@Diamond
Lid van Campercontact sinds 2019
Zeer vriendelijke en behulpzame dame bij de receptie, kleine winkel voor boodschappen. Schitterende plaatsen, maar heel oud toilet en doucheruimte
1/7/18 Geweldige stop niet te ver van Calais
5/2/18. Mooie camperplaats grenzend aan park, moeilijke smalle weg door het dorp, maar mijn 7m camper slaagde erin om attente Franse chauffeurs over te halen om me er door te laten.
Op de hoofdroute naar Spanje (lange weg naar het zuiden ), ga niet te dicht bij de weg staan, dan is het rustig. Gratis elektriciteit maar geen water of loospunt (gesloten gedurende de winter). Er is een restaurant naast de deur.
Zeer handig, als u gewoon alleen water moet vullen en de cassette legen, is het slechts 2 €. Ze hebben ook douches en toiletten. On-site wasserij die een beetje duur is voor 4,50 €, maar plaats om buiten te parkeren en u kunt winkelen terwijl het wordt gedaan. Lokale markt op zaterdagmorgen. Goedkope brandstof bij Ghol garage, direct naast de deur
Goede basis site, oude wasblok, 50p lading voor douche.Nice Loop of fiets naar de stad langs de rivier. Als er een wedstrijdbijeenkomst is, heb je gratis toegang.
Uitstekend caravanpark direct aan het meer. 2 km makkelijk wandelen / fietsen naar Titisee langs de wegen langs het meer. Ik was op weg naar de stellplatz, maar na de receptie heb ik meegemaakt dat als een enkele persoon met een camper het eigenlijk goedkoper was in de camping. Je moet 50c betalen voor een douche. Er zijn een aantal plaatsen direct aan het meer.
Mooie plek met onberispelijke ablutions, goede douchekranen met veel warm water. Gemakkelijk wandelen langs een spoor achter de site naar de Stechelberg kabelbaan (30 minuten) of de watervallen. Bussen stoppen net buiten die u naar Lauterbrunnen brengen, waar u ook een trein naar Interlaken kunt krijgen. U kunt verse melk op een zelfbedieningshut kopen, net naast de deur.
Mooie boerderij omgeving, open grindparking aan de kant van het dorp. Goed voor fietsen naar Blois of Chambord. Ik was hier alleen 14/3/17, heel vredig.
Mooi onder bomen en direct aan het strand, geen water in de winter. Een andere cp, maar 200m verderop langs hetzelfde weg, had nog steeds water zag ik toen ik afval weg ging brengen. Uitstekend wandelen / fietsen / rollerblading pad langs het meer en in het bos.
Uitstekende halte, eens met wat de anderen hebben gezegd. Sterk aanbevolen
Erg mooi, stil en rustig. Uitstekende opgenomen audio headsets en video's (in verschillende talen) om de Citadel te bezoeken. Het grootste deel van de tour is in de grote ondergrondse tunnels waar de 240 dagen belegering door de Pruisen werd uitgevoerd. Mis niet de wandeling over het pad aan de buitenkant met een indrukwekkend uitzicht over de vallei en over de stad. Bakker arriveert om 7:30 uur. 28/5/16
Mooi en stil in het bos 100 meter van de mooie, ondiepe, babbling rivier waar ik een vliegvisser zag. Zou het geweldig zijn om te peddelen in de zomerhitte. Slecht wifi signaal. Populaire stop. Naast voetbalvelden. Zeer goed, mooi wandelgebied, in staat om naar de stad te lopen, groot indrukwekkend fort.
Populaire plek, je moet er vroeg zijn! Aangename omgeving met uitzicht op de boten, de haven en op de rivier. Eenvoudige, aangename wandeling naar de stad. Naast het openbaar overdekt zwembad. Munten voor elektriciteit verkrijgbaar op de aangrenzende camping.
Midden in het centrum van een prachtig klein stadje, direct naast de Dom. Zeer rustige ligging en net over de brug over de rivier de Alb voor de dichtstbijzijnde restaurants, ijs en koffie. Betaalde toiletten bij het VVV-kantoor op de parking. Bussen alleen overdag dus erg rustig 's nachts.
Drukke Camperplaats. Lawaaierig tot 's avonds laat, rustig genoeg voor een locatie in de stad. Eenvoudige wandeling naar de oude binnenstad en de boottochten. € 14 voor 24 uur te betalen bij kaartjesautomaat.
's Nachts verbleven in mei 2015. Naast de hoofdweg, naast de molen. Gemakkelijke wandeling naar de stad.
Doodlopende weg, zeer moeilijk om te draaien als de camperplaats vol is. Ik slaagde er niet om hier te verblijven in augustus 2015, bij aankomst om 16.00u. Dus als je wilt stoppen, zorg ervoor dat je vroeg bent.
Goed, groot terrein. Gemakkelijke toegang via parkeerterrein (niet Mc D's) aan de achterkant dan linksaf naar beneden oprit. Hoogte barrières zijn geen probleem. Augustus 2015
De hemel! Zo'n mooie camperplaats, goed ingedeeld. Geen faciliteiten, maar een heerlijk rustige overnachting in een smetteloos dorp met een bakker in de buurt. Erg handig voor een bezoek aan nabijgelegen middeleeuwse Laon.
Goede plek voor een overnachting of om te wachten als er een wachtrij is voor de tunnel. Op loopafstand van Courmayeur. Grote CP en hoewel het dicht bij de weg is, had ik een goede nachtrust - augustus 2015, geen voorzieningen.
Bezocht juli 2015. Ik ben het helemaal met Louise eens. Ik heb er overnacht, wel een beetje bezorgd, want ik was de enige camper, maar het was zeer rustig en helemaal geen storingen.
Mooi uitzicht op volkstuinen en velden. Goed wandelen, joggen en mountainbiken (routes). Zeer rustig en stil.
Goede, schone, vriendelijke gemeentelijke camping met veel schaduw. Gratis WiFi alleen beschikbaar is bij de receptie. lopen naar de stad door het park. Verbleef hier augustus 2015
Goede rustige plaats om 's nachts. Geen faciliteiten. Parkeren direct bij de grote mooie kerk / klooster
Uitstekende schaduwrijke plaats, zeer dicht bij het meer, gratis WiFi, openbaar park tussen het terrein en meer, met toilet en douche - 50 cent per keer, ook een kleine restaurant. Meer is hier zeer ondiep, uitstekend en veilig voor kinderen en honden. Bus of fiets naar de oude stad Sirmione. Een beetje duur, maar ik bleef 5 nachten, erg gelukkig.
Camping gerund door het hotel en Spa. U kunt kopen u ter plaatse om de toegang tot de zwembaden of niet bevatten - goed als je kinderen hebt, maar ik vond het te lawaaierig en veel te veel mensen. Dat zei dat het kamp is relatief rustig tijdens de dag wanneer iedereen lijkt te gaan naar de zwembaden. De stad is een Km lopen. Het is moeilijk om de toegang tot de rivier.
Ik ging hier op zoek naar hulp om de koelkast te repareren in mijn Bürstner. Ze kon niet meer behulpzaam uitstekend Engels. We verbleven in hun Aire overnachten. Hoewel schijnbaar in het land was er rustig een beetje rd lawaai, maar als je te helpen met uw "van" en een plek om te verblijven terwijl het gebeurt moet dan werkt dit goed.
Uitstekende locatie om te zwemmen in het meer van Bled, zeer drukke plaats (juni 2015) vriendelijk, behulpzaam personeel spreekt vele talen. De douches waren niet altijd warm. Goede wandel- en fietspad rond het meer, ongeveer 2 uur lopen. De locatie is aan de andere kant van het meer naar de belangrijkste stad. Er is een toeristische bus / trein om u rond het meer, etc.
Enorme Nationale parken website. Goede camping in het bos, grote goede voorzieningen, restaurant, winkel en café op de site. Bus om u naar Plitvic meren. Ik ging in juni wanneer het niet te druk was, kan ik me niet voorstellen hoe het zou zijn als in de hoogte van het seizoen met 1000's van kampeerders.
Mooie site met basic, goede, schone wassingen. vriendelijke eigenaar maakt je zeer welkom met een glas huisvrouw schnaps of wijn voelen. Bus ophaaldienst om u naar Plitvic meren. Brood levering in am. 200 meter lopen tot zeer goed goedkoop restaurant
Dit is een nieuwe camping, zodat jonge bomen en geen schaduw. Dat zei de receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Wassingen zijn fantastisch! Neem de nabijgelegen trein naar Zagreb, reed ik mijn motorhome en parkeren was moeilijk te vinden (de hele dag parkeren bij het centrale busstation en het treinstation, op loopafstand naar de stad of de hoop op het team)