@Der-Wikinger
- 2015
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Parkeerplaats direct onder het kasteel. 600m van het kasteel, 700m van de oude stad. Midden in het dorp, maar op het platteland. Heel stil. Geschikt voor honden. Gravel plaats. Geen aanvoer en afvoer. Voor vrij ruim.
Het veld is volledig te duur. Per nacht 16,50 voor 2 pers., 1,80 € per kind en voor elke hond 5,00 € extra op en voor een 's nachts donkere, onverharde parkeerplaats. Met een prachtig uitzicht op bomen, huizen en een bouwkraan. Sfeer zoals op een normale parkeerplaats. We betaalden 26,50 € voor de nacht, met ACSI-kaart kost de camping met een prachtig uitzicht 20,00 €. Rip off!
Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt direct aan de Rijn. goede prijs-kwaliteitverhouding. V / E, elektriciteit, etc. directe toegang tot de oude stad. Goede wandelmogelijkheid. Ook geschikt voor honden.
Topplaats direct aan de Moezel. Heeft alles wat je nodig hebt. V / E, elektriciteit, royale, verkavelde plaatsen. 'S Morgens komt de bakkersverkoopauto rechtstreeks naar het plein. Zeer stil 's nachts. Goede wandelmogelijkheden. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. We zijn er vele malen geweest en zullen graag terugkomen.
Topplaats, ruim, rustig en gratis incl. Elektra. V / E over tokens. Gratis beschikbaar bij de portier. Heel, heel vriendelijk, 24 uur bezig. Als het blijkt, zullen we graag terugkomen. ten zeerste aanbevolen. Plaats heel schoon en nieuw. Toegang via Navi enigszins verwarrend. Coördinaten zijn correct. Volg altijd de borden naar de ingang van de Womowerk.
Toegang via het dorp langs de berg. Onzinnig als zwembad niet open is. Geen V / E. Niet aanbevolen voor grote campers.
Ruimte zonder toevoer en afvoer. Toegang voor campers langer dan 7m bijna onmogelijk. Als de slagboom gesloten is, is er geen mogelijkheid om te keren. We moesten de hele berg achteruit rijden. In het midden van de oude stad. Deze plaats is eigenlijk alleen het parkeerterrein van een hotel. Niet geschikt als parkeerplaats. Bewoners zijn niet vriendelijk tegenover Womobilisten. We komen
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Prachtige plek midden in de natuur. Voor honden top. Gemengde parking zonder levering. Toiletten beschikbaar. Stil 's nachts. We komen terug. Wandelmogelijkheden en waterval in de directe omgeving.