@Dirickx-Michiels
- 2022
Een paar verwaarloosde parkeerplaatsen vlak achter de kassa’s van het tankstation. Er is een paal voor water en een paal voor stroom (niet getest of deze werkt). Zelf zijn we achteraan de parking gaan staan waar het rustiger is. Put voor grijs water is vergrendeld.
prachtige plaatsen aan het zwembad. Er zijn voorzieningen voor zwart en grijs water. Vera water ook beschikbaar. Op de parking voor auto’s boven kan je ook uw fles water gratis bijvullen. Leuk dorpje!
sanitair en voorzieningen zijn prima. Ook voor de hond moet betaald worden maar je krijgt er een leuke attentie voor. De prijs is redelijk voor de hond wat niet gezegd kan worden van de prijs per persoon per nacht. deze is buiten categorie. (lees: te duur) De ruime omgeving is heb ik niet verkend maar lijkt me ok. De camping ligt aan een grote plas, misschien leuk voor kinderen.
Een kleine propere camping. Ideaal voor doorreis. Langer blijven kan ook maar denk eraan: geen stortbak chemische toilet en grijs water. Er is een zwembad in de buurt, gratis op vertoon van gastenkaart. De camping is van een hotel/restaurant met dezelfde naam. inschrijven gebeurt dan ook daar.
Op wandelafstand van Maastricht. Ideaal voor een bezoek aan de stad. Camperplaats zelf is eenvoudig. Het verdient wel iets meer onderhoud. De graszoden tussen de camperplaatsen zijn eerder modderig. De vele regen kan maar deels ingeroepen worden als een excuus.
Mooie propere camperplaats met voorzieningen. Sanitair is klein maar heel netjes. Op wandelafstand van Westouter, een mooi dorpje met horeca. Ook een goede plek om je fietstochten of wandelingen te starten. Alleen hebben we vragen over de prijzenpolitiek. De prijs laten afhangen van de oppervlakte terwijl in de praktijk weinig van te merken is. 1 prijs zou correct zijn.
Ideaal gelegen om Husum te bezoeken. Je betaalt eigenlijk enkel om te parkeren. Elektriciteit is aanwezig en betalend. Onderhoud en voorzieningen zijn zo goed als afwezig. Geen toilet of douche.
Dit is amper de noemer camperplaats waardig. De drinkgelegenheid is wel gezellig tijdens de warme dagen.