@Dethleftramp
- 2022
- Dethleffs 6801-04 30 years edition
- 2013
Prima plek om Sevilla te bezoeken. Een beetje motorHOME heeft alles aan boord, dus niet zeuren over sanitair, geen Wifi en dergelijke. Sevilla heeft zoveel waardoor je echt zonder een luxe plaats kunt. Belangrijker: je staat daar super veilig, waardoor je onbezorgd de stad kunt bezoeken. De receptie was heel vriendelijk en behulpzaam. Betalen met creditcard of pinpas is geen probleem.
Prachtige plek. We staan er nu voor de derde nacht met meer campers. Er is geen bord te zien was op ook maar enig verbod te zien is. Hetvis niet vlak, maar met wat proberen lukt het wel.
De meeste campings geven bij de ingang aan dat ze vol zijn. Deze niet. Laten je gewoon een half uur in de rij vol lul wachten.
Leuke gratis camperplaats zonder voorzieningen.
Sitecode: 19492
Geen warm water voor de douches. Wanneer je dat meldt, is de reactie; "waarom?", terwijl zij dat vast moeten stellen. Absoluut onvriendelijk zodra je een probleem meldt.
Prima plek. 's Nachts stil. in de ochtend wat verkeersgeluid.
Ruime plaatsen, goede voorzieningen en op een mooie plek. Goede mogelijkheden om te fietsen. Dichtbij restaurants.
Prima locatie. Heerlijk stil en goede voorzieningen.
Mooie camperplaats, maar er is niet nagedacht over de logistiek. De plek voor grijs water en afval is bij de ingang. Bij het uitrijden kom je daar niet langs. Wanneer het druk is, wordt het een chaos.
Goede camperplek om de stad te bezoeken. Altijd behoorlijk bezet. Dat komt, lijkt ons, doordat sommige bewoners van de stad deze plek als stalling gebruiken. Het nadeel van gratis.
Mooie en nieuwe camperplaats met heel goed sanitair. Ligt wel aan doorgaande weg, maar daar heb later in de avond en 's nachts geen hinder van. Heel vriendelijk en behulpzame beheerders.
Je meldt je aan in heel mooie receptieruimte en verwacht dan ook een goede en mooie camping. Na het inchecken en betalen gaat de slagboom open en je komt op een terrein dat in de DDR (voor de "wende") niet zou misstaan: krappe modderige plaatsen, zwaar verouderd sanitair, geen warm water voor de afwas en een boete van € 10 als warm water uit de douche meenam... Nooit meer terug.
Bestaat niet meer.
+ vriendelijke ontvangst + redelijke prijs + geen honden - geluid snelweg.
GESLOTEN
Zoals in eerdere review vermeld, ziet het gedateerd uit, maar de gastvrijheid maakt dat meer dan goed. Misleid door Google (dom om dat te vertrouwen) kwamen wij aan voor het seizoen begon. Omdat wij zelfvoorzienend zijn mochten wij toch een nacht staan.
Verblijf was totale ramp. Meerdere campers zaten vast in de modder. Wanneer je in het donker aankomt, dan zie je in het grasveld alleen maar de elektra zuilen. Je denkt dat je daar kan staan. Maar vetrekken kun je vergeten. Het zou op zijn minst handig zijn om hiervoor bij de ingang te waarschuwen. Je komt er nu pas achter na het inchecken.
Het is nu een camperplaats van Campingcar-card. Nu ingericht met hun standaard (goede) voorzieningen. Prijs € 14,70 per nacht incl. stroom. Plaatsen zijn niet allemaal geheel vlak, maar het is ok.
De gemeentelijke camperplaats in Privas (Ardeche). Kost € 15 per nacht, all in. Direct bij een zwembad (beperkt open) en aan het begin van "voie douce de la payre"; een mooie fietsroute over een voormalig spoortraject. Betaling en toegang is geregeld met campingcarpark-card.
Gratis, maar op een afvalbak na, geen voorzieningen. Campinggedrag niet toegestaan. Ligt direct aan het spoor. Wij hebben daarom gekozen om door te rijden en op een betaalde CP te staan met voorzieningen en rust.
Hele stille en rustige camperplaats. Dat is vrij logisch, want het kost nu € 20 per nacht, terwijl er vrij veel gratis camperplaatsen in de omgeving zijn.
Hier 2 nachten gestaan, lekker rustig, veel ruimte. Alleen jammer dat er nadat wij geïnstalleerd waren, vlak voor onze neus mest uitgereden werd. Zou lichte geuroverlast geven. Gedurende een uur of 2. Dat "lichte" bleek subjectief. Anders waren het 5 sterren geweest.
Waardeloze plek. Niets te beleven. Wel aan het water, maar daarmee niet gezwommen worden. Geen stroom, wel legen van toilet en grijs water. Is absoluut geen €10 waard.
Ontzettend rustige camping met een heel relaxte sfeer op een prima plek. Super aardige en attente beheerders die er oprecht voor gaan om het naar je zin te maken. Dat het sanitair verouderd is, is hen dan ook vergeven. Het welzijn van de gast gaat duidelijk voor. Wij komen vast nog een keer terug.
Camperplaats is nu gewoon slecht. Door de overstroming in oktober 2023 is er veel beschadigd. Zo is er geen stroom op CP en is het wandelpad naar de zee afgesloten. De prijs is gelijk gebleven. Deze was al excl. stroom. In de avond aanmelden is niet mogelijk. Volgens mij is dit een must voor een CP.
Prima plek voor een overnachting op doorreis naar of van het zuiden. Lekker rustig en een gastvrije ontvangst.
Prijs klopr weer eens niet. Wij betaalden €24 incl stroom camper en 2 personen voor deze plek zonder toilet, zonder douches. Te duur voor wat je krijgt. De sterren zijn te danken aan het uitzicht, maar daar hoefde de beheerder niets aan te doen.
Hele mooie plek, goed eten, lekker rustig. Alleen... de stroomvoorziening is niet optimaal: de spanning zakte langere tijd onder de 200 volt; de koelkast werkte daarom alleen maar op gas.
Voor we ons inschreven hebben ons geïnstalleerd en is mijn vrouw even in zee gaan zwemmen. Voor we ons inschreven hebben wij ons boeltje weer ingepakt en zijn we vertrokken. Eén geluidsbron met harde oosterse jankmuziek maakt mij gek; twee tegen elkaar in maken mij knettergek.
Een beheerder die je bij aankomst het gevoel geeft dat je eigenlijk niet welkom bent, omdat hij dan zijn smartphone even in de steek moet laten. Bedankt, we zoeken wel een ander plekje.
1 Ster voor de locatie en 1 ster voor de rust. Maar... sanitair wel netjes maar veel te weinig. 1 heren toilet en 1 douche voor 100 plaatsen. Een rip-off afrekening voor elektra. Voor twee overnachtingen werd 8 kilowatt berekend. Thuis gebruik ik gemiddeld 10 kw per dag. Dat is inclusief wasmachine, vaatwasser en electrisch koken. Dit voelt als oplichting en dan ook nog tegen een belachelijk tarief van € 0,85...
Sitecode: 19244
Prima plek voor een overnachting wanneer je zelfvoorzienend bent. Veel ruimte en lekker stil
Prachtige plek. Met stroom en verder niets.
Vergane glorie. Gebrekkig sanitair. Door veel te weinig toezicht een beetje anarchistisch. Hek op slot va 22:00 tot 7:00 daardoor geen mogelijkheid om de camping gedurende die tijd te verlaten of binnen te gaan. Ook niet te voet. Dit is een serieus veiligheidsrisico. Voor de rest: mooie plek, goed zwemwater en rust.
Topplek. Heerlijke rust. Fantastisch sanitair. Zelden zo mooi gezien.
Sitecode: 22091
Mooie plek, heel schoon sanitair. Lekker rustig.
Was erg druk ivm nationalen feestdag op 11 november. Gelukkig ongestoord op de parkeerplaats gestaan.
... En dan kom je daar: verboden te parkeren ivm dierenmishandeling, oftewel sledehondenwedstrijden terwijl er geen sneeuw ligt. Dat had ook aan het begin van de weg kenbaar gemaakt kunnen worden.
Mooie camping, heerlijke rust. Prima verblijf van een dag in de herfstvakantie met twee van onze kleindochters gehad. Een aanrader.
Goede plek voor een overnachting. Lekker dichtbij één van de beste restaurants van Harderwijk. (Chez Brochard).