@De-Blomkes
- 2009
- Knaus Sun Traveller 605 KG Alkoof
- 2004
- Alkoof
Het lijkt mooier dan het is. Leo heeft geen terrein meer voor campers tegenover zijn Gasthof. Je kunt achter zijn Gasthof parkeren. Direct aan de Ossiachersee is dus geen sprake van. Er is ruimte voor 4 campers! In twee kamers van het Gasthof is sanitair beschikbaar. Pas op: bij het afrekenen noemt hij € 25,00! Dit is niet wat op zijn site campenamsee.at staat. Zonder gebruik stroom en bij zijn Gasthof gegeten vonden wij € 15,00 meer dan genoeg.
Prachtige cp, nog in opbouw (sanitair alleen nog één douche en één toilet), maar het resultaat wordt mooi. Prima plek om in 15 minuten naar hartje Leiden te fietsen. Wijds uitzicht. Erg vriendelijke eigenaren. Bij een volgend bezoek gaan we bbq’n met vlees van de eigen slagerij.
Voorgaande review van Paluenas hoort bij Villa Genna
Wij stonden hier halverwege juli een nachtje. Prima cp. Via het fietspad (!) rijd je naar de zoutpannen bij Trapani, maar ook naar Marsala. Hartelijke ontvangst. Voertaal is Italiaans. Eigenaar wijst je een een plek. Sanitair weliswaar gedateerd, maar wel schoon. Brood koop je in een nabijgelegen alimentari.
Fijne camping direct aan het strand (stranddouche aanwezig). Minimarket voor enkele boodschappen en voor brood. Vriendelijke ontvangst, voertaal Italiaans. Schaduwrijke plekken. Sanitair is weliswaar gedateerd, maar wordt goed schoon gehouden. Pinbetaling mogelijk. Let op: weggetje naar de camping is smal; passeren gaat in goed overleg,
Prima camping van waaruit je met de ‘metro’ vlot naar het centrum van Palermo reist. Gedateerd sanitair, maar goed schoon gehouden. Plekken zijn krap, maar goed in te rijden. Winkeltjes op loopafstand (5-10 min.). Vriendelijke ontvangst.
Een goede overnachtingsplek wanneer je op doorreis bent naar noord of zuid. Googlemaps leidt je er probleemloos naartoe. Verzorging grijs en schoon water en ook je wc-cassette kun je er legen en reinigen (buis).
Prima camping voor een doorreisovernachting. Ruime plek voor de gemiddelde camper. Voldoende en schoon sanitair. Uitstekende broodjesservice. Heel vriendelijke ontvangst. En als je er toch overnacht, prik dan ‘s avonds een vorkje in het restaurant.
Een prachtige locatie waar we een heel mooie plek kregen; zicht op Hollands Diep en Hellegatsplein (in de verte). Primadeluxe ontvangst. Bakker, slager en supermarkt op loop-/fietsafstand. Let er wel op dat er geen vuilwaterloosplek is, alle andere voor camperaars basale voorzieningen zijn er wel. De loosplek is de toekomstdroom, zo zei de beheerder.
Toegegeven dat de plekken voor de poort aan de kleine kant zijn, maar op het terrein zijn de plekken dikke prima. Zelfs dikke Morelo’s en Concordes vinden hier een plek. Sanitair is prima. Ruim zicht. Prima vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten door de Achterhoek/grensstreek NL/D.
Stonden hier het eerste weekend van de herfstvakantie. Hartelijke ontvangst, prima sanitair, broodjesservice, fijne gemeenschapsruimte inclusief keuken. Rust en ruimte.
Gewilde cp, terwijl wij hier stonden reden campers af en aan. Al met al een ruim voldoende plek. Stroom via een app, maar je eigen accu werkt ook prima. Stortplaats chemisch toilet ronduit smerig. Douches en toiletvoorzieningen zijn voldoende. Havenplaatsje biedt bootvertier en gelegenheid om vis te eten. Is het heel warm? Neem je stoel mee en neem plaats op de dijk. Koel af en geniet van het Wad.
Smalle toegangsweg naar camping, maar wel te doen. Vriendelijke ontvangst in Nederlands. Vrije keuze in beschikbare plaatsen. Ligging aan meer, volop watersport, maar strand viel tegen, smal en stenen. Wel klein zwembad aanwezig. Leuke bar/terras, alleen daar WIFI-ontvangst. Luxe sanitair. Gereserveerd ontbijt bij bar liep volledig in het honderd, jammer. Serviceplek krap. 2ppn 45,00 incl. stroom.
Fijne camping. Super sanitair in nieuw gebouw en nog twee andere sanitairblokken aanwezig. Rust en ruimte te midden van de bergen. Eigen opgang naar meer met zonneweide. Ontbijt op terras perfect verzorgd. Alleen contante betaling. Met onze SVR-pas konden we op veld D staan voor speciale prijs (2ppn 25,00 incl. stroom). De andere delen, A (zicht op meer) B en C zijn fors duurder. Tax 2,00 pppn.
Familiecamping, veel keuze in plaatsen. Bij aankomst mogelijkheid om camping eerst te verkennen. Leuke bar/restaurant met zeezicht, daar ook winkel en broodjesservice. Twee grote sanitairblokken met voldoende wc’s maar te weinig douches, extra douchehokken achter restaurant, douches met munten of € 0,20. Zee niet fijn, laag water en bij eb modderig strand. Geen camperservice. 2ppn €29,00+1,60 tax.
Waar vind je ze nog, de kleine authentieke Italiaanse camping, dit is er één. Achter het restaurant ligt een smal lang terrein met veel schaduwplekken en op het eind 12 speciale camperplekken met zicht op de bergen (geen schaduw). Let op: smalle toegang camping, ca. 2.50m, naast restaurant. Twee sanitairblokken, verouderd, maar wel schoon. 2ppn € 25,00 incl. Alleen contante betaling mogelijk.
Sitecode: 19329
Prima camping. NL eigenaar. Gedeelte 1 dichtbij receptie, bar/terras, kiosk en gratis zwembad, ruime plekken, goede SATontvangst. Gedeelte 2 verderop, los van camping, bosrijk, ruime plekken, twee sanitairblokken, rustiger terrein maar meer geluid van verkeersweg. Vanaf verkeersweg is dit gedeelte goed bereikbaar en met pad verbonden aan gedeelte 1. Zwembadpenning borg € 10. 2ppn € 26,70+2,66 tax.
Uitstekende CP. 14 plaatsen met stroom. Toegang dmv slagboom, te openen door knop in te drukken, volgt inrijticket, camper plaatsen en melden bij receptie. Voorzieningen camping gratis behalve sauna. Gratis buskaart. Verzorging bij CP. Broodjes boven in kiosk. Caravans mogen ook op CP. Voor 2p €20+kurtax 5,20! Twee nachten gestaan, perfect voor bezoek Kehlstein, bus 840 vlakbij CP, dan 838 naar K.
Zeer vriendelijke ontvangst. Vrije keuze beschikbare plekken. Stonden onderaan, plek 22, zicht op meer, let op: laat hier ruimte voor vertrekkende caravans, zwenken uit bij oprijden weg naar boven. Luxe sanitair bovenaan camping, vlot bereikbaar, heerlijke douches, gratis. Extra toiletunit aanwezig onderaan camping. Broodjesservice. Pinbetaling camping, restaurant alleen contant. 18 euro 2p z.str.
Wij stonden hier eind april ‘19. Weliswaar gedateerd, maar prima onderhouden sanitair. Broodjesservice aanwezig. Zeer aardige eigenaresse die registratie nog met potlood/pen en papier doet. Gezellig barretje voor een goed glas bier en glas wijn. Omgeving biedt veel wandelmogelijkheden. Geen pinbetaling mogelijk, dorpje heeft geldautomaat. Geen loosplek campers.
Wij stonden hier van 28 t/m 30 april. Prima plek voor een bezoek aan de grote burcht. Stadje zelf stelt niet veel voor. Cp is voorzien van wat we als camperaars nodig hebben: water lozen, water innemen (€1,00), loosplek toilet. Stroom is €1,00 per vier uur. Op loopafstand grote supermarkt voor boodschappen.
Sitecode: 19756
Fijne cp op het ‘Weingut’ van Richard Baumgartner. Panorama is, als de ranken nog niet volgroeid zijn en dus nog niet in blad, prachtig. Heerlijke wandelomgeving. Bakker (geen pin) op loopafstand. En de wijn en de Schnapps? Heerlijk. Geen 10 ⭐️? €10,00 en geen servicemogelijkheden (vers water, vuilwater lozen, stortplaats chemisch toilet) is te veel. De wijn vergoedt echter veel!
Top deze cp. Zeer vriendelijke beheerders . Serviceplaats is dik in orde evenals het sanitair. Bescheiden, maar ruim voldoende uitgerust restaurantje c.q. Biergarten op het terrein. Broodjesservice aanwezig.
Goed uitgeruste cp; prima sanitair, voldoende ruime plekken en evenzovele stroomaansluitingen. Bakker en supermarkt op 150 mtr. Oberstdorf centrum op loopafstand.Beheerder is wat je noemt Beiers chagrijnig, maar verder geen last van.
Prima cp. Uitstekend sanitair. Ruime plekken op gras- en kiezelondergrond. Supermarkt op loopafstand. Prima fietsmogelijkheden rondom.
Sitecode: 22006
Stonden hier op doorreis. Goede camping. Sanitair voldoende. Faciliteiten voor campers voldoende. Tip: water vullen op eigen plek, aan sanistation is tegen vergoeding. Uit eten: even doorlopen naar het Donkmeer. Pittig geprijsd, ruim voldoende kwaliteit. Proxy Delhaize op loopafstand voor de dagelijkse boodschappen.
Heel fijne cp. Vriendelijke beheerder. Alle voorzieningen aanwezig. Prima tussenstop-cp. Broodjesservice. En niet onbelangrijk: alles (gebruik douche, betaling, water vullen grijs water lozen enz) gaat in goed vertrouwen.
Uitstekende camping/cp om Donostia te bezoeken. Lijn 16 brengt je vanaf de cp in 30 min. in de oude binnenstad. NB rijd de camping aan vanuit de stad!!
Sitecode: 20537
Prima camping! Prima fiets- en wandelmogelijkheden (Noordkaap). Dagje Borkum. Gastvrije ontvangst. Broodjesservice is uitstekend. Sanitair is prima. WiFi werkt voortreffelijk. Fotogenieke omgeving (lijnenspel) als de zon volop schijn. Plek om weer terug te komen.
Prima plaats nabij Stavoren. Uitstekend verzorgd sanitair. Broodjesservice/ontbijtservice op loopafstand. Prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Rust. Kortom: wat wil een mens nog meer.
Sitecode: 52077
Wij stonden hier het pinksterweekend 2016 en begin juli. Prachtige plek, uitstekend sanitair, pak het pontje naar Workum (2,5-3 km.) en de IJsselmeerkust. Zelf de broodjes en croissants meenemen.Vergezichten tot Spannenburg. Als je mazzel hebt, tref je de palingvisser uit Gaastmeer.
Sitecode: 52077
Dit is inderdaad een gouden plek. Fietsen, zeilen, wandelen of gewoon met een boek genieten van de Fryske greidhoeke. Uitstekend sanitair, vriendelijke ontvangst, ruime plek. Pontje nemen en 15 minuten later sta je in het centrum van Workum. "In plak om werom te kommen"
Prima camping, die heel goed kan dienen als uitvalsbasis voor bezoekjes aan Den Haag, Wassenaer, Scheveningen en/of Leiden. Schoon sanitair. Fietsmogelijkheden zijn prima.
Sitecode: 19216
Wij stonden hier 21-23 juli 2015 op een voortreffelijke plaats op het sportveld. Ruimte links, rechts en achter van de camper voldoende voor de het plaatsen van de drie fietsen en het uitdraaien van de luifel. Sanitair verzorgd en voldoende aanwezig. Prima plek om Helsinki te bezoeken. Metrostation direct bij de camping, Tevens twee supermarkten direct in de buurt van de camping.
Plaat asfalt. Douches uit de tijd van de Olympische Spelen in 1980, Open terrein, dus voor een ieder toegankelijk. Te hoge dagprijs voor het gebodene. Voordeel is dat je op prima fietsafstand zit van het centrum van Tallinn. Bij ons volgende bezoek gaan we op de havencamping staan. Een kilometer verder fietsen naar Tallinn city, maar veel meer ambiance dan deze plek.
Wij waren hier van 9 tot en met 12 juli en deze plek beviel ons zeer goed. Kwamen aan toen het fiks had geregend, maar terrein uitstekend begaanbaar. Op de fiets Vilnius in is vanaf hier geen probleem. En de voorzieningen? Dikke plus, tenzij je alles in marmer wilt en met porseleinen kranen. Minpunt? Je, moet even fietsen om de bakker te vinden.
Wij stonden hier van 6 t/m 9 juli 2015. Een prima plek om van daaruit Warschau op de fiets te bezoeken. Camping heeft alle nodige voorzieningen. Weliswaar enigszins gedateerd, maar alles is schoon en dat is belangrijker dan muren met marmer en een gouden douchekoppen. WiFi werkt goed, maar wel vragen naar het juiste wachtwoord.
Prima camping om Warschau te bezoeken. Sanitair weliswaar verouderd,maar een en ander wordt goed schoongemaakt. Wij fietsten vanaf deze camping in 15 minuten naar het stadscentrum.