@Der-Michael
- 2024
- Carthago Malibu
- 2024
- Buscamper
Toiletten en douches zeer schoon. De camping is goed onderhouden. Rustige omgeving. 5 km naar Haarlem, 11 km naar Amsterdam. Perfect voor een dagje uit.
De badkamer en het toilet zijn schoon en prima. Er is een veerboot op 300 meter afstand waar je je fiets voor 30 kronen naar de stad kunt brengen. Er is een kleine bootverhuur op 20 meter afstand en op 500 meter afstand is een parkeerplaats waar je eten en drinken kunt krijgen. Wat minder leuk is, is dat onze fietsen gestolen zijn, dus berg alles goed op en beveilig het.
Op dit moment is er alleen een geïmproviseerde parkeerplaats, geen afvoer of water. maar is in uitvoering. Aldi-restaurant vlakbij, gemakkelijk te voet te bereiken, ideaal voor sightseeing en winkelen in de stad.
Plaats recht op het water eigen slip systeem toiletten niet de nieuwste maar schone supermarkt op de plaats prijzen ok zwembad ook groot (badmuts verplichting) stad in 10 minuten te voet klein maar fijn met de fiets alles goed te bereiken perceel voor elke beschikbare maat
Geweldige plek grote en kleinere percelen, direct aan het water met boot slip-systeem en een supermarkt met bijna normale prijzen. Personeel zeer vriendelijk, toiletten een beetje ouder, maar schoon zwembad (met badmuts) ook op het terrein. 's Avonds entertainment bij het zwembad. Met de fiets of te voet 2,5 km naar de stad Peschiera met markt in de avond is klein maar fijn. Alles wat je nodig hebt is daar.