@DVGLR
- 2000
- Adria Coral 660 SL
- 2005
er zijn nog altijd twee plekken voorzien voor campers met stroom en water en de plaats is zo goed als leeg en wij komen hier al enkele jaren op doorreis van en naar Spanje, ik veronderstel dat mensen met en camper en eigen wc mee hebben. voor de rest is het hier prima in orde
we komen hier al vijf jaar telkens als we naar huis gaan en het nu voor de eerste keer betalend,10€ voor Max 3dagen ,dat is ok ,maar ze zouden wel mogen zorgen voor vuilnis bakken als je voor drie dagen staat en het is warm. voor de rest supper rustige plaats en vriendelijke mensen
hele goede camperplaats en vriendelijk eigenaar ook alle voorzieningen,heel rustig ,we komen hier al 4 jaar telkens in het voorjaar voor een dag en in het najaar voor enkele dagen ,de honden komen je wel verwelkomen maar zijn heel vriendelijk en sociaal ,Danke voor de fijne plaats
rustig plaats en gezellig in de namiddag petanque met de plaatselijke bewoners
heel goede camping ,het sanitair is vernieuwd uitbaters zijn vriendelijke mensen en het personeel doet zeer goed zijn best,alleen het internet is waardeloos,voor naar de winkel te gaan heb je wel je fiets nodig de dichtstbijzijnde winkel is op 2km waar je al het nodige kan halen,het voornaamste het weer is hier gans de winter zacht ,met soms wel koude nachten .voor de rest top👍👍👍👍👍
49°41′52.22″N 02°47′33.06″E dit zijn de juiste coördinator de plaats is en grote parking waar de sanizuil staat
mooi en propere camperplaats ,en wat en uitzicht indrukwekkend mooi