@DonMaximo02
Lid van Campercontact sinds 2026
- Sea Dart
- 2006
- Alkoof
We verbleven er 2 nachten. Een prachtige en goed onderhouden plek. Schone toiletten, douches en afwasruimtes, allemaal met warm water. Zeep en papieren handdoeken zijn in alle badkamers aanwezig. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen. Ruime grindplaatsen met een laad- en loszone. We betaalden €30 per nacht. Zeer vriendelijke eigenaren. Een echte aanrader.
Een erg fijne camperplaats. Laden en lossen is bij de prijs inbegrepen, evenals elektriciteit tot 900W (voor meer stroom betaalt u extra). Schone toiletten en warme douches (€1 voor 4 minuten). De receptioniste was erg vriendelijk. De tram die u in slechts een paar minuten naar station Bergamo Centraal brengt, stopt vlak achter de parkeerplaats. De prijs van €18 is 24 uur geldig vanaf uw aankomsttijd.
We verbleven er één nacht. Je hebt 24 uur per dag toegang via een automaat die je een ticket geeft dat je bij vertrek betaalt. Er zijn zowel halfoverdekte als onoverdekte parkeerplaatsen, allemaal op asfalt. Elektriciteit is betaald, dus je hebt muntjes nodig; €1 voor 1 kW. De toiletten zijn niet bepaald brandschoon.