@De-peetersjes
Ligging van CP is prima, vlakbij de de bushalte. Sanitaire voorzieningen echter waardeloos. Slechte douche, alleen koud water als je ná 09.00 uur gaat douchen.
Grote camperplek buiten Lindau. Rustig gelegen. Aan de rand, helemaal links was veel schaduw, met uitzicht op sportvelden. Wij stonden er erg rustig. De Dixie toiletten zijn geen fijn systeem maar er werd druk gebruik van gemaakt! Let op bij Pkaart kopen, druk EERST op knop voor camper. Anders betaal je voor PKW. Het fietspad naar Lindau begint tegenòver de camperplek.
Prima camping, mooie ligging, schoon sanitair. Het systeem met de “waterdruppel” is een goede vinding. Je ziet de kosten van je watergebruik tijdens het douchen! Restaurant is prima voor op een camping en ze tappen een goed glas bier! Van de doorgaande weg langs de camping hebben wij geen last gehad!
Mooie camping, goed Engels sprekende dame aan de receptie en in de bar. De douche was gloeiend! Onmogelijk om eronder te staan. Gemeld bij de receptie!
Mooie, rustige plek. Politie kwam langs en reed voorbij. Plek is een toppertje!
Wat een ellende, plekken die toegewezen werden te klein, camper stond half op het pad. Dwars zetten mocht niet. extreem kleine plaatsen en een onvriendelijke vrouw aan de receptie. Sprak geen Engels en deed ook geen moeite om te helpen. Wij zijn verder gereden.
De camperplek was vandaag gesloten. Er werd niet geopend op ons aanbellen. Volgens een mevrouw die ons te hulp kwam had de echtgenote van de eigenaar vandaag een auto-ongeluk gehad en lag ze in het ziekenhuis. De zoon, die wel thuis was, wilde niet openen. Dus helaas, moeten vertrekken maar we staan nu veel beter. In Nieul!
Mooie camping, prima sanitair, heel schoon. 1- puntje, er staat een droogkast, 2 keer munten in gestopt, de was kwam nog nat uit deze kast. Functioneert niet goed . Dus tip, gebruik de gewone droger! Verder niets op aan te merken!
Prima plek om de camper, gratis, te parkeren. 4 kilometer naar het centrum. Wij hebben gefietst, maar de tram komt erlangs. Lijn 2.
Momenteel niet om te staan. Er wordt aan de parkeerplaats gewerkt en de camperplekken zijn niet bereikbaar. Voorzieningen wel geopend, behalve het cafetaria
Fijne camping, zeker voor vissers een aanrader. Rustig gelegen en met de ACSI kaart € 23,00 . Schoon, verwarmd, sanitair. Plekken aan het water zijn prachtig.
Prima, rustige , overnachtingsplek. Tegenover een museum dat tijdelijk gesloten is, maar de camperplekken zijn gewoon open . Er staat nergens dat overnachten niet is toegestaan. ( zie vorige review) Parkeerautomaat wel afgesloten (?) Het Museumpark is geopend tot 21.00 uur. De moeite waard om even naar binnen te lopen.
Wat een prachtig plekje. Je komt er via een groot industrie terrein, maar het uitzicht is erg mooi, ruige zee. Het waaide er heel hard, maar we hebben er heerlijk geslapen. Prima plek voor een overnachting op doorreis naar Noorwegen.
Leuke camping, rommelig door veel stacaravans, maar super schoon sanitaire! Tot onze grote verrassing was de foodtruck geopend en hebben we heerlijke fish en chips gegeten. Ligging is prima, heerlijk rustig en toch dicht bij de snelweg. Eén aanrader wat ons betreft!
Wat een mooie plek! Tussen de druiven, voor het Chateau. Prachtig. Elektrisch is gratis, en de wijn smaakt heerlijk. 🍷.
Een prachtige camping, prachtige ligging, keurig sanitaire, aardige eigenaren. Restaurant viel ons tegen. Toegangsweg is al alles over gezegd. Prijs helemaal oké. 19,00 euro met ACSI kaart.
Mooie plek, restaurant oké, alleen de wijn veel te hoog geprijsd. Voor een glas van 0,10 cl betaal je al 3,60, maar ze geven ongevraagd een glas van 0,20 cl. Dus een glaasje wijn kost daar zo maar even 7,20. En dit was deze wijn absoluut niet waard! Jammer, dit geeft geen prettig gevoel. Ps, ook wij vonden de douches erg klein! Je kunt je spullen nergens kwijt.
Prima CP plek. Aan de oever van de Elbe, met aan de overkant de stad Maagdenburg. Eigenaar is elke avond aanwezig. Toiletten nog bij de Havenclub, 100 meter, verder maar de douches in een schone container, op het terrein. Je kunt tafel en stoelen op het gras van de Elbe oever neerzetten
Een fantastische plek om enkele nachten tot rust te komen. Af en toe is er bedrijvigheid op het water van aanleggende en weer verder varende boten. Vriendelijke, behulpzame eigenaar. Lekker eten, goed getapt biertje. Kortom, een aanrader.