@Dianne901
We kwamen begin van de avond aan en waren de enige! Prima overnachtingsplek.
Super fijne camping! Zonder reservering was er voor ons nog voldoende plek. Prachtig uitzicht en fijn zwembad.
Fijne uitvalsbasis om te wandelen en de omgeving te verkennen. Sanitair wel verouderd. Temperatuur van de douche kun je niet zelf instellen maar is gewoon een knop. Het licht werkte ook niet in alle douches.
Een plek met fantastisch uitzicht. Overdag druk met bezoekers maar 's avonds en 's nachts was het rustig. Wij hebben genoten!
Een plek met fantastisch uitzicht. Overdag veel bezoekers maar 's avonds en 's nachts rustig. Voor ons was het echt de moeite waard.
Vooral een dure camping. wij betaalde voor 2 vokwassenen en 3 kinderen 71 euro voor 1 nacht. Ook de plaatsen vrij krap op elkaar zonder afscheiding. faciliteiten waren verder prima.
Fijne en rustige camping met leuke speeplekken voor de kinderen. Wij mochten zelf een plekje uitkiezen en hadden een heerlijk rustig plekje. Zowel op de heen als op de terugweg van Denemarken hebben we hier 2 nachten gestaan
Prima camping voor dagtrip naar Venetie. Veerboot ligt vlak naast de camping. Ook prima restaurant met goed eten. Omgeving verder niet zo mooi door het industriegebied.
Geweldige kleine camping met fantastisch uitzicht. Sanitair is erg schoon.
Prachtige plek! Er was een toilet aanwezig, verder geen voorzieningen.
Prima voor kort verblijf. op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Verona. Wij hadden wel veel overlast van vliegen.
Leuke kleinere camping, met fijn zwembad en schoon sanitair