@Darline-en-Eddy-s-woonwagen
Sitecode: 12075
Topplaatsje, sanitair kan idd wat beter, maar sfeer is leuk, je kan er lekker bier drinken, Curryworst eten, zwemmen in vijver. Echt vakantie!
Dit is een camperplaats die nu ne keer Ok is. Toekomen parkeerticket nemen met bankkaart. Heel vlot. Alles is er, elektriciteit inbegrepen. Met de fiets start je op een km bij fietsknooppunt 13 vervolgens rij je naar 58 83 20 46 97 47 57 74 85 4 15 97 46 20 83 58 13. Totaal 26 km. Mooie fietstocht met na 13 km heel eind op de dijk in Oostende. Voor 14 € parkeer je niet in Oostende !
Top, standplaatsen zeer gegeerd. Vrijdagavond 20 u , en al een tiental Campers zien rechtsomkeer maken wegens volzet. Jammer
Heel leuke Camping. Ruime plaatsen. Er is van alles voorzien voor de kinderen. Zwemvijver, pony’s, konijnen, Cavia’s, overdekte speelruimtes etc...
3 camperplaatsen liggen hier in een straat. De beste camperplaats is volgens ons de wöhnmobilplatz Füssen Campers Stop-abt Hafnerstrasse 9. De 2 andere camper waaronder deze, vangen de Campers op die geen plaats vonden bij de eerstgenoemde. Alles is echter aanwezig hetzij wat rommelig. Douches 1 euro v 5 min. Elek 1 euro voor 8 uur. Alles ad zelfde prijs als de eerste plaats.
Ruime plaatsen met elektra. Het zwembad, heel nabij, voor wie van warme gezouten baden houdt is een aanrader. Buitenzwemmen in brobbelbad is fun. 12€ voor de baden. Gewoon zwemmen in 25 bad 4,5 €. Open tot 10 u.