@DianaenPeter
- Buscamper
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
Wat een heerlijke camping. De ontvangst is geweldig, je voelt je direct welkom. Door de eigenaar wordt je begeleid naar jouw mooie ruime plek. Houd wel rekening met harde grond m.b.t. haringen. Sanitair is netjes verzorgd, inderdaad niet veel douches en wc's, maar heeft ons niet gestoord. Ook het geluid wat meerdere melden, valt reuze mee. Wij hebben er geen last van gehad. Op vrijdag friet avond, super goed verzorgd! Wij komen zeker terug!
Juni 2026
Top camping. We kwamen eigenlijk telaat aan, helaas door een ongeluk. Toch ergens we nog netjes geholpen aan een mooie plek. Ook super mooi sanitair, douche en toilet gecombineerd. Absoluut een aanrader dus op dit mooie eiland.
Mooie en ondanks de speelgelegenheid voor kinderen toch erg rustige camping. Wij waren er niet in het hoogseizoen, dus dat zal wel verschil maken. Sanitair is helemaal nieuw en erg netjes. Ook aparte ruimte met wasbak en toilet. Vind ik persoonlijk erg fijn. Absoluut een aanrader als je in de buurt bent. Winkel heeft wel broodjes die je kunt bestellen, maar verder niet veel etenswaren. Personeel heel vriendelijk!
Mei 2026
Wat een heerlijke camping. Jong Nederlands stel die sinds april hier eigenaar zijn. Het sanitair is heel netjes en verzorgd. Het ruikt er heerlijk. Ze zijn druk bezig om alles up to daten en nog beter te maken. Het uitzicht vanaf de camperplaatsen is prachtig en dan wakker worden met het zonnetje boven je camper is fantastisch. Wij zouden hier zeker terug gaan als we nog eens naar Noorwegen komen. Aanrader dus!
Bij aankomst bleek deze camping gesloten te zijn. Mag dus uit de app gehaald worden!