@Dineke Vleer

Partners
Ja
2019

Een locatie beoordeeld8 dagen geleden

prima grote camping, met een fantastische wandeling vanaf de camping, bij kasteel, rechts. wordt aangegeven met rood witte streepjes, gaat langs de kust, prachtig uitzicht. tocht is 1,5 km perfect. wij vonden het wandeling een onverwacht pareltje.

Een locatie beoordeeld8 dagen geleden

nette camperplaats, vlakbij oud stadje. de 5 sterren krijgt deze cp, omdat er aan de overkant van de weg een super heerlijke warme bakker zit Mede daarom staat hij in ons rijtje van doorreis cp.

Een locatie beoordeeld15 dagen geleden

prima camping, zeer behulpzaam en vriendelijk ontvangst. net sanitair heerlijk iedere ochtend vers brood. je kunt hier heel goed fietsen naar Gandia.

Een locatie beoordeeld23 dagen geleden

Vorige week hier 3 dagen gestaan, maar omdat er deze week, 1e weekend februari, een middeleeuws festival is, hier weer voor terug gekomen. wat een pracht lokatie, fijne eigenaars, schoon en netjes sanitair, geen standaard toiletgebouw, keuken, die je mag gebruiken, zwembad wat wil je nog meer. Ook fietsen is het hier prima Via Verde loopt voor de camping langs. Bocairent is een prachtig middeleeuws stadje. Nynke en Rogier Bedankt.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

Hele leuke camping, ruime plaatsen, net sanitair. mooie wandel en fiets mogelijkheden. Wij hebben hier 3 nachten gestaan, vriendelijke beheerster, maar spreek geen Engels, maar samen en google kom je overal. ps neem ook je citruspers mee, want de sinasappels zijn heerlijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

Hier 2 dagen gestaan, prima plaats, zeer vertroud kunnen staan in bijna centrum Barcelona. Met de metro, die nog geen 100 meter van de CP vandaan is het super makkelijk om alle bezienswaardigheden te kunnen bekijken. ontvangst zeer behulpzaam en toiletten schoon. zeker een aanrader om de stad te gaan bezoeken, als je een veilige plek zoekt . Geen fijne plaats om je hond uit toelaten, maar je kunt ook niet alles willen🌝

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer nette camping, alles tip top aanwezig. Heel hartelijk ontvangst, spontane gastvrije campingbeheerders. Het zijn de kleine dingen, die de herrinderingen groot maken. Deze camping staat bij ons rijtje favorieten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Hele nette camping, je staat niet allemaal op een rij, schoon en heel netjes sanitair je kunt er prachtig wandelen en fietsen, wel heuvelachtig🤪 maar met een goede fiets een aanrader💪🏻 Omgeving is prachtig.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Hele fijne camping, Nederlands sprekende eigenaar, die vol enthousiasme over de omgeving kan vertellen. sanitair is schoon, wat verouderd, maar als je lux wilt douchen moet je thuis blijven😁

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prachtige camping aan een meertje, sanitair is misschien wat minder, maar wel schoon. kunt hier prachtig wandelen en fietsen, tocht gemaakt van 30 km door schitterende natuur. Beheerder spreekt iets Nederlands en wil je overal mee helpen. kregen route+ duidelijke uitleg over de fietsroute. kosten €28,- per nacht incl. stroom.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne camperplaats, alles is er, misschien niet heel lux. zo op de fiets in Malmö en je kunt hier prachtig wandelen.

prachtige camperplaats, vooral als je het treft en er is een plekje bij het water vrij. Dokkum een heel leuk historisch stadje. Aanrader!! sanitair 3 sterren😉

prachtig mooi plekje, veel reuring , fijne fiets en wandel omgeving. alleen geen sanitaire voorzieningen. dus geschikt voor Campers die dit bij zich hebben.

Staan momenteel op deze prachtige camperplaats. Alles is er aanwezig zelf de zon. 🌞

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

een prima camper camping, eigenaar vond ik niet vriendelijk, niet goedkoop. voor een nachtje prima. veel extra's die je dan ook betaald.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

kleine nette camping, eigenaar spreekt geen engels, maar wil je wel begrijpen. Aan te raden om op zaterdag de streekmarkt mee te pakken, verrassend groot in een heel leuk stadje.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hele nette CP. alles is er. Prima sanitair, gezellig en leuk ontvangst. Mooie omgeving voor een wandeling. Goed aangegeven routes beginnen vlak bij de CP. Ook mooie omgeving om te fietsen

prachtig plek bij een haven. je kunt er fijn vissen. zoek je rust en heb je niet teveel eisen. heerlijke plek en niet duur.

prima camping, prachtige wandelroute van klein uurtje naar Köningstuhl. wij betaalden €23,- incl. hond en elektriciteit. niet duur. Prima sanitair. alles aanwezig, je kunt er zelf koken.

In Bústerbaerlik moai plakje, een buitengewoon mooi plekje. Als echte Friezen stonden wij nog geen 29 minuten van huis op deze mooie camperplaats. Fijne schone accomodatie, vele fiets en wandel routes. Lekker vissen voor je camper en voor veel Nederlanders niet duur! De hond is gratis en je betaald als je wel of geen stroom neemt. kortom. Je hoeft niet ver te reizen om het mooi te hebben. fam. Mozes bedankt

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

een hele rommelige camping, gaat stijl omhoog. plekje waar we stonden prima. santitair schoon, maar wc was in oude bouwkeet. ach.. voor een nacht . prijs € 25,00 2 pers en een hond.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Leuke nette, verharde camperplaatsen met prachtig uitzicht, veel reeën en fazanten. Direct vanaf de camperplaats mooi wandelgebied, ook voor de hond. Prima fiets mogelijkheid. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. voor ons zeker een CP om nog een keer terug te komen. De aanpassingen betreft Coronavirus, meer dan voldoende.