@Didje
De parkeerplaats is niet aan te raden, geen drinkwater, sanitair totaal vies, en veel te duur
Een hele mooie camping, helaas zijn de waterleidingen met de slangen volledig beschimmeld, de afvalemmers in de toiletten worden niet geleegd. Het schoonmaakpersoneel zou meer gecontroleerd moeten worden. Ook werken sommige douches niet goed als je er extra voor moet betalen.
Sitecode: 20237
De reis naar de camping was niet uitnodigend, de hele route lag vol met rotzooi, we kregen een parkeerplaats voor de camping op een parkeerplaats, een deel van de camping waren langdurig kampeerders, de hele omgeving zag er heel eng uit. Het enige positieve was het zwembad.
Ik kan de plaats niet aanbevelen, 30 euro voor de plaats met elektriciteit zonder sanitair, op het strand is er een koudwaterdouche voor 50 cent, buiten de plaats staat alles vol met rotzooi, je moet ook oppassen dat je dat niet wordt aangevallen door loslopende honden wordt.
De mooiste parkeerplaats die ik in al mijn jaren heb gezien
De parkeerplaats wordt gerenoveerd en de hele faciliteit, ik wens de jonge nieuwe exploitant veel geluk en succes, en volgend jaar zal het meeste werk worden voltooid, zelfs nu voelen we ons erg op ons gemak, er hangt een familiale sfeer op de faciliteit