@DaSchorsch
- Alkoof
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een zeer goede gastheer die alle nodige informatie in goed Engels verstrekt. De camping is heel bijzonder met veel schaduw in het bamboebos. Een badmuts is verplicht in het zwembad. Een echt heerlijke, rustige plek, zelfs midden augustus. Wasmachines zijn gratis :) ...
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Een prachtig onderhouden camping met zwembad. Honden zijn van harte welkom. De camping ligt direct aan het fietspad en is ook ideaal om te wandelen. Er zijn een paar vaste kampeerders, maar die zijn vriendelijk tegen vakgangers. Er is een restaurant direct naast de camping. Nieuwe sanitaire voorzieningen. Alles is erg schoon.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Zoals eerder geschreven. Een zeer hoge standaard. Wij waren er begin april en de ijs- en groentekar kwam zelfs al in de middag langs. 's avonds ook naar de slager. Alles was zeer schoon en met liefde bereid. Er is hier in het hoogseizoen vast heel wat te beleven.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Registratie vindt plaats bij het tankstation. Alles is goed geregeld. De volgorde van de plaats is duidelijk. Nu komt het!!! Ik ken geen andere plek of sanitaire voorzieningen die zo schoon zijn. Hartelijk dank aan de medewerkers voor de service!!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

We kwamen aan en gingen op basis van de beoordelingen. Dus geparkeerd en opgezet. Na korte tijd kwam er een hele aardige jonge vrouw en nam iedereen mee en liet de plek zien en uitleggen. We vonden de faciliteiten zeer liefdevol onderhouden. Iemand doet het met heel veel hart. Heel, heel fijn en helemaal ontspannen. Maar vergeet niet te betalen!!!
2023
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Een zeer fijn beheerde plek. Schoon en vriendelijk. De eigenaar bracht ons meteen een stroomadapter. In de avond was er ook een foodtruck met pizza. Sanitair schoon en goed onderhouden. Het uitzicht is geweldig. Een fijne plek om uit te rusten.