@Dethleffs-integraal
- 1999
prachtige plek en maar 5 km van ons huis , we hebben enorm genoten! De eigenaar Yep en zijn vrouw Bruintsje zijn hele gezellige mensen. We komen weer !
Gemeente Wijhe…wat jammer om er zomaar 10 euro bij op te gooien!!! Wij waren vaste klant, maar komen niet meer
Rustig daar ,wij zijn er jaren terug geweest Is er inmiddels ook Wifi?
Helaas is het kruideniertje in het dorp niet meer aanwezig
Sitecode: 20384
Veel last gehad van de blaffende hond uit het naastgelegen dierenasiel. Hond heeft een uur achter elkaar geblaft. De camperplaats zelf is prima alleen de Wifi werkte niet goed
Mooi ,maar te duur zonder wifi en maar 1 badhuis wat overigens prachtig was!!! Bij vertrek geen leuk afscheid van de eigenaresse ,voelde voor mij als een standje,dus wij komen niet weer
Wat een vriendelijke camping...we komen volgend jaar zeker weer bij deze mensen! We zijn later naar Vaals gegaan omdat onze dochter er stond.... maar geef mijn deze camping maar!
Superplek, we hadden heel graag wat langer willen blijven naar ivm corona hadden we dus moeten reserveren . Nu konden we maar 1 dag blijven. Maar we genieten voor 10!
Super genoten van alle gezelligheid hier, alles wel met de Franse slag en daarom juist zo leuk!!!!
Supermooie plek, maar smalle plaatsen. De gang tussen 2 campers is misschien een meter breed

Stroom, water innemen,vuil water afvoeren en wc legen.... het kan allemaal op deze gezellige plek!
Mooie camperplaats waar we nu al jaren komen. Maar van uitzicht op de Moezel is geen sprake meer ,omdat de struiken enorm zijn gegroeid. Gemeente doe er wat aan!
Alles netjes en verzorgd! Dat er mensen zijn die vinden dat er te weinig douches en wc’s zijn vind ik jammer... het is juist een luxe ,want campers hebben alles zelf aan boord...
Zeer nette camperplaats!
Een top locatie! We geven een elf als er straks ook wi fi is en komen graag nog een meer terug bij deze ontzettend aardige mensen
Superleuke plek en erg gastvrij!
Heerlijk paar dagen gestaan aan het water, we wilden eigelijk helemaal niet vertrekken !!Maar plicht roept... bedankt voor alles - dik on orde en zeker tot de volgende keer( 6 x!)
Prachtig, maar prijzig met 13,50/ 1 euro toeristenbelasting p. p
We komen elk jaar wel enkele keren!Nette c.p met prachtige royale plaatsen , wij kiezen vanwege het uitzicht op de Moezel zoveel mogelijk voor om bij de hekjes te staan.Kleinere plaatsen maar zeker voldoende!..... en Gonda is een geweldige uitbaatster!
Ik zou graag het cijfer 11 willen geven... wat een geweldige camperplaats met douche, w.c en gratis internet.... alles enorm schoon. Ook zijn de eigenaren súper vriendelijk!
Superplek - we hebben er 4 dagen gestaan op de eerste plaats vanaf fe vuurtoren- het lopen naar het stadje is maar een heel kleine wandeling!
Het toiletgebouwtje is niet meer gesloten na 20 uur. Geheel is prima voor enkele dagen. Stadje ligt aan camperplaats vast met oude stadsmuur.
Dit jaar voor de derde keer geweest! Dat zegt eigenlijk al genoeg. Zeer tevreden over het nette sanitair en de behulpzame mevrouw die een oogje in het zeil houdt, rechts achteraan. We komen terug, dat is zeker !
Bijzonder mooie plaats, voelt veilig.
We zijn hier de week van het Pinksterweekend met zaterdag en zondag bootraces voor de deur! We genieten, we staan aan het water van de Moezel!
Wat een vriendelijke mensen die hun camperplaats gratis ter beschikking stellen! Uiteraard gaat er iets in de envelopjes die er vrijblijvend hangen voor een bijdrage, zulke camperplaatsen zie je heel weinig,dus koesteren! De hengels zijn ook goed gebruikt en met succes... Dus fam .Abma...het was fantastisch!
Prima plek en zeer gastvrij ....! Wij hebben zelf 5 zonnepanelen, dus gebruiken we geen stroom. Tot de volgende keer, absoluut!
Prima camperplaats met mooi uitzicht op het kanaal. De jeugd is aan het vissen onder de brug - beslist geen last van gehad.