@Dehlia2020
Een kleine, gezellige camping met vriendelijke, oudere eigenaren aan een rivier. De toiletten zijn wat gedateerd, maar schoon! Het dorp ligt op loopafstand en biedt diverse restaurants en een supermarkt. Wandel- en fietspaden zijn ook beschikbaar in de prachtige omgeving. We verbleven hier twee nachten voordat we de laatste twee etappes naar Menton begonnen. € 20 voor één nacht met elektriciteit!
Prachtige en vooral zeer schone camping aan een beekje met een vriendelijke eigenaar. Kleine plaatsen met volwassen bomen. Het stadje heeft niet veel te bieden, maar er is een pizzeria en een supermarkt in Marche. Een goede plek om even bij te tanken voordat je de Route des Alpes op gaat, want vanaf daar wordt het spannend!
Zeer mooie camping aan de Schweriner Innensee. Met de fiets naar Schwerin, ongeveer 8 km - een prachtige route door de natuur! De camping beschikt over mooie plaatsen en goed, zeer schoon sanitair. Er is ook een restaurant op het terrein met vriendelijk personeel, lekker eten en een broodjesservice. De ontvangst bij de receptie was zeer hartelijk en hartelijk. De zonsondergangen op het meer zijn uniek.
Mooie, rustige en schone parkeerplaats met uitzicht op de vallei. Verwijdering, water en elektriciteit inbegrepen! 's Avonds kwam een aardige dame €6 ophalen (alleen met EC-kaart) Schattig klein dorpje met een bakker en een prachtige kerk. Een compliment voor de gemeenschap, zelden zo'n goed beheerde parkeerplaats gezien. Bedankt:-)
Rustige parkeerplaats, goed voor een nacht om door te rijden of om de stad Fulda te zien. Tot het stadscentrum ongeveer 15 minuten lopen. Een prachtig stadspark op het veld. Kosten 5 € voor 24 uur absoluut oké.