@Dogobus
- Gezin met kinderen (12+)
- 2000
- Volkswagen Florida Andere
- 1995
- Volkswagen
- Buscamper
Geweldige locatie aan zee en in het natuurreservaat. Diverse plaatsen – schaduwrijk of aan het strand. Alles is zeer netjes. Je kunt je plek kiezen met een golfkarretje. Zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam personeel. Schone en voldoende toiletten. Het restaurant serveert uitstekende pizza's uit de houtoven. De supermarkt heeft alles wat je nodig hebt. Mobiel betalen is overal mogelijk. Zeer rustig, zonder verkeerslawaai.
Zeer mooie camping en vriendelijke gastheren. De plaatsen zijn groot genoeg voor kleine tot middelgrote campers. Middelgrote bomen en smalle paden maken manoeuvreren lastig, maar de snelheid is erg laag. Een heerlijke snackbar met een zeer beperkte keuze, een kiosk met stokbroden, enz. De nieuwe sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Directe, vlakke toegang tot het meer. We waren zeer tevreden.
Geweldige locatie, direct aan de Rijn. Ideaal om te fietsen naar Schaffhausen (10 minuten) en/of de Rijnwatervallen (20 minuten). Een zeer goed onderhouden strand met een ligweide en een beachvolleybalveld. Alles is brandschoon en erg vriendelijk.
Een nieuwe favoriete plek. Ontzettend vriendelijke baas. Vlekkeloos schoon en zeer nieuw sanitair met een digitale borgkaart voor de douche. Het plein zelf pikolbello. De locatie een droom. Strand direct achter de duinen, supermarkt tegenover. Zeker pre-order, of zoals wij, 3 keer verplaatsen.
We hadden vooraf online geboekt. Vond alles perfect. Poort gaat open via kentekenherkenning. Informatie over de gewijzigde aanpak vanwege: De bouwplaats kwam per post - geen probleem. Eveneens info wg. Vrijstelling voor oude diesel wg. milieuzone. Veel tenten en kleine Womos, jong publiek. Goede sfeer. De plaatsen zijn klein maar individueel. Sanitaire voorzieningen modern en schoon. Kleine supermarkt. Met de fiets in 10 minuten in de stad - perfect.
Kleine zeer idyllische plek tussen de rotsen. Zeer schoon Gezellige keuken en leuke barbecue. Goed geschikt voor kinderen omdat duidelijk en nauwelijks verkeer. Uitstekende bakkerij ongeveer 1 km naar links, erg mooi, een beetje verborgen zwemgedeelte ongeveer 2 km naar rechts. Een nieuwe favoriete plek. We komen terug
Halfslachtige gescheiden parkeerplaats op de parkeerplaats van de golfclub. Geen sfeer en nogal onvoorzichtig. WC-tank zonder spoelen, geen grijs water, geen zoet water. Maar: chique douche en toilet in het clubhuis. 7:00 - 23:00. Zo schoon als ze de gasten verlaten. De bar is open. Verkeerslawaai. Goed voor campers zonder geïntegreerde spa. Ideaal om te fietsen in de stad. Supermarkt ongeveer 800m.
Zeer goed onderhouden gebied. Eersteklas toiletgebouwen zijn snel overal te bereiken. Ook geweldig de kookkamers met ovens, magnetrons en inductieplaten. Direct achter de duinen. Leuke wandeling naar de vuurtoren of naar Skagen. Aanbevolen als Kurzstop z. B. vóór de veerboot naar Göteborg.
Levendige plaats, prachtig gelegen tussen het sportveld en een zij kanaal van de Doubs. Het leuke stadje ligt op loopafstand. Het sanitair is prima, maar wordt ook veel bezocht. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Indien nodig is er nog steeds een plaats net achter de slagboom. Baguettes en croissants om te bestellen. Gratis wifi. Voor de tweede keer onze eerste stop in Frankrijk op weg naar de Atlantische kust.
Nu bijna leeg eind augustus, maar ook erg stil - afgezien van de kleine propellervliegtuigen die de boomtoppen kietelen bij de landing. We vonden de plaats een beetje slordig. Het sanitair is OK, maar had wat schoner kunnen zijn, gezien de weinige gasten. Goede baguettes en croissants te bestellen. Verder heeft de plaats zelf niets te bieden. De nabijheid van de Löire is niet voelbaar. Het grote, maar naar mijn mening weinig sfeervolle zandstrandje aan de rivier passeer je al bij de nadering. Voor ons slechts een doorgangsplaats, de volgende keer zullen we een andere proberen.
Zeer verzorgde plek in een spectaculair landschap. Op de eerste rij achter de klif prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de eilanden voor de kust. Maar ook voor de rest mooie percelen. Stroomaansluitingen een beetje ver uit elkaar. Sanitair ok. Goede baguettes en croissants ter plaatse zonder reservering. Bij eb zeer mooi zandstrand via vrij steile trap bereikbaar. Baden geen probleem, maar buiten de boeien, zeer sterke getijstroom! Duidelijke aanbeveling
Zeer goed onderhouden. Mooie plaatsen gedeeltelijk onder appelbomen, gescheiden door kleine heggen met een rijk gazon. Stroomaansluitingen dichtbij en zonder oversteken. Zeer stil. Het overdekte en licht verwarmde zwembad met zijn kleine maar snelle glijbanen was erg leuk voor onze dochter, evenals springkasteel trampoline en tafeltennis - allemaal in uitstekende staat. Zeer vriendelijk personeel, goede baguettes en croissants op bestelling. We hadden fietsen bij ons en vonden deze plek ideaal voor een bezoek aan de Mont. Beauville heeft echter niets anders te bieden, maar de plaats kan er niets aan doen. Sterk aanbevolen.