@Douwe-van-der-Meulen
- 1999
1-9-2024 Wij genieten hier volop ,prachtige rustige plek. Zien van uit de camper over de noordzee. Totaal geen lawaai met 3 campers hier overnacht. Prachtige sterren hemel ,mooie gelegenheid over het strand te wandelen. Veel bunkers welke voor een gedeelte in zee liggen. Je kunt hier wandelen fietsen en van rust genieten.
2023
Ruime plek waar het goed toeven is een paar nachten door te brengen. Met de fiets kun je verschillende tochtjes maken. Er zijn zand ontginning plassen waar met mooi weer veel mensen hun heil zoeken. Het is een parkeer plaats bij een sportveld. Onder de bomenrij op het gras is het bij warm weer behaaglijk. Er kunnen wel 15 campers staan. Het is aan de rand van het dorpje.
2020
Camperplek op groot parkeerterrein. Grasveld met boompjes tussen weg en plaatsen.Je kunt de haven met zeilboten zien liggen. Geen voorzieningen maar wel ruime plekken. tarief 10 euro ,kaartje halen bij automaat. Voor een nacht okee.
Het is een simpele plek veel ruimte geen voorzieningen en een rustige nacht. Politie kwam s morgens langs dat wij daar niet mochten overnachten.dus zijn wij in het dorp op een parkeerplaats bij de anderen gaan staan.
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Praktische plaats op plein midden in dorpskern. Je kunt hier rustig een nachtje slapen en er zijn leuke winkeltjes.Ook nog wifi
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Prachtig plekje voor mensen welke niet direct leukse zoeken.Mooi uitzicht .Ook oude boeren gebruiks voorwerpen kun je bewonderen.Het speelt zich af op en rond de boerderij.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Goede plek .Dicht bij centrum .Grote plekken .Voor onderweg wens je je niet meer.