@Djbrandt

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie plek, strand op 300 mtr maar wel steile weg. geen winkels vlakbij. Naar erguy aardig stuk lopen, 45 min, met fiets prima als je aardige hellingen kunt fietsen. erguy vond ik niet zo bijzonder, zeker niks over asterisk te vinden :-)

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

prima plaats, veel plekken, ruimte. uitvalbasis voor fietsen naar strand(en) en bezienswaardigheden. zondag foodtruck. goed verblijf gehad, zelfs in de drukke augustus maand. camping in de buurt is matig en heel schuin.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

fantastische plek, prachtig uitzicht over t meer, we waren de enigen hier. je kunt afval kwijt, verder geen voorzieningen of winkels in de buurt. maar dat hebben we ook niet nodig. als overnachtingsplek ideaal!

mooi uitzicht, goed vlak, stroom is te koop maar verder is er niks. op de fiets naar de spar gaat prima. of kwartiertje lopen. rustig. perfect voor omgeving verkennen of overnachtinkje

mooi vlak grasland, veel ruimte, voorzieningen aanwezig, alleen koude buitendouche. heerlijk rustig. pracht fietsgebied en wandel gebied, mooi zwem water. kortom, we hebben genoten.

wat een rust, wat een ruimte, heerlijk! oké, geen toilet faciliteiten of douche, maar daar hadden wij geen moeite mee. je zit hier midden in de Friese natuur, heerlijk gewoon. en op 200 meter een prachtige prive zwemplek. ruime plaaysen, supervriendelijke eigenaar, heel gemakkelijk. na 3 dagen moesten we door naar langer kan prima met de mooie fiets en wandel mogelijlheden. en booy verhuur in de omgeving (grou).

heerlijk plekje, midden in de weilanden, naast de jachthaven, uitstekend nieuw sanitair én douche, super vriendelijke eigenaar, kortom, vette aanrader! kost nu 20 p. nacht, gratis stroom en douche en zo, is t zeker waard! Ook nog als extraatjes: zeil - en motorboot verhuur, dagje op t water, super!

mooie locatie, rustig, ruimte genoeg, prettig en schoon sanitair (regendouche!), broodjes service. Je betaald voor meeste dingen wel wat bij, maar hé, 't is wel goed voor elkaar. Bremen mooi te bezoeken, wel fijn als je daarvoor een foetus bij je hebt, lopend is het een half uurtje. Plek om terug te komen.

Sitecode: 20384

kale plek op de parkeerplaats van de kringloopwinkel. ontbijten met bezoekers.matig rustig, kaal.

heel mooi, ruime camperplaatsen met veel privacy, schone camping en vooral veel rust. heerlijk.

heerlijke camper plek. de fijnste van onze vakantie. erg aardige, gastvrije en makkelijke eigenaar. super.