@DirkvandenTop
- 2010
Fijne camperplaats voorzien van alle basis voorzieningen die je als camperaar nodig hebt. Vriendelijke ontvangst. Goede uitvalsbasis voor fiets- en/of wandelroutes. Ze zien ons terug.
Geweldige camperplaats. Aan alles is gedacht. Enthousiaste en aardige beheerders. Fijne plek voor wandelingen met of zonder hond en fietstochten.
Fijne camperplaats. Zeker als je een hond hebt. Alles piekfijn voor elkaar en een eerlijke prijs voor stroom: je betaalt wat je verbruikt. Plek om terug te komen.
5 sterren is eigenlijk te weinig voor deze geweldige plek! Men heeft er alles aan gedaan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en dat ook nog voor een redelijke prijs. Bosrijke omgeving en winkels niet ver weg. Fiets- en wandelknooppunten dicht bij. Alles prima verzorgd. Zelfs gezellige winter sfeer verlichting. TOP! Plek om terug te komen.
Fijne camping. De onbemande receptie werkt prima maar is wel wat onpersoonlijk. Ruime plekken ( de meeste ) Sanitair en sani station werken goed en zijn schoon. Prachtige omgeving waar het goed wandelen is. Genieten!
Vriendelijke ontvangst op deze prima camping. Brandschoon sanitair. Prachtige omgeving waar je mooie wandelingen kunt maken. Wij komen vast nog es terug.
Deze camperplaats is echt ern aanrader. Ruime plekken en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mooie bloemenborders, gezellig terras pluktuin, hondvriendelijk. Bos aan de overkant van de weg. Vriendelijke beheerder.
Camperplaats waar alles tip-top verzorgd is. Fijne omgeving voor wandel- en fietstochten. Vriendelijke beheerder.
Fijne plek op de boerderij. Ganzen lopen rustig gakkend vlak langs de camper. Honden zijn begrijpelijk niet welkom op het erf maar er is een speciaal pad om met de hond naar de weg te komen. Helaas is dit wel wat hobbelig. Als je de koeien (met horens!) en de huppelende kalfjes langs ziet komen: daar wordt je toch blij van! Het prachtige uitzicht over de weilanden krijg je er gratis bij. Mooi wandelen en fietsen.
Prima plek. Niks mis mee. Fijn wandelen en fietsen in mooie omgeving.
Wat een fijne plek! Rust, ruimte en prachtig uitzicht. Sanitair: niks mis mee. Plek om terug te komen.
Geweldige plek. Vriendelijke ontvangst. Ondanks dat er meerdere grote groepen waren tijdens ons verblijf toch geen overlast ervaren. Zo kan het dus ook! Fijne plek om te wandelen en fietsen. Wij komen vast nog terug.
Prima plek als je zelfvoorziening bent. Hou je van rust en ruimte dan moet je hier zijn! Vriendelijke gastvrouw en als welkom verse eieren.
Hele fijne camperplaats met ruime plekken. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Vriendelijke beheerders en bovendien geweldig uitzicht die de verkeersgeluiden ruim goed maakt. Koeien in de wei achter je camper, zo leuk!
Fijne camperplaats. Hartelijke ontvangst door eigenaren. Veel wandel en fietsmogelijkheden. Sani goed geregeld. wat wil je nog meer.
Fijne camperplaats tegen ern eerlijke prijs: je betaalt alleen waar je gebruik van maakt. TOP. We hebben immers zelf een douche en wc. Eigenaar komt even een praatje maken en informeert over omgeving. Ontzettend fijn fiets- en wandelgebied. aanrader!
Geweldige camperplaats. Als je van rust houdt moet je hier zijn! Bijzonder vriendelijke ontvangst. Zeker ook een fijne plek als je een hond bij je hebt. Genoeg te wandelen en heerlijk rustig fietsen.
Prachtige omgeving. Als je goed ter been bent is de gele wandelroute een aanrader Bekijk ook de Pont Naturel, heel apart! Wij betaalden voor 3 dagen € 31,50.
in tegenstelling tot eerder bericht is de cm gewoon open