@CrisH
- 2020
Sitecode: 197182
Op zoek naar een CP in de beurt van Heusden kwamen we deze nieuwe plek tegen. De CP is prima in orde. Alles wat je nodig hebt is er. Er zijn voldoende schone douches en toiletten. Je staat op verharde plaatsen met een groenstrook en kijkt op een wei met buffels. Zeker leuk met kinderen. Verder is er een automaat met allerlei melkproducten en vleeswaren. Richard kwam meteen kennismaken en Monique kwam s'avonds nog wat eitjes en folders brengen!
Inderdaad een mooie plek. vooraan is een perfecte saniplaats. Alles nog in nieuwstaat. Vervolgens moet je 100 m doorrijden aan de achterkant van de speeltuinen daar liggen een aantal mooie en rechte plaatsen. Het is er rustig en van hieruit kun je gaan wandelen
Inderdaad mooi uitzicht over de Alpen. Het inrijden is lastig. Beter is het om een paar honderd meter door te rijden en daar te keren. dan rij je er zonder problemen omhoog.
Prima ruime plek, alleen de prijs die genoemd wordt klopt niet meer 18euro per nacht/24 uur inclusief 1 persoon toeristen belasting. verder 3 euro toeristenbelasting pp extra. Elektra met 1 euro stuk, 3 Kwh. Water 1 euro voor 100 liter. je ben zo met de voet in het stadje. Prima als je de dag erna de boot naar Scandinavië neemt.
Prima stads-camperplaats dicht bij Avignon. Er zijn verschillende stroompunten maar zeker niet voor alle campers. tegenwoordig bij de prijs inbegrepen zonder munten net als de verzorging en het water.

In het laagseizoen is dit een prima maar bovenal mooie plek om te overnachten. je kunt dan s'ochtens meteen de kabelbaan pakken naar boven. In oktober gaat de kabelbaan van 10-17 uur en een retour kost 17 euro. Op het grote parkeerterrein geld wel een hoogte beperking van max 2.9 m afgedwongen door een balk die over de ingang hangt. Boven bij de kassa kun je met een buscamper ook goed overnachten. daar zijn ook goede en schone toileten.
Prima plek als je de outlet wilt bezoeken of de stad zelf. Goed te doen met de fiets. Centrum is ongeveer 6 km. Er zijn geen voorzieningen maar verder is de plek ok voor een nacht.
Sitecode: 2055
Mooie plek direct aan het water. Op 200m een supermarkt en het centrum van Sancoins is 500 m lopen. Mooi gebied om te fietsen. De hoogtemeters blijven beperkt. Goed te doen met e-bike. Wel op tijd komen als je op de eerste rij wilt staan. maar dan sta je ook echt leuk.
Mooie plek maar lastig om onze camper van 7 m een enigzins rechte plek te geven. uiteindelijk zijn we doorgereden naar Maux en Morvan waar we een super plek gevonden hebben. Ik heb twijfel of je er mag overnachten?
mooie plaats aan rand van het dorp. Electra is gratis. staanplaats ook. Water afrekenen met 2 euro munt. prima sanitair. dorpje is erg rustig. Goed voor een nacht.

Mooie camping welke net verbouwd en geopend is direct aan het canal du Nivernais. Een ideale uitvalsbasis om langs het canal richting het stadje Decize of de andere kant op te fietsen. Toiletgebouw is vernieuwd en prima in orde. Voor 2 euro p.p. krijg je een armbandje waarmee je heerlijk kunt gaan zwemmen in het aangrenzende zwembad met grote glijbaan. Ideaal voor als er nog kinderen meegaan. Ook lekker om na een fietstocht nog even af te koelen

lekkere plek zonder stroom maar het water was aangesloten. Vuilnisbakken waren leeg en je kon er grijs water lozen. Niet druk. 3 campers maar wat een idyllische plek.