@De-Bolletjes-II
Voor de tweede deze CP bezocht. Zeer vriendelijk ontvangst, mooi producten in de bijbehorende landwinkel en …..heerlijke appelkruimeltaart!!
Netjes en goed onderhouden CP. Smalle en voldoende brede plekken aan de jachthaven kant. Centrum te voet en met de fiets goed bereikbaar.
Camping zonder opsmuk. goede en schoon sanitair. Prima uitvalsbasis om te voet en per fiets de historische plekken te bezoeken. Hoogtepunt Ieper, de Menenpoort en de Last Post.
Alweer voor de derde keer deze CP bezocht. Niets op aan te merken!
Warm ontvangst en een mooie locatie. Smaakvol ingericht en uitstekende sanitaire voorzieningen, anders gezegd: een camping om naar uit te kijken!
Mooie camping met uiterst vriendelijke eigenaren. Op fietsafstand van het Zwillbrocker Venn. Zeker een bezoekje waard waar met een beetje geluk onder meer Flamingo’s te zien zijn (ook op de camping, zie foto!)
Prima camping, zeer behulpzame eigenaar. Mooie uitvalsbasis voor de prachtige omgeving. Vergeet niet Leerdam te bezoeken, in het bijzonder Hofje van Aerden!
Prima CP, vriendelijke beheerders en schoon sanitair. Mooie omgeving, Oirschot is een bezoek waard!
Kunnen ons vinden in de vorige reviews. Stonden er één nachtje en hebben de omgeving niet verkend, wellicht een volgende keer.
Prima CP. Beter contant betalen dan met card. Die laatste mogelijkheid werkt niet of uiterst langzaam (werd ook door andere camperaars bevestigd). Stadje heeft enkele leuke plekken om te bezoeken, zoals de Rijn.
Voor de tweede keer deze CP bezocht. Ook nu weer goed.
Mooie CP, uitstekend sanitair.
Mooie CP! prima uitvalsbasis om de Alblasserwaard te verkennen. Kinderdijk op fietsafstand.
Zeer goed en schoon sanitair, mooie plaatsen en smaakvol ingericht terrein. Het restaurant kunnen we aanbevelen. Kortom: Top!
Mooie, goed verzorgde camping. Schoon sanitair. Hartelijke eigenaresse. Op 1 kilometer strand en mooi natuurgebied.
Prima, spiksplinternieuwe CP. vriendelijke beheerder. Vanwege het weer een bezoek aan Frederikstad moeten uitstellen.
Eens met de vorige recensie! Aanrader: volg de aangegeven promenade richting Gustafberg!
Wij sluiten ons aan, hetgeen anderen hiervoor al hebben opgemerkt….topplaats! O ja, tip: De Koekenbakker……heeeeeerlijk!!!!
Gastvrijheid staat hier op de eerste plaats. Lekker eten een goede tweede. De omgeving verrassend. Kortom, prima plekje en….bruikbare tips voor de volgende bestemming van de “Wildplukker”
Prettige camping. Alle voorzieningen tiptop. Mooie omgeving, komen zeker terug!!!
Prima CP, Greetsiel is leuk maar….restaurant Zum alten Siel kan beter worden vermeden, een onbehoorlijke en slechte bediening hebben we zelden meegemaakt.
Mooie camping door een snelstromend riviertje in twee delen verdeelt en door een brug verbonden. Prima sanitaire voorzieningen. Het op loopafstand van de camping gelegen Ossana met een heus kasteel, is meer dan de moeite waard!
Nachtje op de CP gestaan, links van de camping. Een modern geheel. Prima restaurant, mooi zwembad en functionele toiletgebouw(en).
Precies 40 jaar geleden hier met een tent gekampeerd, nu een overnachting met de camper op weg naar huis. Er is weinig veranderd, de gemoedelijke sfeer is er nog steeds. Men is druk doende de camping op te knappen. Hoe dan ook, voor een overnachting een prima plek!
Zeer vriendelijk ontvangen. Mooie kleinschalige camping aan snel stromend riviertje. Foodtruck voor de deur en barretje met Belgische biertjes….wat wil een mens meer!
Gastvrij onthaal, rustige camping, schoon sanitair en ruime plaatsen.
De gemoedelijke, vriendelijke sfeer, het fijne ontvangst èn onze super plek - zie de foto’s van het uitzicht - maakt het goed dat deze camping nog niet helemaal “af” is. in tegenstelling tot de vorige review, er zijn twee toiletten, een van de twee douches was even buiten gebruik. Wanneer de plannen voor afvoer van grijs water en cassette zijn gerealiseerd, dan zijn vijf sterren zo verdiend!!
Mooie CP, dito omgeving. Prachtig toiletgebouw. Minpuntje de ietwat onpraktische loosput voor de cassette.
Paar dagen genoten van de plezierige sfeer, het zeer vriendelijke personeel en samen met de (klein)kinderen, van het zwembad en het belevingsbos. vijf sterren meer dan waard!!
Prima plek. Rechts een praktisch ingedeeld terrein met ruime verharde plaatsen met elk een ruim bemeten grasveldje. Plekken direct aan de Maas en op meer afstand, dus minder uitzicht (zie foto’s). Uitstekende toiletvoorzieningen. WiFi geen probleem. Goed restaurant.
Wat betreft de voorzieningen, locatie en netheid, sluiten we ons aan bij de positieve recensies hiervoor. Tip: de Historische rondvaart en de boottocht naar Heusden!!
Alles wat voor een goed verblijf noodzakelijk is, is hier aanwezig: uitzicht over de Maas, Heusden en mooie fietsroutes. Top!
Een plaatsje aan de buitenkant van de rij geeft meer ruimte en privacy. Zeer vriendelijke havenmeester. Gorinchem en omgeving erg mooi!
Wij sluiten ons aan bij de - vele - positieve recensies!
Al meerdere keren hier te gast geweest. Prima CP met vriendelijke eigenaren!!
Prima CP, vriendelijk ontvangen en plekje aan de kant van de jachthaven. plekjes aan het meer nog mooier, zie de foto’s. Sanitair niet gebruikt.
Mooie, kleinschalige (kind)vriendelijke camping. Eigenaren komen elke dag langs voor een praatje met de nodige humor. Hele mooie omgeving en…..vallende sterren gespot (zie foto). De Bolletjes
Over deze CP èn de omgeving is alles al gezegd en geschreven, kortom: alle sterren waard. Om de sfeer weer te geven, een foto van het kampvuur geplaatst. De Bolletjes
Nagelnieuw, mooi sanitair en vriendelijke beheerders! Meer te zien dan alleen de molens van Kinderdijk. Mooie polder en met de waterbus naar Dordrecht en Rotterdam, een aanrader!!
Een kop koffie bij ontvangst, vriendelijke eigenaren, mooie plekken met en zonder uitzicht op het meertje, ruime douche -en toiletruimte en vooral schoon. Verrassende fietsroutes in de directe omgeving en uiteraard een bezoek aan de STAR, zie foto’s. In het kort: top locatie!
Sitecode: 91999
Prima camping. Ruime douche- en toiletvoorzieningen (ondanks - of juist - dankzij) de wijnvaten!
Prima camping. Aan de positieve reacties hiervoor niets toe te voegen!!
Prachtige camping met zeer ruime plaatsen, de meesten met veel privacy. Ook voor de (klein)kinderen voldoende vertier; pony’s, kippen e.d. Mooie, verrassende (fiets- en wandel) omgeving.
Geweldige camping, prachtige omgeving. Kortom, een plek om terug te komen!!
Prima CP! Sympathieke, no-nonsens eigenaren. Mooie fietsroutes in de directe omgeving.
Dit is al een uitstekende camping. Tijdens ons korte verblijf was men druk doende stroom en WiFi verder uit te breiden. De plannen die de eigenaren nog willen realiseren, maken het ongetwijfeld een toplocatie in een prachtige omgeving!
Mooi gelegen kasteelcamping. Grote plaatsen, niet allemaal waterpas. Toiletvoorzieningen voldoende en schoon.
Prima camping. Het restaurant op loopafstand ook bezocht. De kwaliteit van de (vier) maaltijd(en) was goed en de bediening correct en vriendelijk.
Uitstekende camping, prima sanitair en een mooie ligging.
Nagelnieuwe camping. Uitstekende faciliteiten.
Voor een enkele nacht prima camping. Gedateerd, schoon toiletgebouw met beperkte voorzieningen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Wij sluiten ons aan bij de voorgaande opmerkingen; waar het de ligging betreft een prima camping, het sanitair is evenwel niet uitnodigend!
Mooie camping, modern en schoon toiletgebouw, ruime en vlakke plaatsen en vriendelijk ontvangst! Stonden op een plaats naast de spoorbaan maar dat was niet hinderlijk; ofwel en rijden geen treinen, dan wel hebben we geslapen als de bekende os!
Uitstekende CP, wel op tijd komen!!
Prijs/kwaliteit prima. Zelfs nu is het super druk, zelfs op de parkeerplaats van de tussenliggende winkel staan campers en op P2 ook nog buiten de vakken!!! Het advies op tijd te komen - vóór 16.00 uur - is niet overdreven!
Als doorreiscamping gebruikt. Sanitair prima en mooi omgeving. Opgelet voor camperaars die vanaf de richting Bolzano aanrijden, kort vóór de camping is een omleiding die via zeer smalle straatjes voert. Pas na het oprijden van de omleidingsroute wordt aangegeven dat de maximale breedte 2 meter bedraagt. Gelukkig bleek het wat breder te zijn....maar het was wel spannend!!!!
Ook aan het eind van het seizoen alles dik in orde, vriendelijk ontvangst en super schoon sanitair (tot en met de stortplaats voor het chemisch toilet). Labin is zeker een bezoekje waard en in Rabac is de kust bij de grote hotels zeer eenvoudig te bereiken en er zijn prachtige schaduwplekken!
Nieuw aangelegd deel van de camping is klaar. Het oude toiletgebouw zal worden vervangen. Verder kloppen de eerdere beoordelingen nog steeds
Voor wat het sanitair, de plekken en de gastvrijheid betreft, kloppen de voorgaande beoordelingen nog steeds!
16 juli 2018 drie dagen op de camping gestaan. Prima, schone toiletgebouwen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Broodjes-service aan de camper. Mooi camping voor de (klein)kinderen. Plek met schaduw aan te raden, bij kinderzwemplas parasol noodzakelijk.