@Diesel
Lid van Campercontact sinds 2026
Prima plek voor de camper, niet veel bijzonders qua plek maar de ligging is top! In Alzey dicht bij snelweg en winkels in de buurt. Stroom kun je krijgen maar kost uiteraard geld.
Sitecode: 194537
Wat een mooie plek voor een tussenstop of om het mooie Worms en de Rhein te ontdekken. Aardige beheerder die je overal mee helpt! Komen zeker terug.
Super fijne kleine camping aan het Lago di Maggiore met mooie plekken een heerlijk restaurant en vriendelijk ontvangst. De toilet gebouwen zijn wat verouderd maar is zeker te doen! Wij komen zeker terug.

vandaag aangekomen zonder reservering het was super druk ivm pinksterweekend maar toch hebben ze alle moeite gedaan om nog een super mooie plek voor ons met camper te krijgen. wel zonder stroom maar voor 1 nachtje geen probleem. receptie super vriendelijk en restaurant op de camping. Gaan hier zeker nog terugkomen.
Sitecode: 20317
hier 3 nachten gestaan, mooie grote plekken en sanitair was super schoon. Zwembad top, winkeltje, brood elke ochtend en restaurant op de camping. En de vriendelijke onthaal was top!! We hebben genoten.
hier 1 nacht gestaan, mooie grote plek, sanitair is prima, netjes. Zwembad was nog niet in gebruik helaas. Met de bus lijn 3 ben je voor 1 euro in het centrum.