@Dongenaar
- 2012
Zijn hier drie dagen geweest. terechte Topplatz. Behulpzame beheerders ondanks dat de site vol was toch een plaats gekregen op een reserveplaats. Alle voorgaande positieve opmerkingen zijn terecht. Komen zeker terug
Op oude camping met alle voorzieningen. ruime plaatsen soms onder bomen. Wordt bij regen wel zeer modderig. Nadeel is er zijn geen vuilnisbakken aanwezig wel op 700mtr. afstand niet erg ideaal., zou verbeterd moeten worden.
Top CP met ruime plaatsen personeel is zeer behulpzaam en het inchecken gaat gesmeerd met hun hulp. Reserveren is geen probleem en kan telefonisch of per internet geboekt worden kortom een aanrader. Sanitair wordt gedurende de dag steeds schoon gehouden.
Goede camping met ruime en kleine plekken door heggen. Receptie is zeer vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is wat verouderd maar zeer schoon. Restaurant heeft een kleine kaart waar goed te eten is.
Goede camping met ruime plaatsen. vriendelijk personeel en een leuke bar met restaurant. Sanitair is schoon en goed. En op de boulevard is te fietsen.

Hartelijke ontvangst bij de receptie. Ruime plaatsen op grind. Het sanitair is ietwat verouderd maar brandschoon. Goed restaurant met een vriendelijke Nederlandse beheerder. Ondanks al die positieve aspecten toch geen 5 sterren. De WIFI is enkel op het bankje bij de receptie te gebruiken. Dit lijkt ons echt een punt van aandacht in deze moderne digitale tijd.
Wat een mooie CP. Alles top beheerders doen er alles aan om je het naar de zin te maken. Sanitair is top en een leuke kleine bar waar twee maal per week een maaltijd wordt geserveerd. Ook zijn er snacks te koop. Groot zwembad en ruime plaatsen.
Zeer grote CP. alles tip top geregeld alles is erop gericht voor long stayers. De plaatsen zijn ruim en er is grijs - en schoon water aansluiting aanwezig. Voor ons een beetje te groot en wat onpersoonlijk liever wat kleiner maar het is wel een toplocatie.

Prima hele grote camperplaats met hartelijke ontvangst bij de receptie. Er zijn voldoende schone sanitaire voorzieningen. De plekken zijn ruim. Er is een groot restaurant. Gezien het grote aantal bezoekers, moet de kwaliteit wel goed zijn. Door ons niet bezocht. De sfeer van de CP vinden wij wat onpersoonlijk, maar dat niks af aan de kwaliteit van de CP.

Leuke kleine camperplaats met hartelijke hulpvaardige eigenaren en kinderen. Alles wat een camperaar wenst is aanwezig. Schone toiletten, douches en zelfs een wasmachine. Bakker komt iedere dag langs. Wij hebben hier 5 fijne en ontspannen dagen gehad. Wat ons betreft een aanrader!
we hebben hier een week gestaan. Het is zo goed bevallen dat we in december terugkomen om de wintermaanden in Nederland te overbruggen. Dank aan Luis, Sam, Rachid en Karin. Fantastische gastheren en -vrouw. De CP is een aanrader als je gesteld bent op net sanitair en vriendelijk personeel. Zij doen er alles aan om de gasten te laten genieten.
Een heel fijne en goed verzorgde CP. Schoon sanitair wat een aantal keer per dag wordt schoongemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor de vierde keer hier gewest en dat was zeker niet de laatste keer.
zeer drukke CP. Zonder te reserveren vaak geen plek. Sanitair is ok. restaurant heeft een kleine kaart en is goed. Valencia is per metro goed bereikbaar.
Prachtige camperplaats met prima voorzieningen. Wij troffen helaas heel erg slecht weer en dan blijkt de plaats waar de camper staat wel heel erg drassig te zijn. Ondanks dat 5 sterren.
op 22 oktober kwamen we aan voor één overnachting. Jan en Sandra stonden klaar om te vertrekken met hun camper. Ondanks dat een hartelijke ontvangst. Gedurende hun afwezigheid zouden de honneurs waargenomen worden door een vervanger. Zijn naam zijn we vergeten maar zijn goede zorgen en gastvrijheid (koffie met appelgebak) zeker niet. De camperplaats is prachtig en van alle gemakken voorzien. Reden om terug te komen voor een langer verblijf.
Fijne CP om te staan aantal dagen onbeperkt en veel fiets en wandel mogelijkheden. De plaatsen zijn zeer ruim.
Goede CP met alle voorzieningen. Als de slagboom open is kun je vrij staan zonder stroom en water. Heb je dat wel nodig moet je een ticket aan de automaat halen. zeer mooi uitzicht op het dal.
fijne camping ruime plaatsen. Bij regen is het wel modderig. sanitair ok. is vernieuwd. Het stadje leuk en op zondag grote markt zeer druk. verder veel mogelijkheden om te fietsen en wandelen.

Voor de derde keer hier geweest en voor de derde keer enthousiast. Grote plaatsen, brandschoon sanitair, groenten uit eigen tuin, voorzover beschikbaar, en elke dag een heerlijk vers(stok)broodje. Carole is een fantastische gastvrouw, niets is haar teveel. Reserveren lijkt (helaas) een must. De camping heeft slechts 11 (hele grote) plaatsen. Het uitzicht op de Mont Ventoux is prachtig en de mogelijkheden om te fietsen lijken eindeloos.
Zeer goed aangelegde CP. De plaatsen zijn wat smal maar toch voldoende. Vriendelijke ontvangst door de havenmeester. Sanitair top leuke plaats om terug te komen.
Zeer goed aangelegde CP en ruime plaatsen. Beheerder heeft er veel werk van gemaakt dat het leuk is om hier te staan. Aanrader en genoeg te doen in de omgeving bv. fietsen.
Camping heeft een vriendelijke en behulpzame ontvangst. Ruime plaatsen en makkelijk toegankelijk. Omgeving nodige uit voor diverse fietstochten. Het sanitair is verouderd maar schoon het water zou wat warmer kunnen maar dat was tijdens ons verblijf een klacht die verholpen ging worden.
voormalige camping van de CAMPING-CAR étapes organisatie. sanitair verouderd maar schoon ruime plaatsen. Goede overnachtingsmogelijkheden CP.

Zeer goede camping, beheerder is behulpzaam, spreekt Engels en de plaatsen zijn ruim. Sanitair voldoende en schoon. Veel fietsmogelijkheden langs het kanaal de Nivernais. Clamecey is een mooi stadje. Helaas blijken in september nagenoeg alle horeca gelegenheden gesloten te zijn.
uitstekende CP met alle voorzieningen. munt voor de verzorgingszuil te verkrijgen bij de wijn verkoopwinkel. goede uitgangspositie voor fietstochten. De plaatsen zijn wel licht hellend maar goed te doen.
Ben het met de vorige beoordelingen eens Tot overmaat werd er tijdens ons verblijf een complete Franse campergroep van 15 campers toegelaten. De camping was overvol.
leuke camping kleinschalig maar goed onderhouden goede uitgangspositie om fietstochten langs Canal de Bourgogne te maken. De staanplaatsen zijn soms wat smal maar toereikend. wij stonden er met een camper van 7.50mtr. Camping serveert een eenvoudige maaltijd s ‘avonds. Leuk klein stadje.
Leuke CP zonder voorzieningen. Heerlijk staan aan de oever van canal de Bourgogne.

Goede camping met alle voorzieningen. Zeer geschikt als uitvalsbasis voor diverse fietstochten.
vriendelijke ontvangst ondanks receptie gesloten werd de slagboom voor ons geopend. Eenvoudige camping ruime plaatsen sanitair wat verouderd maar zeer schoon. Direct aan de Saône voor fietstochten.
mooie goed onderhouden CP de eigenaar brengt je naar je plaats. Ruime plaatsen met gras voor je deur. Geweldig sanitair is zeer schoon. Eigenaar ziet er op toe dat de geldende regels nageleefd worden wat ook vanzelfsprekend is we zijn tenslotte zijn gasten. Op zaterdagavond wordt er een eenvoudige maar smaakvol 3gangen diner aangeboden. De omgeving is een geweldig fiets of wandelgebied. Kortom een CP waar wij zeker zullen terugkomen.
Werkelijk een top locatie alles tot in de puntjes goed geregeld. Hier is over alles goed nagedacht om je het zo comfortabel mogelijk te maken. Zelfs een klein smaakvol menu wordt er geboden. Dit is Camperen met hoofdletter C. Menige CP eigenaars kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Alles is reeds geschreven. Zijn hier voor de derde keer en alles zoals de vorige keren subliem.
Geweldige CP. Alle voorzieningen aanwezig zelfs douches. Als je van wandelen houdt kun je je hart ophalen. Prachtig natuurgebied. Echt een aanrader.
Waren hier 14-6 prima CP. Beheerder zoals de vorige keer weer zeer behulpzaam en let scherp op dat je de camper juist neerzet zodat je voldoende ruimte hebt. leuk om naar het eindpunt van de Camino te gaan en het stadje te bezoeken. Electra is een beetje knullig.

Prachtige camping plaatsen zijn ruim en als je geluk hebt sta je met je neus aan het hek met uitzicht op de zee. Zeer goede WiFi. sanitair schoon en zelfs zeer warm water.

Midden in Therme natuurgebied. De plaatsen zijn een beetje rommelig ingedeeld alleen maar drie elec aansluitingen. Water en het legen van de. wc cassette is een beetje onhandig.
Sitecode: 19456
grote CP. ruime plaatsen. Voorzieningen zijn voldoende er is maar een kraan voor water innemen alsook de wc te reinigen?
Goede CP. Voorzieningen en Electra zijn gratis. De omgeving is een beetje rommelig waarschijnlijk wordt alles een beetje opgeknapt. Dorp heeft weinig te bieden.
Zeer mooie CP en dat alles gratis!!
Top locatie zonder voorzieningen. Uitzicht is grandioos. Druk met Camino wandelaars. Sanitaire voorzieningen in SAN Sebastián sitecode 12047
Goede CP met alle voorzieningen. Niet al het sanitair was geopend. Leuk stadje
Zoals eerder geschreven zeer goed onderhouden CP. Ruime plaatsen. Dorp is klein maar gezellig.
Prima plek om te overnachten op doorreis. Grote afgescheiden plaatsen. Het terrein is goed toegankelijk. Nadeel: op de serviceplaats is slechts één waterslang aanwezig, te gebruiken voor het innemen van (drink)water en het spoelen van het toilet. Dat zou beter kunnen.
Leuke en goed verzorgde CP. Mevrouw deelt bij aankomst gedetailleerde uitleg over de omgeving. uitzicht is bijzonder mooi. Dus een aanrader
Sitecode: 20924
Zeer goede camping met ruime plaatsen. Goede sanitaire voorzieningen. De stad is makkelijk per fiets te bereiken door de fietspaden te volgen die door de hele stad aangelegd zijn. korting gekregen omdat het restaurant en zwembad ivm Corona gesloten is.
Een wat trieste omgeving. Veel lawaai van de brug door auto’s. Stad heeft niet veel te bieden. Serviceplek matig geen drinkwater.

Goede overnachtingsmogelijkheid. Alles gratis. informatiepunt gesloten in de namiddag. Leuke stad.
Heel goede cp. Eigenaar zeer behulpzaam en verzorgt ook de kleine bar. De plaatsen zijn wat klein 8mtr is Max. Leuke fietsroutes.
Sitecode: 20141
Vandaag op deze CP gearriveerd. Geen verwaarloosde CP aangetroffen. Alles prima in orde.

Eenvoudige camping met sobere voorzieningen. ruime plaatsen wat wel opvalt op een "camping" betalen voor het warme water om te kunnen afwassen en geen warm water in het toiletgebouw. Prima omgeving voor diverse fietstochten.
leuke CP en eigenaren doen hun best om het je naar de zin te maken. Omgeving mooi fietsgebied. Sanitaire voorzieningen en andere faciliteiten zeer goed.
Wij zijn op 15-6 bij deze camping geweest maar alles verlaten leek wel een bouwplaats. Bouwkranen en geen mens te zien. Mogelijk zijn de eigenaren aan het verbouwen. Zou handig zijn als men dit aangeeft dat de camping gesloten is
Wat een leuke camping. Alle voorzieningen aanwezig en gemakkelijk te bereiken. Beheerders zijn een en al enthousiast over hun camping wat ook blijkt in het sanitair en de bollenwinkel.Staanplekken zijn ruim op grasland. Fietstochten of wandel mogelijkheden volop mogelijk.Een plek om terug te komen wat we zeker zullen doen
Leuke eenvoudige CP. Zeer behulpzame havenmeester. De plaatsen zijn niet allemaal even ruim maar met mijn 7,50mtr konden wij goed staan. Sneek is op loopafstand en zeer levendig. De haven zelf was weinig activiteit omdat het meer een lighaven is voor boten verkoop. Goed en schoon sanitair. Bij de havenmeester zijn sloepjes te huur.

Deze CP is met recht een 10 waard. Hartelijke ontvangst en is zeer mooi en praktisch ingedeeld. Omgeving zijn diverse fietstochten volgens de bekende nr knooppunten te maken. Kortom een aanrader wij komen zeker terug waren hier van 2-6 tot 4-6-2020.
Ondanks het ontbreken van het sanitair een geweldige CP. Vers water is alleen met munten te krijgen.(100 ltr.)Iedere plaats heeft uitzicht op het water. De plekken zijn ruim iedere plek heeft ook stroom met munten die bij de receptie van de camping zijn te kopen. Waren hier het weekend van 15-5 tot 17-5-2020.

Mooie CP voor een nacht. Geen voorzieningen aangetroffen. Ligt voor een klein pakje met allerlei inheemse planten. Er komt wel regelmatig autoverkeer langs maar is niet storend.
Camping is voor een aantal dagen geschikt om bv. Andorra te bezoeken. of naar het dorp te fietsen. Sanitair is wat verouderd maar voldoet goed. Het restaurant is de gehele dag geopend waar ook brood gehaald kan worden. Receptie is vriendelijk en heeft voldoende informatie over de omgeving. Zwembad was in juni nog niet open.
Mooie camping met ruime plaatsen. Wij konden kiezen waar we wilden staan. Sanitair is zeer schoon. We zijn hier twee dagen gebleven. Het restaurant is aan te bevelen. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Op het meer was in juni weinig activiteit. Je moet onder de weg door via een klein tunneltje.
Goede camping met ruime plaatsen. Ontvangst is zeer vriendelijk en behulpzaam met informatie. Zijn hier voor de tweede keer en het bevalt nog steeds goed. Haro is het bezoeken waard vooral voor de wijncultuur. Heeft een klein centraal plein en leuke wijnbarretjes.
Zeer drukke camping. Sanitair is verouderd maar schoon. De plekken op de camping zijn genummerd maar zijn toch wat aan de krappe kant als je met een grotere camper komt. Restaurant en bar zijn overdag druk met dagjesmensen. Receptie is behulpzaam en zeer vriendelijk. Burgos is het bezoeken waard en op fietsafstand op fietspad goed te bereiken.
De camping biedt een gemoedelijke sfeer. Plaatsen worden samen met de eigenaar uitgezocht. Vriendelijke ontvangst sanitair is nieuw en zeer schoon. zwembad en restaurant waren in juni niet open. Colombres is een piep klein stadje waar de Camino de Santiago lopers en fietsers doorheen komen. De camping heeft een klein winkeltje met broodservice.
Zeer goede CP met alle voorzieningen die je maar kunt bedenken. Tot aan het huren van een kleine auto. De eigenaar doet er alles aan om het je zoveel als mogelijk naar de zin te maken. Het is zelfs mogelijk om eten te bestellen via hem. De Cp is nog steeds in ontwikkeling plaatsen zijn ruim en afgebakend met een koord. Natuurlijk is dit allemaal commercieel maar hij moet zijn investering er ook uithalen. Kortom ons is het goed bevallen. Foz is op fietsafstand te bereiken waar leuke restaurants te vinden zijn.
Geweldige plek om te overnachten op deze CP. Is zeer druk met dagjesmensen waardoor het parkeren soms een probleem is. Ga vooral de zgn. Cathedrales bezichtigen zeer indrukwekkend bij eb Plm 6 mt.r verschil . De getijden tabel hangt bij het kleine restaurant. Er zijn geen voorzieningen maar overdag kun je gebruik maken van de toiletten in het restaurant L et op bewaar de kassabon anders niet. Is daar geen plek er is nog een CP in Barreiros 6km verwijderd(sitecode 49647) en kun je op de fiets naar de Cathedrales.
Zijn hier nu voor de tweede keer geweest. Plaatsen zijn niet al te groot als het druk is maar wij hadden in juni genoeg plek. Ontvangst is zeer vriendelijk leuke bar en restaurant. Wifi is in de leesruimte goed, op de camping zelf minder. Geweldig uitzicht op de zee. Muros is een klein vissershaventje, waar de ontvolking duidelijk zichtbaar is. Veel gesloten huizen en winkels.
Sitecode: 19456
Ruim opgezette CP maakt onderdeel uit van een grote parkeerplaats. Stad is op loopafstand wel wat hoogtemeters overbruggen. De sanivoorziening is wat sober maar voldoet. uitzicht op achterland is zeer mooi.
Zijn hier voor de tweede keer en is nog steeds een leuke camping de plaatsen zijn dik in orde, ook het sanitair is schoon en wordt goed onderhouden. Vriendelijk personeel en een goed restaurant. Salamanca is per fiets goed te bereiken en de moeite waard om te bezoeken.
Typisch Spaanse camping met veel vaste gasten. De plaatsen zijn wat krap met grotere camper. Sanitair in orde zwembad werd gerenoveerd. In het aangrenzende hotel heerlijk gegeten. De ontvangst zeer vriendelijk.
Leuke CP en alle voorzieningen aanwezig en dat alles gratis. Authentiek plaats bij de stieren vechten arena. Wat jammer is, wanneer het warm wordt, is het zeer heet, doordat je op beton staat en er geen schaduw is. Toegang is een beetje smal wanneer er auto's voor de in/uitgang staan geparkeerd. Stadje is zeker een bezoek waard.
Zijn hier voor de tweede keer. De camping is zeer druk , ontvangst zeer vriendelijk. De plaatsen kun je zelf uitzoeken. Waar wij stonden was het nogal stoffig door de auto's die langs reden. Het stadje is op de fiets te bereiken en een bezoek zeker waard nog geen massa toerisme en leuke een rondvaart door de haven met garnalen en wijn als toetje bij de rondvaart. Strand is aan de overkant van de weg. zeer breed en leuk om een wandeling naar Isla Critina te doen.
De CP is nog steeds in ontwikkeling maar nu al een topper. De plekken zijn zeer ruim en afgebakend. er is geen schaduw maar als waait brengt dit zeker verkoeling uit de moerasgebieden, waar de flamingo's en andere vogels hun leefgebied hebben. Het stadje Isla Cristina is per fiets makkelijk te bereiken. Ook een fietstocht door het natuurgebied is een aanrader.
Goede camperplaats met zowaar een zwembad. Het is zeer druk bezocht met veel gasten die voor langere tijd blijven. Vriendelijke ontvangst en voor de prijs hoef je het niet te laten. €7,50 per nacht zonder stroom met stroom €2 duurder per nacht. Als je geen strandmens bent en verder geen vervoer beschikbaar hebt, is de omgeving niet aanbevelenswaardig voor lang verblijf.
Stadscamping in Evora. plaatsen voor grotere campers zijn wat klein. Sanitair in orde en schoon. Het centrum van Evora ligt op loopafstand of met de fiets. Het stadje is zeker een bezoek waard met een leuk centraal plein.
Sitecode: 19408
Zeer leuke camping met goede faciliteiten voor campers. De plaatsen zijn verhard en goed toegankelijk. Sanitair zijn om door een ringetje te halen. De nieuwe eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Kortom een plek om terug te komen.
Kleine camping midden in een natuurgebied. De plaatsen zijn door bomen aan de krappe kant. Sanitair en restaurant zinj ok. Een bezoek aan het natuur reservaat is een aanrader. Ontvangst bij de receptie hartelijk en je wordt met allerlei informatie over het gebied ingelicht.
Camping is ok. De plaatsen voor grotere campers zijn wat kort ben zelf 7,50mtr. In het voorjaar veel last van pluizen van populieren bomen. bij regen wordt het het nogal modderig.
Leuke CP aan de haven. Voorzieningen aan de overkant van het water. Ruime plaatsen achteraan van de CP. Betalen via betaalautomaat.
Deze CP is een aanrader als je van Natuur houdt. De gieren uit de bergen zweven boven je hoofd. Machtig schouwspel. Goede CP alle voorzieningen aanwezig, geld wordt in de namiddag opgehaald. De toegangsweg is wat steil maar goed te doen. Het restaurant in het dorp is een aanrader.
Drukke camping. Plaatsen worden aangewezen en naartoe gebracht. Uitzicht is alleen aan de rand te zien. Verder zijn er diverse faciliteiten aanwezig: prima bar, restaurant en winkel. Prima camping
Voor de derde keer hier. Fijne plek en goede voorzieningen. De WC is niet aangetroffen en inmiddels laten verwijderen op site.
Prima CP. Goede voorzieningen en goed pasje systeem. Wat niet gebruikt wordt van het tegoed krijg je terug. Goede uitvalbasis om de omgeving per fiets te verkennen en de stad Schagen is een bezoek waard leuke terrassen en veel winkels.
Zeer goede CP. Leuke omgeving en er is genoeg te doen in de omgeving. Fietsen en wandelen of varen voor elk wat wils. Monnickendam op loopafstand en leuk centrum. Op CP geen mogelijkheid om grijs water te lozen moet op parkeerplaats in de rioolputten en heeft mogelijk tot gevolg dat het begint te stinken. Zeker bij het warme weer zoals nu. Waren hier 8-7 tot 10-7-2018.
30-5 hier gestaan. Goede CP zeer groot en een typische overwinter CP. Men staat achter een afgesloten poort bij een benzinestation waar ook betaald moet worden. De voorzieningen zijn prima zoals wc en douche en wasmachine. Voor de overige voorzieningen lozen water en chemisch toilet moet men naar het benzinestation. Waar wij stonden hadden we wel last van verkeerslawaai de weg loopt er vlak langs. Dus een plekje achterin zoeken.
Zijn hier 11-6-2018 voor de zoveelste keer geweest en iedere keer is het weer een genot om hier te staan. De CP is gratis en er zijn alle voorzieningen wel wordt men geacht een aankoop bij de wijnhandelaar te doen. Die overigens zeer lekker smaakt.
Sitecode: 20025
Hier 11-6-2018 geweest voor de tweede keer en drie dagen gebleven. Geweldige camping om Barcelona te bezoeken. Busdienst naar Barcelona en weer opgehaald. De info en ontvangst is zeer goed en wordt in diverse talen gegeven. Sanitair is goed en wordt regelmatig schoon gemaakt Restaurant is ook een aanrader en er kunnen ook afhaalmaaltijden gehaald worden. De plaatsen worden toegewezen en wordt zelfs gevraagd of men tv wil ontvangen.
Eerste foto op campercontact doet afbreuk van de CP. De plek is achter het autobedrijf en ligt direct aan zee. Werkelijk een heerlijke plek - alle voorzieningen zijn aanwezig douche, wc etc.. De beheerders zijn Fransen die hun uiterste best doen om je het naar de zin te maken.
Sitecode: 19429
Zijn hier van 25-5 tot 27-5-2018 geweest. Prima camping zeer vriendelijk personeel wijzen je in overleg een goede plaats aan. De plaatsen zijn wel schuin maar kan met blokken goed worden gesteld. En wat een weekend, vielen met de neus in de boter uitgerekend was het Ronda Romantica wat betekend dat vele inwoners verkleed zijn in de oude klederdracht en allerlei voorstellingen nagespeeld worden. Dit gebeurd ieder jaar opnieuw in hetzelfde weekend. De stad bruist dan van diverse activiteiten.
Hier 23-/25-5-2018 geweest. Goede camping wel zanderig maar dat is de hele omgeving( natuurpark). Het dorp heeft wel wat van een nagebouwd westernstadje maar is de behuizing van de zgn. broederschappen( Hermandad). en is tijdens de pelgrimstochten tijdens pinksteren door een miljoen mensen bezocht. Veel Folklore.
Waren hier15-5 tot 22-5-2018. De camping is gerenoveerd en er is een nieuw sanitairgebouw bijgekomen. Personeel is hulpvaardig en doet moeite om je wegwijs te maken over CadiZ en omgeving.Zijn hier voor de tweede keer en de plaatsen worden nu aangewezen wat meer structuur brengt in het neerzetten van campers en caravans. Goede uitvalbasis om Cadiz en omstreken te bezoeken per boot (Catamaran) of per fiets door de natuurgebieden.
Waren hier 17-5-2018. Prima CP met alle voorzieningen. Wel bij aankomst bij de poort links op de bel drukken zodat de poort open gaat. Deze is altijd gesloten en geeft een veilig gevoel. Mooie standplaats aan de rivier en jachthaven. De bus naar Sevilla stopt voor de deur en berngt je direct naar het centrum.
Prima camping ruime plaatsen en schoon sanitair. Wifi is een beetje zwak maar bij de receptie ruim voldoende. Zeer vriendelijk personeel. Hebben Isla Cristina op de fiets kunnen verkennen en in de haven heerlijk vis kunnen eten. Werkelijk aanrader om een aantal dagen te blijven. Waren hier 14-5 tot 16-5 -2018. Ook is er in de haven de mogelijkheid om met een rondvaartboot een trip door het gebied te maken.
De prijs van de camping staat niet in verhouding tot de plaatsen die geboden worden. Wij waren hier 12-13-5-2018. en stonden op plaats waar normaal plek was voor 5 campers maar werden samen geperst tot het aantal van 7 wat nogal een nauwe bedoening werd. Wel uitstekende plek om Cordoba te bezoeken bus stopt voor de deur. Dit weten ze ook op de camping en wordt dit natuurlijk uitgebuit. Bakker is 150mtr verder van de camping.
Een geweldig natuurgebied met vele wandel mogelijkheden. Je moet je aanmelden bij de receptie van het natuur gebied. Sanitair is geopend tijdens de openingstijden wat verschillend is in de zomer of winter. kosten zijn gratis water is niet drinkbaar en toilet kan niet worden geloosd. Maar daarvoor heb je wel een schitterde omgeving om een nacht te blijven.
Zijn hier 2 dagen geweest 9 en 10 mei 2018. Prima plaatsen voor onze camper 7,50 mtr. sanitair wat ouder maar netjes en schoon. Prima om de stad Toledo te bezoeken
Sitecode: 19226
CP is mix parking met voldoende parkeer mogelijkheid om ergens anders als op aangewezen plekken te staan. De bomen kunnen een belemmering vormen. Klein leuk stadje waar je zo naar toe loopt, Waren hier 8-5-2018 voor de tweede keer, En het beviel ons nog steeds.
Sitecode: 1927
De CP wordt momenteel vernieuwd. Nu is het nog gratis maar als het gereed is wordt waarschijnlijk tarief ingesteld. Voorzieningen waren alleen via de pont blue te gebruiken wat betekend dat je voor het legen van je toilet €2. Moet betalen. Nu is CP een rommeltje.
Eenvoudige CP. Alle voorzieningen aanwezig. 5 Euro tarief voor 24 uur. Stadje heeft weinig te bieden.
Wat een mooie CP. Alle voorzieningen zijn aanwezig zij het een beetje behelpen. Beheerder Bertrand is zeer hulpvaardig en is bereid om zelfs voor je naar de bakker te rijden. We waren 11-6-2018 op de terugreis naar Nederland anders waren we langer gebleven. Komen zeer zeker terug om van de omgeving en de rust te genieten. Zelfs de het ooievaars-echtpaar heeft besloten om te blijven en hebben een jonge ooievaar om voor te zorgen. De ingang lijkt wat smal maar met onze 2,35mtr breedte gemakkelijk naar binnen de oprijlaan in.
Een typische Spaanse camping de vaste Vast Vaste gasten hebben veel eigen bouwsels gemaakt. Voor de passanten doen ze de moeite om een geschikte plek te vinden en met onze 7,5 mtr. een ruime comfortplek. Personeel is zeer behulpzaaam en sanitair nieuw. Kortom goede camping.
Tijdens ons verblijf 4/5-2018 werd er gewerkt aan verbeteringen er werd waterleiding gelegd bij de plaatsen. Daardoor was er maar beperkt mogelijk om te douchen of naar toilet te gaan. Verder een zeer goede CP. Weinig ruimte tussen de campers als men naast elkaar staat
We zijn hier voor de tweede keer geweest. Zoals zovelen alleen maar positieve beoordeling. Hartelijke ontvangst en de gastheer en zijn vrouw doen al het mogelijke om het je maar naar de zin te maken. Niets is teveel, kortom als je een leuke en fijne cp zoekt moet je hier beslist heen gaan.
Zijn hier 22-5-2018 geweest. Zeer stoffig alleen geschikt om de stad te bezoeken. Alle voorzieningen zijn verwijderd. Zeer aan te bevelen om walvissen te spotten. Daarna snel naar een camping in de buurt.
Hartelijke ontvangst en een prima CP. Door het gevecht over de vergunningen met de gemeente Den Haag, zijn de beheerders beperkt in hun mogelijkheden, maar zij doen er alles aan om er het beste van te maken. Alle voorzieningen zijn aanwezig en schoon. Zelfs wasmachine en droger. Goede uitgangspositie voor een bezoek aan Delft, Den Haag, Scheveningen met het openbaar vervoer of met de fiets.
Sitecode: 20312
14-6-17. 4 dagen gestaan. Heerlijke omgeving met geweldig uitzicht. Zeer behulpzame campingeigenaar. Zijn Nederlanders. Zeer veel mogelijkheden in de omgeving. Wel rekening houden met lengte van de camper. Plaatsen niet al te groot. Wij stonden er 7.50mtr goed.
Leuke overnachtingsplek, Stadje op loopafstand, klein maar fijn.
Sitecode: 20118
Mooie camperplaats direct aan het water op gras. Leuk stadje met visserijactiviteiten. Alle genoemde faciliteiten zijn aanwezig.
Werkelijk een zeer goede camperplaats met alle gemakken voorzien. Is bijna een camping. De Duitse eigenaren zijn zeer behulpzaam om de omgeving te bezoeken zeker Obidos bezoeken leuke oude stad op fiets afstand.
Zeer mooie camperplaats,met alle denkbare voorzieningen. Prachtig uitzicht op de baai en korte afstand naar het strand en dorp. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. spreken Engels en Frans. Broodservice vooraf bestellen en kleine bar. Voor 5 Euro wordt je gebracht en gehaald naar en van de veerboot naar het eiland Cies, wat zeer aan te bevelen is om te bezoeken. Prachtige stranden en natuur.
Rustige camperplaats. Leuk stadje met diverse restaurants. Voorzieningen voor 2 euro