@Dootje1964
2 nachten op deze camping gestaan aan het mooie toblischersee. Goede ontvangst en mooi sanitair. Het meer is niet direkt met camping verbonden, en moeilijk een plekje te vinden om te zonnen. De prijs van campercontact komt niet overeen met wat we betaalden, 2pers met camper en stroom €140. Daarom de 3 sterren wegens te hoge prijs
Net 2 nachten op deze camping gestaan, prima plek en prachtig sanitair. Gratis toegang bij het strandbad aan overkant van rustige weg met mooi grasveld. We vonden 116 euro voor 2 nachten een te hoge prijs voor deze toch eenvoudige camping. 2p, met camper.
online geboekt. Grote camperplaats met betaalsysteem voor stroom. 1euro muntje. We konden via google maps slecht vinden, eerst door kleine straatje met tunneltje van 2,7 mtr dus te laag voor ons. Geen sanitaire voorzieningen waardoor we de prijs aan de hoge kant vonden. €35 voor 2 p met camper.
Vriendelijke ontvangst. Nette camping met mooi zwembad en fijne ligbedjes. Mooie grote plaatsen met veel bomen en goed onderhouden gras. Gezellige bar. Het enige nadeel was dat je naast een brug staat die bonkte als er een grote vrachtwagen over reed. We stonden dan wel het dichtst bij de brug, wij hebben het niet als storend ervaren. We komen zeker nog eens terug!
We zijn hier 4 nachten gebleven. Prachtige camping met grote plaatsen en veel bomen , heerlijk in het groen. Als je de camping op komt denk je eerst jeetje alleen maar stacaravans maar aan rechterkant van park een heel mooi stuk camping . Sanitair ook top, gratis douche Fantastich zwembad,alleen toegankelijk met lycra zwemkleding.
vriendelijke ontvangst. Mooie plaats dicht bij kleine strandjes, even onder tunneltje door van het spoor. Van de trein hebben we totaal geen last gehad. Op moment dat wij er waren veel italianen .
Hele mooie verzorgde camping met vriendelijke ontvangst.Schoon toiletgebouw . Rustige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen. Centrum op loopafstand.