@Corlientje!
Op sommige plekken is het gewoon fijn. Mooie en rustige omgeving met een vriendelijke bevolking. Wandel-en fietsroutes in de buurt. Dorp zelf is goed verzorgd met veel plantenbakken. Gratis voorzieningen op verharde plek naast voormalige bedrijfshal en voor €3,- elektriciteit met een muntje te koop bij de plaatselijke bar. Openingstijden via G. Maps. Om de hoek een mirador met bankjes, picknickplaatsen en een prachtig uitzicht.
Ik betaalde inclusief elektriciteit en hond €18,50 per nacht. Fijne plek. Relaxte sfeer met duidelijke regels, vriendelijke en behulpzame medewerkers, schoon sanitair, afgesloten terrein met gezichtsherkenning als toegang en betaalbare wasmachines. Ik bleef 5 dagen en heb me er fijn en veilig gevoeld
Fijne plek, veel fietsroutes lopen erlangs en je kunt de Via Verde de Ojos Negros zo oprijden. Er zijn informatieborden en richtingaanwijzers. Op deze plaats gestaan tijdens storm Nils. Iemand van de communitie kwam naar de camperplaats om te waarschuwen dat er een code rood stormalarm was af gegeven. Dankzij beschikbare elektriciteit -€3,- met munt voor 12 uur- die 2 dagen goed doorstaan
Prachtige en rustige omgeving. De pub was helaas dicht, dus daar kan ik niks van zeggen, maar we mochten van de vriendelijke uitbater op de plek erachter bij een groot grasveld staan. Geen voorzieningen, maar heerlijke slaapplek.
Gastvrij ontvangen op mooi aangelegde groene, goed onderhouden en ruime camping in een prachtige omgeving. Relaxt. Fijne grote plekken ook met verharding, picknick tafel ernaast, schaduwplekken en een Adult only deel. Bij elk veld is een drinkwaterpunt en grijswaterputje. Minpuntjes zijn het ontbreken van een grijswaterloosplaats voor je tank en er zijn geen speeltoestellen. Mooi, volledig sanitair Er is zelfs een hondenpad en uitlaatveld. Top!
Het is gesloten! Hij wordt ombouwd tot een betaalde camperplaats!
heerlijk plekje, stil en rustig, voor 4 campers onder 3,0 ton, maar het mag alleen van 1april tot 30 oktober gebruikt worden. zie foto
Fijne plek, mooi ingericht met goedwerkende voorzieningen, bomen en bankjes. Het is verhard met gravel en vlak en ligt aan de rand van een dorp met bakkers, winkeltjes, horeca enz. Ik stond er helemaal alleen. Zonde, want de omgeving is mooi: wijngaarden aan de voet van een berggebied, geschikt om te wandelen en te fietsen. Ik voelde me welkom, door mensen die me groeten. Als de bomen wat groter zijn en meer schaduw geven wordt het bijna ideaal.
Heerlijke rustige plek met uitzicht op de wijngaard en de rivier. Vriendelijk ontvangen door Jaques en Rémy Eymas van Chateau Gros Moulin. Ik voelde me welkom. Hun fantastisch lekkere wijn heb ik meegenomen naar huis: een doosje om te drinken en een om te bewaren.
Deze plaats is niet bruikbaar: versperring op loosplaats van grijs water en een afgesloten kraan
Relaxte, goedkope plek voor campers en caravans direct aan de Via Verde Del Aceite. Restaurant vlakbij en fietsverhuur, reparatie enz. Centrum Doña Mencia 15 minuten lopen. Gezellig druk in het weekend, met Spaanse gezinnetjes, dus reserveren. Zie foto’s met info: prijs per nacht €3,- , per weekend €7,-, per week €15,-. Elektriciteit is beschikbaar voor de helft van de plekken: €3,- per nacht.
Prima. Rustige en veilige plek dichtbij het centrum. Wandelen en fietsen door vlak Sevilla. Alles is aanwezig, maar verwacht geen fraai sanitair. Douchen kan, een was doen en lozen en water innemen ook. Ruimte naast de parkeerplaats om je hond uit te laten. Verder heel veel stilstaande auto’s: Er is een stuk afgescheiden voor campers op de parkeerplaats van een autohandel.
Rustige groene camperplaats, dichtbij het stadje. Er staan 2 ongebruikte campers en hij is helaas verwaarloosd. Wordt denk ik weinig gebruikt, maar er is een loosplek -een grote put voor grijs en zwart en water, de elektriciteit doet het niet. De mensen zijn vriendelijk en ik heb hier heerlijk geslapen.
Fantastische vlakke plek op afgesloten terrein met uitzicht op lekker ruime olijvenboomgaard en prachtigeToscaanse heuvels; alles is aanwezig, afval wordt gescheiden en alles is goed verzorgd. Elektrisch en water op de plek en inbegrepen, hete douches ook, wasmachine €3,- Ook nu half november is het hier heerlijk. Camper €10,- + €5,- pp, hond welkom en gratis. Ik blijf een extra nachtje.
Sitecode: 20334
Gunstig gelegen stadscamping dichtbij Brugge centrum, rustig, compleet en zeer goed georganiseerd en verzorgd