@CorTraanman
- 2017
Gisteren 30 juni gearriveerd op een gratis camperplaats . Vandaag 1 juli in Augsburg geweest en bij terugkomst blijkt de gratis camperplaats tijdelijk tot 1 oktober opgedoekt. 300 meter verderop is nu een nieuwe camperplaats waar je tegen betaling van 20 euro zonder voorzieningen mag staan. Helaas!
Inmiddels is er ook bestrating aangelegd. Prima overnachtingsplek!
2022
In de avond nog wel auto's die aan en afrijden. 'snachts is het stil. Nergens echter staat aangegeven dat camperaars hier mogen overnachten dus het aantal van 4 slaat nergens op. Sommigen hebben het over een lastige aanrij route, daar heb ik niets van gemerkt.
Ik vind de gemiddelde waardering te hoog. Uiteindelijk heb je het slechts over een normale parkeerplaats waarvan bijna alle plaatsen scheef zijn. Wel hulde uiteraard voor het sani gebeuren
Ideale locatie! Makkelijk om Napels, vesuvius en uiteraard de opgravingen te bezoeken. Camping is niet luxe, maar voldoet.
2019
Prachtige nieuwe camperplaats! Nog niet alles is af, maar er wordt hard aan gewerkt. Dit is een potentiële "camperplaats van het jaar"