@Connie0612

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

VERMIJDEN. Ik bezocht de Aire boven op de heuvel in Bilbao, maar die was vol, dus ik kwam hierheen. €20 per persoon per nacht. Erg kleine ruimte voor campers. Geen plek om grijs water te legen of een toilet te gebruiken.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We verbleven hier één nacht op 31-05-2025. Een zeer veilige plek om te verblijven, achter een hek en een afgesloten poort, met een cementterrein. Een uiterst behulpzame dame bij de receptie. Ze gaf ons alle informatie die we nodig hadden om Valencia te bezoeken, waar de bus alleen contant te betalen is. De faciliteiten ter plaatse zijn brandschoon. De wasmachine is geweldig. Ideaal voor een tussenstop. Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Verbleef hier op 03-06-2025. Wat een geweldige plek om te verblijven, veilig, en een aardige man, Franko bij de receptie, die niet behulpzamer had kunnen zijn, en zo aangenaam. Er zijn momenteel 1 douche en 3 toiletten, maar er is een nieuw blok gebouwd. Alle faciliteiten om water te legen en te vullen. €25 inclusief elektriciteit. We hebben Uber gebruikt om naar Madrid te gaan. Geweldig.

Sitecode: 62086

We verbleven hier gisteravond, 04-06-2025. We waren blij dat we een plekje hadden, want de camperplaats met uitzicht op de stad was vol en de camperplaats eronder vroeg € 20 per persoon, terwijl we met z'n drieën waren. 😱 De aangewezen plek voor de campers was vol, maar we parkeerden op de parkeerplaats, samen met anderen. Perfect voor een overnachting. De toiletten voor je afval en de riolering waren leeg. Er vlogen laag overvliegende vliegtuigen, maar dat hield om 23.00 uur op, dus dat stoorde ons verder niet. Goed geslapen.

Sitecode: 20025

Verbleef hier op 24 mei 2025 voor 2 nachten. Geweldige locatie. Winkel/bar/restaurant/gezellig op de locatie. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie. Alle faciliteiten werden goed onderhouden. Het enige wat ik onprettig vond aan onze locatie, was de plek om je cassette te legen, die zich recht voor onze locatie bevond. Niet erg prettig om te eten, en mensen die hun cassette leegden. Verder prima busverbinding naar Barcelona, neem dan de metro om de Sagrada Familia te bezoeken. Prachtig, zeker een bezoek waard.

Sitecode: 12047

We verbleven hier op 22-05-2025. We kwamen laat in de middag aan en het was vol, maar stopten gewoon op de stoep en er kwam een stel naar ons toe om te zeggen dat ze weggingen. We hadden veel geluk. Mooie, veilige Aire, klein, maar met een loospunt voor grijs water en afval. Bus voor de deur om San Sabastian te bezoeken. Zeker een bezoek waard, prachtige stad. Fantastische promenade met een prachtige zandkunsttentoonstelling.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

We verbleven hier op 23-05-2025. Dit was een geweldige camperstop om Zaragoza te bezoeken. Er kunnen ongeveer 40 campers in. Een zeer veilige en rustige nacht. We kozen voor het bovenste gedeelte, omdat er wat bomen waren voor schaduw. Tram naar Zaragoza direct voor de deur.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

€ 30 is erg duur geworden

Geweldige plek om te parkeren voor een bezoek aan Antwerpen. 16 minuten fietsen naar het centrum met veel te doen en te zien. Zeer behulpzame man bij de receptie. Voor € 10 per nacht in oktober, geweldige waarde. Elec indien nodig, afvalverwerking en chemisch toilet. Moeite waard om hier te blijven.

Geweldige plek om te parkeren voor een bezoek aan Düsseldorf. Direct aan de rivier met magisch uitzicht op de brug, toren en Promanard, en de vele schepen die het gebruiken. Enkele minuten naar het centrum met de fiets, met veel leuke winkels, cafés en bars. Zou hier weer verblijven.

Dit is een ideale plek om te verblijven als u Keulen wilt bezoeken. Zeer mooie omgeving en zeer veilig. Het heeft een fietspad helemaal in Keulen, langs de Rijn. Het heeft geen voorzieningen, maar buiten voordat u naar de site gaat, is er een ruimte om grijs afval te legen, water te vullen en chemisch toilet te verwijderen. Voor € 12 was het erg goed. We waren tevreden.

Dit was gewoon een grote parkeerplaats, zonder voorzieningen, maar er waren veel campers daar toen we aankwamen. We parkeerden naast twee Nederlandse kampeerders, die erg vriendelijk waren. Het is perfect voor een overnachting, en ligt op fiets- of loopafstand van de stad.

Dit is een geweldige plek om te verblijven als je Hamburg wilt bezoeken. Midden in het centrum, 15 minuten fietsen naar alle attracties. De dame bij de receptie was zo aardig en behulpzaam. Geweldige faciliteiten. Leidingen heet water in douches. Wasruimte en toiletten allemaal verwarmd. We waren erg blij met het gemak ervan naar de stad, plus het was veilig en had alles wat we nodig hadden.

Wat een geweldige tussenstop. Kon niet meer vragen. De site en faciliteiten zijn brandschoon, en hebben alles wat je nodig hebt, en het is op loop- / fietsafstand van de stad en het prachtige strand. De site zelf heeft directe toegang tot het strand, en ligt ook op 5 minuten rijden van Oostende. Topkwaliteit site.