@De-Blomkes
- 2004
- Alkoof
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Het lijkt mooier dan het is. Leo heeft geen terrein meer voor campers tegenover zijn Gasthof. Je kunt achter zijn Gasthof parkeren. Direct aan de Ossiachersee is dus geen sprake van. Er is ruimte voor 4 campers! In twee kamers van het Gasthof is sanitair beschikbaar. Pas op: bij het afrekenen noemt hij € 25,00! Dit is niet wat op zijn site campenamsee.at staat. Zonder gebruik stroom en bij zijn Gasthof gegeten vonden wij € 15,00 meer dan genoeg.
2021
3 foto's toegevoegd · bijna 5 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Prachtige cp, nog in opbouw (sanitair alleen nog één douche en één toilet), maar het resultaat wordt mooi. Prima plek om in 15 minuten naar hartje Leiden te fietsen. Wijds uitzicht. Erg vriendelijke eigenaren. Bij een volgend bezoek gaan we bbq’n met vlees van de eigen slagerij.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Voorgaande review van Paluenas hoort bij Villa Genna
Wij stonden hier halverwege juli een nachtje. Prima cp. Via het fietspad (!) rijd je naar de zoutpannen bij Trapani, maar ook naar Marsala. Hartelijke ontvangst. Voertaal is Italiaans. Eigenaar wijst je een een plek. Sanitair weliswaar gedateerd, maar wel schoon. Brood koop je in een nabijgelegen alimentari.
15 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Fijne camping direct aan het strand (stranddouche aanwezig). Minimarket voor enkele boodschappen en voor brood. Vriendelijke ontvangst, voertaal Italiaans. Schaduwrijke plekken. Sanitair is weliswaar gedateerd, maar wordt goed schoon gehouden. Pinbetaling mogelijk. Let op: weggetje naar de camping is smal; passeren gaat in goed overleg,
Prima camping van waaruit je met de ‘metro’ vlot naar het centrum van Palermo reist. Gedateerd sanitair, maar goed schoon gehouden. Plekken zijn krap, maar goed in te rijden. Winkeltjes op loopafstand (5-10 min.). Vriendelijke ontvangst.