@Diezelen
- 2021
- Dethleffs Trend 7017 EB
- 2021
we hebben hier 6 dagen gestaan met veel plezier, dankzij een erg mooie camperplaats met alleen maar verharde plekken, zwembad en verder alle voorzieningen. De mensen waren erg behulpzaam en het sanitair super schoon echt een aanrader.
Dit is de tweede keer dat wij hier op de Camperplaats staan er is niets veranderd, omgeving en het strand mooi, eikels en restaurants dicht bij. En de Camperplaats zelf super schoon sanitair ruime plaatsen stroom per gebruik betalen en vriendelijk personeel
grote plaatsen voor de camping mooie omgeving en schone en nette voorzieningen op de camping
prima plek mooie omgeving we hebben er 2 nachten gestaan maar langer was ook geen straf geweest
Ik kan me aansluiten bij de andere reviews prachtige goed verzorgde camperplaats met uitzicht en comfort
Prachtig weer en een geweldige kleinschalige camperplaats hier is niets op aan te merken we hebben er 4 dagen met veel plezier doorgebracht en komen er zeker nog terug
hele leuke plaats om te vertoeven, bergachtige omgeving met veel olijven mooie plaatsen voor de camper gezellige eigenaar die er van alles doet om de gasten een plezierig gevoel te geven, het is alsof je er al jaren komt. Wij hebben er twee nachten gestaan maar langer was zeker geen straf geweest
prima camperplaats zeer rustig mooi en schoon sanitair we zijn hier 2 nachten gebleven en hebben genoten van de landelijk omgeving