@Cornelia.D61
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2025
Voor een 2e keer hier bij Orvelterblok. Eenvoudig in-en uitchecken en s'avonds komt Marloes even een praatje maken. Het is hier heerlijk. Sanitair is TOP! Bij de overburen van Landal is een supermarkt en bij het Bakhuus kan je terecht voor een snack of pizza. Een prachtige(fiets)omgeving en een mooie CP die goed onderhouden wordt door de eigenaren. Als ik hier ben wil ik niet meer weg. Bedankt Ronald en Marloes! Wij komen zeker weer aanwaaien❣️
De kleine Heerlijkheid doet zijn naam ruimschoots eer aan. Bij aankomst krijg je eerst een rondleiding en wordt je begeleid naar je plek. Drie velden met ruime plekken en stroom. De CP heeft een weids uitzicht. Keurig onderhouden velden. Sanitair is netjes en schoon. Er is een kapschuur met keuken en picknicktafel voor gezamelijk gebruik en elke avond worden de lantaarns aangestoken door Hillie. Bedankt voor het warme welkom en de gezelligheid.

Een mooi CP met prachtig weids uitzicht. Vriendelijk ontvangst door de eigenaar met een informatie envelop en 2 verse eieren. Zelf de meterstanden noteren bij aankomst en vertrek en betalen naar gebruik. Er is een campingwinkel met alle benodigdheden voor je camper. Sanitair is ruim en schoon. De omgeving is prachtig met een rijke historie. We hebben heerlijke dagen gehad op deze bijzondere camperplek. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst!
Bij aankomst welkom geheten door de eigenaar. Na uitleg naar onze plek gereden. Zelf aanmelden via het in/uitcheck apparaat in de hut en met vermelding van plek nr. wordt de stoom geactiveerd. Sanitair is schoon en netjes. Er zijn twee badkamers met douche en toilet. Bij drukte is dat wat weinig maar ik las in eerdere revieuws dat er uitbreiding komt. Mooie camperplekken rondom met in het midden een watertappunt. Bedankt voor de gezellige dagen!