@Deli
we verbleven hier 1 nacht op de terugreis vanuit Zwitserland een hele mooie, groene plaats, met alle voorzieningen , zelf te bepalen aan de automaat (water, elektriciteit) de basisprijs is wel 13€ bij betalen krijgt men een ticket waarop de code voor WC en douche echte aanrader!! hele rustige plaats !…
Verzorgde camperplaats, water voorziening en electriciteit (betaald). Prima plaats om Gent en omgeving af te fietsen. Gelegen naast sportcafé Extra Time, waar je tevens snacks en drank kan nuttigen, hele verzorgde plaats en vriendelijk!. Dinsdag en zaterdag wel gesloten! Hoe komen we vast terug!!
Perfecte locatie, vele keuzemogelijkheden, misschien beter om plaatsen wat af te bakenen. Hele aangename rustige camping met vriendelijke uitbater! Minpunten: geen warm water, weinig douches, receptie wisselvallig open, wel telefonisch bereikbaar . In het dorp lekkere warme bakker ( op 1 km) en winkel op 2km (kleine supermarkt). Wij verbleven er 6 nachten: een geslaagd verblijf!! Een aanrader!!!
Prima gelegen camping, fijn aan de Semois ideaal met kinderen. Sanitair kan netter. electriciteits centrales soms ver, lange kabel meenemen. Losse formule, eens wat anders, is retro. Vriendelijk onthaal en behulpzaam. Aangenaam iets te drinken in de bar aan democratische prijzen! Aanrader! ( alternatief)
Hele nette, rustige camping met proper sanitair! Heel vriendelijk onthaal. Schaduwplaatsen mogelijk. Nabij centrum met bakker en winkel. Pittoresk dorpje. Aanrader!!
Hele leuke camperplaats op doortocht naar het zuiden rustige ligging aan t water, mooi dorpje, met restaurant aanrader!!