@DanaJelle
- 1997
- Challenger Challenger
Mooie oude stadscamping van CCP. Vlak aan een rustig meer waar veel gevist wordt. Sanitair verouderd maar netjes. Alle dagen een andere foodtruck, al moet je wel optijd zijn want de kip aan het spit die er stond op de dag dat wij er waren, had maar 15 kippen bij waarvan er 12 gereserveerd waren op voorhand door buurtbewoners. Jammer dat het zwembad op de camping helemaal vervallen is, dit zou een grote plus zijn.
Camping van CCP met ruime, afgebakende plaatsen. Sanitair verouderd maar netjes, toegang met de kaart. Ideaal als doorreis
Camperplaats van Camping Car Park met kaart om toegang te krijgen. Douche met enkel koud water, 2 toiletten, 1 toilet voor personen met handicap en een afwasplaats (ook koud). Vlak aan het Lac de Léon. Als je naar het meer wandelt kom je uit op een bewaakt strand met animatie en muziek. Wanneer je echter naar links uitwijkt, voorbij de bootjes/supverhuur, heb je nog een rustig strandje waar honden zijn toegestaan.
Grote camperplaats. Plaatsen zijn op sommige stukken erg smal waardoor mensen meer als 1 plaats innemen, hierdoor geeft het systeem soms aan dat er nog plaats is, terwijl dit eigenlijk niet zo is. Toiletten aanwezig, geen douches. 900m van het meer van Hossegor, via een rechte weg kom je uit op een onbewaakt strand waar honden toegelaten zijn. Op de bewaakte delen zijn honden niet toegestaan.
Zoals in eerdere reacties al vermeld is het sanitair verouderd maar proper! verder een super camping, kleinschalig. zelf in het hoogseizoen kennen ze je hier vanaf dag 1 bij naam. prachtige locatie vlak aan de Ardèche op een stuk waar net een inham is in het water waardoor je echt kan zwemmen zonder tussen de vele kano's door te moeten. ook grote plus is dat de ondergrond in het water thv de camping zand is ipv keien dus makkelijker. super hier!!
Hele mooie CP. De duurste waar we gestaan hebben tijdens onze 3w Moezel (€13 tijdens hoogseizoen), maar je hebt dan ook water, elec, wifi, propere douche en toilet inbegrepen in de prijs! Plaatsen aan het water zelf zijn eerder voor campervans wegens korte plaatsjes, rest van de CP mooie ruime plaatsen met kiezel onder de camper en gras voor de stoelen en tafel. Topplaatsje! Ook heel rustig
Heel mooie CP voor 7 euro zonder stroom, 8,5 met stroom. Gratis WiFi maar niet overal goede ontvangst. Tussen CP en Moezel ligt nog een weiland. Wij hebben hier heel rustig gestaan vanaf 14/08. Dit weekend zijn hier wijnfeesten waardoor de CP goed vol staat en niet iedereen stroom heeft. Enkel op het eerste deel stroom beschikbaar via 2 laadpalen waar telkens 12 of 14 campers konden aansluiten.
Hele mooie plaats vlak aan het water. Proper onderhouden. Met stroom 9 euro betaald, werd savonds opgehaald door een zeer vriendelijke dame. Zonder stroom 7 euro. Kloosterruine op wandelafstand, zeker eens de moeite om te bekijken als je er staat!
Prachtige plaats vlak aan de Moezel. Wij stonden hier het tweede weekend van augustus, er was toen een Harley treffen op de CP waardoor deze helemaal vol stond. Mochten dan ook naast de CP staan, eveneens vlak aan de Moezel. Prachtig onderhouden, zeker zijn geld waard! Harley treffen was de moeite om te zien, we vonden het zeker een leuke, onverwachte extra!
Wij staan hier enkel om te overnachten omdat we geen zin meer hadden om verder te rijden. Staan hier slechts met 2 campers. Weinig te zien of te beleven en dit midden in de zomer.. Morgen weer terug naar de Moezel!
Absoluut geen CP maar gewoon parking van de sportclub. Geen verbodsborden of gedoogborden voor campers gezien, maar ook geen andere campers die er stonddn. Wij zijn er dan ook niet blijven staan. Ligt in een gure en armoeizalige buurt, waren er totaal niet op ons gemak.
Mooie camping met heel net sanitair. Voor de vriendelijkheid van het personeel moet je het niet doen! Inchecken, broodjes bestellen of halen, info gaan vragen: alles wordt met een zucht beantwoord. Alles werkt er met een badgesysteem, dit is wel handig. Camping is zeer goed onderhouden. Rust tussen 13u en 15u en vanaf 22u, dan gaan de slagbomen ook gewoon niet open.
Gewone grindparking met toilet erop. Hebben er enkel gestaan om de brug en wandeling te doen en zijn dan weer verder gereden.
Prachtige, rustige CP met ruime afgebakende plaatsen (rechts, deel voor met honden). Zicht op de Moezel en de vele wijnranken. Weg aan andere kant van de Moezel zeker niet storend. Mogelijkheid om vanop de CP met een bootje naar bernkastel kues te gaan. Sanitair is aan vernieuwing toe, maar hier zijn ze mee bezig. Hangt een infoblad van aan de douches. WiFi is nihil, maar staan in uithoek vd CP
Perfect om Trier eens te bezoeken, ook al waren we teleurgesteld in wat voor vuile stad het eigenlijk is. Alles via een pasje, dat je ook gebruikt om buiten te rijden. Indien je dus nog geld over hebt van bijv. elek, moet je enkel het restbedrag bijstorten en je kan buiten. Vuile en stinkende douches en toilet, veel onkruid. Wel een broodjesservice aanwezig, avond voordien 18-19u te bestellen.
Sitecode: 62094
Op het verharde deel gestaan, omdat we niet gevonden hadden hoe we op het gras raakten met de mobilhome 😂 Gewone parking, toiletten beschikbaar aan ingang van het park en de Duivelskloof (Teuffelsschlucht) op wandelafstand. Deze was adembenemend! Verder heel rustige plaats snachts!