@Dexter2011
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
Dit is een echte TOPPER hier ben je nog echt welkom super vriendelijke beheerder en de plaats is met alles erop en eraan.
Heerlijk rustige plek met mooi uitzicht geen voorzieningen
mooie locatie dicht bij het stadje en een geweldig uitzicht
2019
Prachtig verzorgde camping mooie ruime plaatsen met water en elektrisch en dat allemaal voor maar €15,00 per nacht. Ook een mooie wandel fiets omgeving dit is voor ons absoluut voor herhaling vatbaar.
Nette camping met alles war je nodig hebt. Mooie ruime plaatsen en. Iet te vergeten een vriendelijk ontvangst. Ook is er een restaurant dit is op maandag en dinsdag gesloten het ziet er goed uit en redelijke prijzen. Al met al een aanrader om een nachtje te overnachten.
Ziet er netjes uit alleen de prijs klopt niet is 16,80 euro wel duur voor het gebodene. Watervallen zitten op loopafstand.
Prachtige plekje op loopafstand van het dorp daar even een heerlijke Pizza opgehaald.
Fijne camperplaats om het stadje te bezoeken. Vanaf hier een leuke rit naar de roze rotsen kust.
Prachtige kleine camperplaats met toilet en de bakker op 1 minuut lopen en je kunt er een heerlijk wandelingetje maken langs het water.
Mooie rustige camping in een prachtige omgeving. Toiletten en douches ruim en zeer schoon. Restaurant met afhaal 2 heerlijke pizza's afgehaald. Als je van wandelen houd is deze camping zekerheden aanrader.