@Cor&Tineke

2022

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Voor de 2e maal hier, bij aankomst werd er verteld dat er een bruiloft was. Zelf gekozen om te blijven, overlast viel dik mee. Komen hier zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Leuke knusse camperplaats, mooi nieuw sanitair. Wij stonden aan kant van de zeer drukke weg. Ze rijden daar als gekken, zeer storend. Als we hier ooit nog eens komen, dan gaan we zeker niet meer staan.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Staan hier nu 3 nachten 20,32 met asci. Mooi zwembad sanitair eenvoudig zoals meestal in Frankrijk Op fiets/ loop afstand van het mooie Avignon

Bijzonder, terwijl veel camperplaatsen vol zijn is het hier rustig. 17,50 p/nacht betaald all-in. Voor de 2e maal hier, en zeker niet de laatse maal.

Voor ons de 1e maal hier en komen zeker terug. Ja je hoor de a28 en ja er zijn 2 douches en 2 wc's. Voor ons geen probleem.

Weer heerlijk gestaan hier, alles is al gezegd, dus 5 sterren. Miisschien nog kleine tip voor de eigenaar, ventilatie cq airco in de sanitair ruimte.

Wij zijn hier voor de 2e maal, onze dochter staat op de camping, helemaal niets mis mee met deze plaats. Mooie verharde plaatsen, en ja je staat naast een camping, dat weet je als je boek. sanitair netjes en schoon ondanks de drukte. je loop zo het bos in. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Een fietsenstalling met stroom, staan verzekeraars niet meer toe, zie vorige Review! Prima camperplaats in prachtige omgeving. en dat voor 15,- incl stroom. Douche op muntjes., 1,- .

Wij kwamen deze zondag om 11.30 aan en kregen een van de laatse plaatsen!! Dorp is prachtig, camping veel schuine plaatsen maar met blokken prima te doen. Sanitair is Frans. Wij betaalden 20.30 euro p/nacht met asci card. Let op!! Receptie is tussen 12 en 14 uur gesloten

3e camping van 3 op een rij, kwamen op Donderdag aan om 11.00 uur 1e week juni eerste 2 vol, deze nog wel plaats. 2 km van Iseo. Hartelijk en behulpzaam. plaatsen wel gevoelig voor overvloedige regenval. We betaalden 33,- incl alles op de 3e rij. Geen mooi uitzicht,plaatsen 1e en 2e rij zijn wel duurder, maar wel plaats in het weekend.

Verbazingwekkend rustig om deze tijd, plaatsen krap maar omdat het rustig is alle ruimte,. Salo bezoeken is de moeite waard.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Plaatsen 1/5 mooi uitzicht op Garda meer. kosten 22,- t/m 8 m, 28 boven 8 m. stroom 0,60ct per kwh. Desenzano op 3 km. Verzorging aanwezig

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Om 14 uur aangekomen en de laatste plek (xl) bemachtigd 18 euro voor deze plaats , 14 voor normale. Neem contant mee, pin werkt niet. Altstad Ulm leuk maar niet bijzonder. Ook stroom met munten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima uitvalbasis voor de regio. Komen zeker nog een keer terug. Aanmelden niet nodig plaats uitzoeken en klaar,betalen als je weg gaat. Enige minpunt plaatsen wat drassig. 19 Euro all-inn.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

2 Nachten heerlijk gestaan, waren er al om 09.30 konden aan het water staan met vrij uitzicht. Komen er zeker nog eens terug. Bushalte op loop afstand

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij hadden voor 3 nachten gereserveerd met Pasen, zijn na 1 nacht vertrokken. Voor ons te rustig, stonden 4 campers . Niet ons ding. Pad over camperplaats was erg prutterig. Misschien met mooi weer wel leuk.

Wij hadden helaas plaatsje in de zandbak dit weekend anders 5 sterren. Meeste plaatsen zijn verhard

Mooie camperplaats met zeer ruime plaatsen, 21 euro inl alles p/nacht. Je betaald iets meer dan elders, maar alle waar in naar z'n geld.

3 nachten gestaan, dan heb je het wel gezien met camper. 81 euro voor 3 nachten incl stroom, niet buitensporig voor camping. Stroom is wel gedoe met aan en afsluiten, we hebben foto gemaakt van begin en eindstand, was geen probleem. Euro voor douche.

Prima plaats voor bezoek aan Trier. We waren uiteindelijk 18 euro kwijt voor 1 nacht. Pasjes systeem, is wel even uitzoeken hoe het werkt.

Veel beter als dit wordt het niet. Natuurlijk zijn er altijd minpuntjes te vinden, maar geen enkele reden om minder dan 5 sterren te geven. 12 zonder en 15 met stroom, eurotje voor heerlijk ruime douche, zo zie je zelden!!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plaats voor 1 nacht alles wat hier onder staat klopt tot 22.00 uur wat rumoerig en prima sanitair. Stond wel vol midden in de week, als je hier niet vroeg ben kan je het vergeten

Bijzonder hartelijk ontvangst, nette plaats voor 1 of 2 nachten. Beheerder meteen behulpzaam bij mankement aan de waterpomp. Leuk dorpje op loopafstand