@De-Jansens
- 2006
- Bürstner Alkoven Anders
- 2006
- Alkoof
De locatie is prima voor een overnachting en de plaatsen zijn ruim. Maar 1 douche beschikbaar en die was niet schoon helaas. Sanitair ook erg verouderd en nog nooit iets aan gedaan in de 10 jaar dat we hier komen. Beetje jammer. Helaas ook pikdonker op de camping er staan wel lantarens maar die waren niet een aan. Voor een simpele overnachtingsplek is €18,00 teveel en oh ja alleen contant betalen.
Prima plek met super uitzicht over het water. Er zijn verschillende plekken en ruimte genoeg. Lekker relaxt hoor.
Sitecode: 82067
Prima plek om te overnachten en tot rust te komen. Alles, behalve douche dan maar die hebben we aan board, aanwezig. Stonden met 4 campers op gras want verharde plek is voor hulpverleners hoewel niet iedereen de borden leest want later stonden er ook nog 2 campers.
Hele mooie goed georganiseerde camping met een splinternieuw sanitair gebouw. Leuk spontaan jong Nederlands stel die hem pas hebben overgenomen en er flink wat werk in hebben zitten. Je kan er ook vers brood 🥖 halen en heerlijk Pizza 🍕 eten.
Geen voorzieningen maar voor een overnachting prima te doen. Klein maar fijn zou ik zeggen we stonden hier met nog 1 camper en al is het dicht bij de weg E45 daar hoor je niets van. Het water maakt meer geluid.
Prima locatie als je na lange rit door Noorwegen 🇳🇴 ff wil rusten voor je Zweden 🇸🇪 in rijdt. Alles prima hier fijne warme douches en alles netjes schoon. Aardige ontvangst en wij betaalde voor 2 nachten met camper en 2 personen 500 kronen en dat is het zeker waard. Alleen geen winkelcentrum of zoiets in de buurt.
Mooie ruime plaatsen die duidelijk worden aangegeven. Je kan staan zolang je zelf wilt betaling is per 5 minuten mogelijk en alleen met creditcard te betalen. Bij betaling kenteken invoeren. Er reed regelmatig een auto langs die kenteken controle uitvoerde. Centrum op loopafstand. Prijs inclusief toilet legen, grijswater afvoeren en drinkwater tappen.
Ruime nette camping en schoon sanitair. Wij betaalde 290 kronen incl. elektriciteit. Voor de douche moet je wel 10 kr muntjes hebben. Lekker warm water en met 1 muntje lukt het wel.
Geweldige plek aan meer. Mooi uitzicht en ruime plekken. Afvalcontainer maar verder geen voorzieningen maar die hebben wij ook niet nodig. opvallend veel Nederlanders 😀
Prima plek met afvalcontainers en WC. Kiosk alle enige tijd gesloten zo te zien. Het uitzicht ook prima en zelfs overdekte picknick banken voor als het regent. beneden aan het meer ook picknick banken.
Prachtige camping met goede voorzieningen. De prijs is niet zo als vermeldt in de omschrijving. wij betaalde voor 3 nachten 1350 kronen is €45,00 per nacht. wel inclusief stroom en douchen.
prima plek om stad en centrum te bezoeken. Kom niet te vroeg want dan staat hij vol met personen auto’s maar in namiddag plek zat.
Sitecode: 19597
Prima camping en erg mooi sanitair je hebt bijna je eigen badkamer. Inclusief stroom betaalde wij voor 2 dagen 520 kronen en dat is het dubbel en dwars waard. Lieve dame bij receptie die prima Engels spreekt en heel hulptaal. oh ja ook nog gratis WiFi.
Hele mooie rustige plek ziet er keurig uit. Het enige jammer is als je TV wilt kijken want door rotsen met bomen heb je geen bereik. Ook leuk als je kinderen mee hebt leuke speeltuin.
Prima plek lekker ruim. Geen voorzieningen maar voor ons geen punt. Ziekenhuis helemaal weg en hekken ook.
Prettig ontvangst door vriendelijke beheerder. Hij wees ons op de meest veilige route naar beneden op de nieuw geasfalteerde weg om schade aan onderkant camper te voorkomen. We hebben hier twee hele mooie dagen gehad voor €36,00 met de ACSI kaart. Mooi schoon sanitair en heerlijk warm water. Super!
staan aan de overkant ook prima want zijn op weg naar Noorwegen dus goede route richting Denemarken. prima plek
Wij vinden het een prima plek voor overnachting en veilig gevoel vooral omdat het vaste stek van politie is om een bakkie koffie te drinken.
prima locatie en schoon sanitair. wc gratis, geen papier, en douche €1,00. ondanks slechte weer genoten.
Prima overnachtingsplek met service. Als je van stroom gebruik wilt/moet maken zoveel mogelijk achterin staan. Ruimte genoeg en lekker rustig in de nacht.
Heerlijke plek. Ontvangst super nooit eerder meegemaakt dat de beheerder je persoonlijk begeleid naar plek en helpt stroom aansluiten. Vervolgens rondleiding langs brandschoon toiletgebouw waar je geen vuiltje tegenkomt. Het enige wat we missen is een plek om je afwas te doen dus maar gewoon in de camper gedaan. Supermarkt naast camping.
Prima lokatie en heel vriendelijk ontvangst. Douche en WC super schoon. Afwasplek waar zelfs afwasmiddel en spons aanwezig is. Leuke kleine supermarkt schuin aan overkant op 200 meter.
Prima plek en vriendelijk ontvangst met uitleg over gebruik en mogelijkheden. Bij aankomst ging het hek open en werd ook meteen weer gesloten. Voor voetganger en fiets apart hek. Heel veilig gevoel hier. In de keuken staan wasmachine en droger. Je kan binnen of buiten afwassen. Goed heet water ook in de douche. Aanrader deze plek met acsi kaart nu 63 Pln.
Sitecode: 42074
Hele fijne plek met eenvoudige maar goede en schone WC en douches. Voor 60pln ongeveer 15 euro weet je alles. Vanaf terrein loop je zo naar de brug die je bij het kasteel brengt wat een bezoek zeker waard is.
Sitecode: 42074
Prima camping en prettig ontvangst door goed Engels sprekende dame. Prima hiervandaan met de fiets het centrum in. Wij wonen zelf aan drukke weg dus geen last van het verkeer. Kom je voor rust moet je iets anders zoeken.
Prima en goed betaalbare camping. Gaan al voor 5e keer voor wintersport en voor 2e keer 10 weken. Aardige en behulpzame medewerkers. Restaurant prima! Zijn zelfs in zomer geweest en heerlijk gefietst in de omgeving. Spar vlakbij en dorp op loopafstand wel klein. Met de bus zo in St Johan, Lover of Pilletsee👍
Prima plek en goede uitleg en service mbt openbaar vervoer naar centrum Rome. WC prima maar geen papier. Douche voor €1,00 per 3 minuten. Minpunt is de grote groep katten en kittens die bij de douche en wasgelegenheid ligt. Het stinkt in de douche en ze liggen in de wastafels en wasmachine.
Prima en veilige plek. Leuk dorp en lekker gegeten daar.
geweldige ontvangst en konden gaan staan waar we wilden. Tijdens heerlijke lunch kwam eigenaar zich min of meer verontschuldigen dat het vanavond heel druk zou worden. Prima plek!
Prettig ontvangst door goed Engels sprekende medewerker. Sanitair schoon! Na tip via trap achterin camping naar gezellige boulevard met barretjes en restaurants heerlijk geheten. Met boot naar Dubrovnik gegaan. Super plek voor doorreis Montenegro.
Heerlijk gestaan daar en door kleine dorpje gewandeld. Schone toiletten en prima serviceplek. Gingen goed uitgerust en tevreden op weg naar Hongarije. Komen vast eens terug.
Mooie plek aan het water en over de brug zo aan de andere kant van de rivier. Veilig gevoel daar.
Prima plek als je zorgt dat je voldoende water hebt, vuilwater en toilet geleegd hebt, prima plek voor 2 dagen!
Prima plek met alle voorzieningen. Wij hebben niets betaald volgens beheerder bij zwembad is alles gratis. Lekker gefietst in de omgeving zijn twee nachten blijven staan.
Mooie veilige overnachtingsplek. Goede fiets en wandelmogelijkheden. Supermarkt in dorp op 1 kilometer.
Niet eerder zo’n georganiseerde en nette cp gezien tijdens onze reis. Super plek en aanrader. Morgen gaan we het Paleis bezoeken en de stad in.
Zeer mooie plek aan zee. Helaas werden wij eind van de middag, met nog 6 andere camperaars, door politie weggestuurd. Je mag er alleen als je in de avond aankomt overnachten maar recreatie overdag niet toegestaan.
Zeer goede en verzorgde camperplek. Zelden zo'n volledig uitgeruste plek tegengekomen. Douches, toiletten en mogelijkheid om af te wassen en zelfs te wassen. Wij zetten hem met ster in onze agenda! Waar voor je geld!
Heerlijke plek voor tussenstop op weg naar Split. Komen vast nog eens terug. Dames toilet en douche perfect, voor heren moet het nog opgeknapt worden.
Goede simpele plaats langs de snelweg bij benzinepomp. Geschikt voor een nachtje op doorreis. Hoogtebalk van 3,50 mtr. Goed verlicht en geeft veilig gevoel.
Alvast geboekt voor Wintersport! Heerlijk rustig en prima voorzieningen.