@Dirk-en-Mia
- 1992
- Weinsberg Caracore 700MEG
- 2021
- Integraal
Heel mooie camperplaatsen bij het water. Zeer net sanitair en watertap bij de camper. Broodservice en goede bistro. Uitgebreid fietsnetwerk.
Fantastische camperplaats met alle voorzieningen en ideaal gelegen om ´s Hertogenbosch en Vught te bezoeken. Heel mooie fietstochten in natuurgebied en daarna lekker uitrusten op een terras in Den Bosch. Al wie hier negatieve kritiek op geeft zijn mensen die overal gratis wensen te staan. Het stroomverbruik kan je perfect volgen via de app AanUit.
Prachtig gelegen camperplaats met alle voorzieningen en kraaknet sanitair. Op wandelafstand van Vianden. Een aanrader is de zetellift. Eén groot minpunt is het gebrek aan controle op loslopende honden.
Een onberispelijke plaats aan de Moezel met alle nette voorzieningen. In tegenstelling tot wat eerder werd gemeld (door waarschijnlijk een Hollander) is de parkeerwachter heel vriendelijk. Als je de afstandregels niet respecteert dan is het maar normaal dat je berispt wordt. TOP plaats.
super locatie en kraaknet sanitair. 3 x per dag wordt er gepoetst. Grote supermarkt net over de brug. Ideaal om naar Koblenz te fietsen of langs de Rijn naar de Loreley.
Totaal af te raden locatie. 22 euro voor de camperplaats + 13 euro voor de tweede persoon + 4.10 euro per persoon toeristentaks + douches te betalen. En dit voor een scheve camperplaats met weinig gras. Echt schandalig. Ik begrijp niet dat dit toegelaten wordt als TOP Camperplatz.
Fantastische plaats op toplocatie. Negatieve kritiek komt hier enkel van Hollanders die de Franse taal niet begrijpen of spreken.
Perfect onderhouden camping met goede afspraken. Top dat er geen honden zijn toegestaan. Ideaal gelegen om te fietsen en op loopafstand van het centrum waar je heerlijk kunt eten. Wij komen er meerdere keren graag terug.
1 ster voor het goed onderhouden terrein en 1 ster voor de ligging. Sanitair is oud en vuil. Je wordt verplicht om bijna tot tegen je buur te parkeren. En ze durven 2 campers op 1 plaats te zetten. Kwamen hier vroeger veel maar nu ...
De perfecte camperplaats met alles erop en eraan. In de bloesemtijd is dit nog een groter paradijs. 1 nadeel die hun een punt kost zijn de overvloed aan honden op die CP. Oorzaak is omdat deze gratis zijn. Vraag 3.50 euro per hond per nacht en dit probleem is grotendeels opgelost. Voor de rest SUPER hier.
uitstekende CP en heel goed dat er geen aanhangwagen op mag en honden gescheiden worden.
wij komen al sedert 2010 naar Goudargues. Hemels dorpje en deze recente CP is een mooie aanwinst en zeker aan te bevelen. Correctie op vorige reviews: de markt is op woensdag en niet op donderdag. Het beste restaurant is La Galantine en het goedkoopste Bar des Sources. In dit laatste heb je de lunch voor 15 euro met voorgerecht, hoofdschotel, kaas, dessert, koffie en 1/4 wijn en water.
Schitterend. Mooi uitzicht, centrale ligging, alle voorzieningen en vriendelijke havenmeester. Wie hierover klaagt stopt beter met camperen.
Beste CP aan de Belgische kust. TOP.
Schitterende plaats met toiletten en op loopafstand van Veurne. Goede centrale locatie om naar de kust te rijden. Proficiat aan de stad Veurne.
mooie camperplaats maar totaal onbekwaam personeel en directie. wij hadden een weekendje geboekt in oktober. door een medische spoedoperatie enkele dagen vooraf dienden wij dit weekend te annuleren. wij vroegen niet ons geld terug. enkel de reservatie verplaatsen naar een latere datum. hiervoor werden 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. totaal onaanvaardbaar en niet bespreekbaar. echte onbekwame bureaucraten.
Hele vriendelijke ontvangst. Nette en verzorgde camping met alle faciliteiten.
Vandaag net terug van een heerlijk verlengd weekend bij Jos en Nicole. Wij waren er met een groepje kampeerders met 9 installaties. In tegenstelling met wat de Familie Verweij schrijft, kunnen wij alleen maar positieve reacties geven over sanitair en camping. Spijtig dat sommige "kampeerders" met dure campers, die pas op camping gaan als ze water en douches wensen, zoiets durven schrijven.
Prachtige camperplaats aan het water. Vriendelijke havenmeester. Alle voorzieningen aanwezig. Op fietsafstand van het centrum.
mooie minicamping met alle nodige faciliteiten. Jos is een prima camping baas en de broodjes service is uitstekend. Uitermate geschikt voor fietsers. We komen zeker terug.