@Dematsers14

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prima ruime plek, sanitair schoon en netjes, vriendelijke ontvangst. we staan hier maar 1 dag dus meer kan ik niet beoordelen. wij vonden het prima..

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

vanmorgen vertrokken vanaf deze camping. prima verblijf gehad, schoon sanitair, allervriendelijkst ontvangst, behulpzaam, mooie plekken..

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prachtige camping, mooi nieuw sanitair. Inmiddels zijn er net buiten de camping ook een aantal mooie camperplaatsen met stroom.

Gisteren 1 nacht op deze mooie camping overnacht. Wat een prachtige plek, bijzonder mooi uitzicht, vriendelijke eigenaren, mooi, schoon sanitair. Wij betaalden ongeveer €43,00 euro voor 1 nacht, 2 personen met camper. inclusief elektriciteit. Douchen is apart, 6 kronen voor 3 minuten.

Vandaag gearriveerd op deze prachtige plek. Vriendelijke ontvangst, mooie plek mogen uitkiezen. Zeker een aanrader! Wij betaalden ongeveer €35,00 voor 1 nacht met camper, 2 personen.

Fijne camping, mooi schoon sanitair. prima plek voor onze camper van ongeveer 8 meter. prachtig natuurbad met zonneweide. Wij betaalden voor 2 nachten, inclusief stroom, 2 personen, 1 hond ongeveer €70,00. wifi was niet heel sterk op onze plek. prachtig uitzicht, heel vriendelijk personeel, lekkere broodjes en heerlijke schnitzel gegeten daar.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige locatie, sanitair dik in orde. Beheerders erg vriendelijk. We willen hier zeker nog een keer terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie locatie, momenteel nog wat rommelige entree maar de gastheren maken dat helemaal goed door hun gastvrijheid, vriendelijkheid en hun meedenken. prachtig uitzicht en mooie fietsroutes in de buurt. sanitair dik in orde. we voelden ons zeer welkom.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtige locatie, vriendelijke ontvangst, mooie fietsroutes in de omgeving, prima sanitair.