@Dirk-Tempelaar
- 2011
Wij hebben naar volle tevredenheid ruim drie weken bijS Rembrandt & Saskia gestaan en niets was de eigenaren teveel. Super schoon sanitair dus een lust om aftegaan ook voor hen die wat wankel zijn Voor iedere camperaar een echte aanrader.
Mijn vrouw en ik komen hier al jaren en hebben ons nooit verveeld. Lekker onder de tarp kleppen aan de leestafel onder het genot van een drankje. s'Avonds genieten bij de openhaard van een frietje en een Poke Bowl terwijl Frans spelend op zijn blokfluit daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de sfeer wat wil je nog meer!!!

Fantastise en mooi gelegen camperplaats met te gekke eigenaren die hun best doen de camperaars en campinggasten het naar de zin te maken. Ook de patat en snacks waren van uitstekende kwaliteit dus een echte aanrader. Bedankt voor de gastvrijheid en daarom tot laterzzz.
Super camperplaats waar het Covid-vrij vertoeven is op 1.5 meter onder de bezielende leiding van de gastvrije eigenaars Francien en Frans waar niets teveel voor is. Ook dit keer weer leuke mensen mogen ontmoeten daarvoor dank.

Mooi aangelegde camperplaats met uitstekende voorzieningen waar het goed toeven is. Gezellige beheerders met een luisterend oor. Zelfs de geit/bok herkent ons al, haha! Wij voelen ons welkom en thuis vandaar dat dit niet de laatste keer dat wij hier aanwaaien.
Nieuwe en oergezellige camperplaats met de super gastvrije beheerders Anneke en Kees die iedere ochtend rond halfelf de camperaars verwennen met verse koffie met iets lekkers erbij hetgeen de sfeer alleen nog maar verhoogd.
Prima cp waar het goed toeven is inclusief de keurige en nette voorzieningen zoals de toiletten en douches... klein maar fijn zullen we maar zeggen... wij waaien hier zeker weer een keer aan.
Gezellige locatie om een aantal dagen te vertoeven. Het centrum van Harlingen ligt op loopafstand en vervelen doe je er zeker niet. Jammer is wel dat je 100 liter drinkwater moet innemen, een andere optie is er niet. In een tijd dat milieuvriendelijkheid in hoog in ieders vaandel staat laten veel camperaars -vanwege het gewicht- het restant ingenomen drinkwater weglopen. Eenoptie om 10 liter water te kunnen tappen.
Niets anders dan lof voor Francien & Frans vooral de Boeren-Friet en Frikadellen zijn super, haha. De groenten- en kruidentuin is een voltreffer, top.
Leuke camperplaats met enthousiaste eigenaars. Wij hebben er twee nachten met veel plezier doorgebracht en overdag naast de camper op het grasveldje lekker relaxen. Super mooi toiletgebouw op de mini-camping waarvan de camperaar gebruik kan maken, top plek!