@Cor&Jeanne
- 2012
- CARTHAGO Chic E line
- 2018
- Integraal
Heel vriendelijk ontvangen , en fijn om het in het Nederlands te doen. Goede uitleg over alles. grote plaatsen , op een grasveld, en een riviertje waar je heerlijk kunt afkoelen. En een aanrader is het restaurant waar je heerlijk kunt eten, tegen een redelijke prijs.
Wat een geweldige plaats met een hartelijke ontvangst van Adrie en Harrie je bent er echt welkom. Prachtig uitzicht en wat een stille en rustige plek met heerlijke douches. En een heerlijk zwembad. Top ga zo door . Als wij in de buurt komen zien ze ons zeker weer. Cor en Jeanne
Prachtige camperplaats , vriendelijke ontvangst, erg behulpzaam, even terug naar basic, maar alles is aanwezig, en als kers op de taart een hele leuke buiten douche. Die heerlijk is voor verkoeling op de hete dagen. Ook hebben ze op de CP ons geholpen met het boeken voor een boottocht . prachtige tocht gehad door de grotten bedankt Julia en Helder. Daar met de Uber naar toe gegaan. Ook met de elektrische fiets naar de winkel en strand geweest.
in het dorp de bordjes CP verzorgingsplaats wel volgen. Helaas is de camperplaats nog steeds niet open , maar wij hebben op het brede pad naar de nieuwe cp gestaan. verzorgings plaats vooraan gratis te gebruiken. Hebben het pad gelopen 5 km rond vanaf de CP.
prachtige camperplek vriendelijk ontvangst , heel behulpzaam. alles is aanwezig en netjes schoon. en als pluspunt een heerlijk zwembad.
Heel hartelijk ontvangst, mooie verharden plaatsen , mooi fris sanitair gebouw , prachtig gezellig terras, goede verzorgplaats voor de camper. mooie fietsroutes . Rianne en Marcel jullie zijn toppers.
Wat een prachtige camping. met veel voorzieningen. 3 zwembaden voor groot en klein. met prachtige ligweide met bedjes en tafeltjes met stoelen. ( tegen een kleine betaling). Er staan fitness apparaten. pingpongtafels, jeu de boul banen. volleybal velden , en een leuke speeltuin. Er is een winkeltje bij . en een uitstekend restaurant. Het sanitair is heel schoon. En voor de liefhebbers die willen paardrijden kan dat ook nog , gewoon top 👍
wij kwamen op zaterdag om 19.00 uur aan. naar het telefoonnummer gebeld wat bij de slagboom hangt. kregen een vriendelijke mevr aan de telefoon. , meteen afgesproken hoe laat we konden vertrekken, toen kwam ze de slagboom open doen. alles is aanwezig. , heerlijk rustig plekje. Top plaatsje
fijne rustige schone CP , vlakweg de snelweg. met een nieuwe intermarche en daar kun je ook meteen tanken . en een prachtig uitzicht.
Wat een schitterende locatie, en alles gratis. Bedankt .
mooi plekje aan de via verde .hebben hier 2 nachten gestaan. heerlijk rustig. en prachtig uitzicht .
Vriendelijk ontvangst ,prachtig plaats, alles is aanwezig. Schoon sanitair , genoeg vuilnisbakken. Fijn de bus voor de deur om de prachtige stad Sevilla te bezoeken . Wij vinden de plaats Top.
vriendelijke behulpzame beheerders. camperplaats niets op aan te merken. heerlijk rustig geslapen
Wij hebben hier 3 dagen gestaan.hele fijne ontvangst, zeer ruime plaatsen, , goede fijne rondleiding je hoeft dan niets meer te zoeken. Je kunt er goed fietsen , en het dorp is op 2 km afstand. gewoon een TOP PLEK. Gine voor jou van harte beterschap toegewenst. groetjes Cor en Jeanne
fijne ontvangst en alles wordt goed uit gelegd. prachtig uitzicht. toiletruimten gezellig binnenkomst en zeer schoon. mooie menu kaart maar wij kozen voor friet plus snacks worden bij je camper gebracht. en zeer ruime plaatsen.
Wat een gezellige Camperplaats . mooi uitzicht op de kerk. leuk oud dorpje er is alles voor de camperaars. . Wij stonden er ook alleen.
Sitecode: 101966
Heel hartelijk ontvangst. Ontbijtservice super , lekker. Landwinkel van alles te koop , en gezellig ingericht. prachtige fiets omgeving o.a. Hulst , Westerschelde. en als je vrienden hebt die geen camper hebben maar wel graag willen fietsen kun je voor je vrienden een chalet huren .
Wij hebben op de camping gestaan met de camper omdat onze vrienden de studio hadden besproken. en dat we dan zo tegenover elkaar konden staan. De studio was toppie heel huiselijk en alles aanwezig . Heel fijne ontvangst. ruime plaatsen , grasveld voor de staanplaats ,schoon sanitair. handige tips op het bord bij de afwas. en prachtige fietsroutes. 👍
Gewoon eenTop Plaats. Goed onderhouden grasveld.Vriendelijk ontvangst door de boer die tegen de avond langs komt. Alles op het veld om de camper te verzorgen. Goed te fietsen naar bv Lanercost Priory, Hadrian’s Wall,
Lekker rustig plekje . Mooi uitzicht over het meer. Rondje meer goed te lopen plus minus 2,5 kilometer. Heb je kinderen bij een prachtig speeltuintje ervoor.
Hele vriendelijke ontvangst, mooie verharden plaatsen. Prachtig uitzicht op een dal. Met de fiets naar Carluke 15 min naar een prachtige Tesco supermarkt. En in het plaatsje New Lanark een prachtige waterval . Op deze camperplaats kun je ook in euro’s of Paypal betalen. Wij hebben hier 2 nachten gestaan.
Mooie camping. grote plaatsen. prachtig uitzicht . winkel hebben ze alles wat je te kort komt. in het restaurant prima gegeten .Mooie wandelpaden. .Alleen internet en WiFi heel en heel slecht.
Hebben hier 1 overnachting gehad. is een leuk rustig staan plekje vlak voor het eiland Sky. ligt aan de door gaande weg.
hier mag men niet meer parkeren en overnachten.
Inderdaad een prachtige plek , alleen zoals beschreven stond de weg er naar toe , zelf dat kleine stukje erg slecht en steil. maar als je boven bent gaat het goed, een prachtig uitzicht heb je dan.
Sitecode: 102029
vrij staan vlakbij de A9 alleen met vuil containers en uitzicht op de zee . Lidel winkel kom je langs als je er naar toe rijdt. lekker rustige nacht gehad er komen alleen mensen hun hond uitlaten.
Prachtige nette camping, en vriendelijk ontvangst. alleen ze doen al jaren niet meer mee aan kortingskaarten. nu voor 2 nachten betaald € 76,26
Prachtige camping , zeer vriendelijke ontvangst, grote plaatsen, erg rustig schone toilets en douchen . En met het busje zo in de stad £8,00 retour en £4,00 enkel. wel tijd afspreken voor de terug reis. Prijs voor drie nachten £109,60 met de korting eraf van de ANWB.
Wij met de camper en de kinderen en kleinkind in de 2 Trekkershutten. Samen heerlijk Paasweekend gehad. Gezamenlijk paasontbijt met de kinderen kunnen eten in de grote kantine. Dit was geen punt voor deze zeer vriendelijke en gastvrije eigenaars. Leuk winkeltje met streek producten ,prachtige omgeving, eten bij Rib house Texas, cube . Ook voor kinderen een prachtige speeltuin in de buurt. die goed met de fiets te bereiken is. wij komen terug.
Zoals een camperplaats hoort te zijn alle waar is naar de prijs. Sinds 1-1-2022 betaal je €8,00 inclusief stroom per nacht en dit komen ze s,morgens om negen uur aan de camper innen. Prachtige fiets routes.
zeer vriendelijk ontvangst. fijne uitleg waar de winkels zijn ect. mooie plaatsen, hele fijne douche, fijne omgeving. stilte en rust is bijzonder hier. komen zeker nog eens terug.
Hier 3 dagen gestaan. Camperplaats met alle voorzieningen voor een camper .Prachtige fiets en wandel omgeving .Centrum op loopafstand 1 km . De whisky proeverij was voor ons een belevenis. Een aanrader. Gewoon Top.
Prima camperplek, hebben hier 3 dagen gestaan. Hele mooie fietsomgeving . bv langs Pieterpad, mookse plassen. Gennep mooi stadscentrum en goed te lopen. Van de N weg heb je s nachts geen last van. Verzorgingsplaats 3km verderop in Heijen staat op NKC app.
goed aangegeven service punt voor het verzorgen van de camper. voor maar € 3,00
Fijn ontvangst,rustige ruime camperplaats, mooi grasveldje als je uit je camper stapt. broodjes service aanwezig. mooie fietsroutes door de Veluwe . komen zeker nog eens terug.
Even een opmerking van de vorige camperaars . Hoe negatief kunnen mensen reageren op deze fantastische camperplaats. vriendelijk ontvangst , prachtige plaats , verhard voor de camper met mooi grasveld naast je camper, en dan voor die prijs. wij als camperaars hebben eigenlijk geen sanitair nodig. alleen een verzorgingsplaats . dit is top als het wel aanwezig is..Het is een prachtige omgeving om te fietsen. En dit alles voor € 12,00 ga ze maar ee
Heerlijk rustige plaats met alle voorzieningen die je als camperaar nodig hebt gewoon top
Prachtige plaats direct aan de Rijn op gras en mooi uitzicht over de Rijn vanuit je camper. Heel vriendelijk ontvangst en lekker eten . Waren hier in de Corona tijd en je kon er eten bestellen en werd aan de camper geserveerd, schitterend was het daar komen zeker nog een keer terug.
Leuke ontvangst. Prachtige omgeving . Alles aanwezig wat wil je nog meer. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Prima camperplaats alles wat je nodig hebt .Er zijn 8 stroom aansluitingen voor €1,00 8 uur stroom overnachten kost €6,00 en €2,00 bij de camperplaats verlaten . Verzorgen €1,00 drinkwater. Gewoon goed met mooie fiets en wandelmogelijkheden.
Vriendelijk ontvangst . Prachtig uitzicht, Mooie ruime plaatsen, schoon sanitair, mooie uitvalsbasis om de dag erop de Trollstigen te doen. Korting met de camping key.
Geweldige rustige plaats . Vriendelijke eigenaars . Heel schoon sanitair. Gewoon toppie
Prachtig uitzicht. Heel schoon toilet gebouw. En een Vuurkorf aanwezig voor de gezellige avonden.
Zeer fijne en rustige plaats. Zo in de bossen. Mooie fiets routes, en dierentuin en oorlogsmuseum dichtbij.
Prachtige plaats . Zeker de moeite waard . Alles is er voor de campernaar.
Mooie rustige plaats . Kunt in de zon en uit de zon staan. Ligweide en zwemmen in de dounau naast de CP.Prachtige stad. Mooie fiets en wandelroutes .
Prachtige plaats, je heb niet in de gaten dat er zo veel campers staan.Nette verzorgden wc en douche en afwasbakken. Goede mooie wandelroutes en fietsroutes. Zwemwater op loopafstand. Een Topplaats.
Je moet wel toeristenbelasting betalen . En in het hoogsisoen is dat 2,50 per persoon per dag. Dus €20.00 inclusief toeristenbelasting Per nacht.
Prachtige CP. €12.00 inclusive 2 personen , stroom ,schoon water, douche wc, vuilwater. Wel eerst gaan aanmelden bij zwembad, daar krijg je de sleutel voor slagboom en douche en wc . Prachtige stad en omgeving om te fietsen , zeker een aanrader.
Fijne ontvangst, grote CP plekken. WC en douche schoon. Lekker daar gegeten. Mooie fietsroutes in de omgeving. Top Plaats.
Mooie rustige camperplaats aan het water. Ruime plekken en voor je een groot grasveld. Vriendelijke beheerder . Bij inschrijving krijg je een boekje over de fietsroutes. Fietsroutes nr zijn zeer duidelijk aangegeven. Mooie route door bos langs water en velden. Alleen de camperplaats is voortaan € 13.00.
Prima zeer nette camperplaats , vriendelijke beheerder erg behulpzaam. Kaartje (€12,00) kopen op de achterzijde van de verzorgingszuil. Met de barcode aan de achterzijde van de ticket kun je mee in de toilette en de douches , deze heb je ook nodig voor het uit rijden van de slagboom. Prima te fietsen naar Warnemunde en Rostock. Heb je geen fietsen bij is er een bus shuttle vanaf de camperplaats.
een paar min puntjes zijn. De verzorgings plek.€ 2.00 voor toilet en voor vuil water. Verder een prachtige plek om te staan. Je moet wel voldoende muntgeld bij hebben, voor het halen van een ticket voor stageld 8 euro en 2 euro voor stroom (24 uur) .
Sitecode: 12039
Mooie verharde plaatsen tegen de midgetgolf aan. Straatje uit en je loopt zo tegen de ruhr aan. Mooi om te fietsen. Vrij WiFi en prachtig toiletgebouw met douches, voor 1 euro 4 min douchen. Hattingen heeft een mooie nostalgische kerstmarkt.
Prima plaats. Ook extra plaatsen voor extra Lange campers. Ook goed aan gegeven hoe groot je plaats is. Verzorging ook goed.
Camperplaats niets mis mee voor 1 nachtje staan. Of voor een paar uur om naar de hangbrug te gaan. Echt een aanrader. De wandelroutes staan goed aangegeven. En de andere route die aangegeven staat door het bos heen. Ook echt leuk om te doen. Maar als het geregend heeft, doe dan goede schoenen aan.
Prachtige route om naar camperplaats te rijden. Afdalingen van 15 en 11 % . Prachtige omgeving. De hangbrug is makkelijk te lopen. Prachtig als je uit het bos komt en daar zie je dan de hangbrug. Wij hebben eerst de groene wandelroute gevolgd daarna de bruine wandelroute door het bos. Zeer de moeite waard. Camperplaats aan de prijzige kant, €2 euro per 2 uur. Maar van 21.00 uur tot 7.00 vrij.
Prachtige camperplaats. Hele vriendelijke ontvangst. Veel informatie over Wenen mee gekregen. Schone douches plus wc. Goede verzorgings plaats voor camper .Wij betaalde €21.00 voor alles.
Vriendelijk ontvangst. Nette toiletten en douches . Mooie plaatsen. Mooie fietsomgeving.
Vriendelijke ontvangst. Prachtige plaats. Vooral de eerste vijf. Het is even lopen naar de douche en toilet maar wat zijn ze schoon en netjes. Komen hier zeker nog eens terug.
Mooie plaats. Vriendelijke eigenaar die rond 18.30u het staangeld op komt halen, plus vraagt of je broodjes wilt. Verzorgingsplaats overkant van de weg, is niet hinderlijk.
We waren hier op 6-12-2016. Hebben hier 2 nachtjes gestaan. Personeel erg vriendelijk in het zwembad bij inschrijving. Rustige plaats, geen last van de bezoekers van het zwembad. Mooi te fietsen langs de Saar naar Saarlouis en naar Mettlach.
Zeer mooie goede en nette plaats, met alle faciliteiten en dat voor een prijs van 14 euro per nacht. Met een woord geweldig. Zeker ook een aanrader om bij de winkel van Rila even verder op te gaan kijken, en te gaan wandelen in de prachtige Tuinen. Zeker een plaats om terug te komen.
Leuke ontvangst. Hele vriendelijke receptie. Mooie plaatsen, stroom zit er bij de prijs in (€16,00). Loopafstand van strand. Douchen met muntjes van € 0,20 cent op de camping.
Prachtige plaats, maar voor 2 personen 2 nachten en stroom en water € 97, vinden wij te duur en zijn maar weer snel doorgereden.
1 juli 2016. Mooie plaats, mooie douche, en frisse wc. Plus verzorging. En dat allemaal voor 15 euro. Verse broodjes 's morgens bij het winkeltje. Goede fietswegen langs het kanaal, zeer de moeite waard. Altstad op loopafstand.
23 juni 2016. Hele mooie rustige plaats. Mooi uitzicht over de velden. Dan moet je wel door rijden naar P2.
Wij waren hier van 4-12-15 tot 6-12-15. Prachtige camperplaats. Heerlijke douches, goede verzorgingsplek, terrein verhard, vriendelijke camperhouder, broodjes service. En prachtige omgeving om te fietsen. Voor ons een top plaats.
Prachtige plaats aan de A3. Mooie fietsroutes langs de Main. Mooie oude stad Oschenfort en Wurtsburg bezocht. We waren hier in december.
Wij waren hier 5-9-2015 hier. Vriendelijke ontvangst. Met heel veel uitleg over de omgeving en restaurant. 1 gezamenlijke douch omdat het hoog seizoen hier haast afgelopen is. Douche en wc waren netjes. Wel heel de dag warm water. WiFi goed bereik. Is wel een chemisch toilet .
Wij waren hier op 29 augustus 2015. Mooie ruime plaatsen, mooi sanitair, goed WiFi ontvangst, broodjes bestellen geen probleem. Goede fietspaden naar de centrum en langs de Elbe.
Leuke plaats. Camperplaats was goed. Winkelcentrum vlak bij. Haven leuk om te wandelen en de bunkers te bezichtigen. Wij waren hier op 10-6-2015
Prima plaats. Op loopafstand naar het strand. Mooie supermarkt in het dorp. Leuke, nette boulevard. Wij waren hier op 8-6-2015
Sitecode: 11992
Prachtige plaats, fantastische douches en toiletten en heel vriendelijke mensen. We gaan hier zeker weer een keer terug komen. Wij waren hier eind maart 2015; heerlijk om je hoofd uit te laten waaien.