@Dries1960
Fijne camping met heel net en schoon sanitair. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ondanks dat bijna alle plaatsen bezet waren was het erg rustig. Mooie omgeving. Wij waren er met de camper, het was prachtig weer.
We werden vriendelijk ontvangen door de dame bij de receptie. Er was plek genoeg, we kregen een plek aan het riviertje. Rustig en schone camping. Goede douches, geen wc rollen. De sanitaire ruimte is erg gedateerd. Wij wilden graag vroeg vertrekken en konde n de avond van tevoren (met 1 kw extra stroom) al betalen. Dezelfde dame dacht goed met ons mee.
Voor ons een prima camperplek. Rustige plek en weids uitzicht. Sanitair is goed, ik mis alleen de w.c. brillen. Op de receptie spreken ze zowel Frans, Duits als Engels. Goede service en vriendelijk personeel.
Nette en rustige camping, goede ontvangst! Voor ons met een camper voor één nachtje prima, we stonden op een rustig veldje. Toiletten en douches netjes. Restaurant met kleine kaart, was erg druk toen wij er waren.
Mooie plek aan de Rijn. We hadden geluk dat we gelijk een plaats aan het water hadden. Je kunt hier niet reserveren. Alles goed voor elkaar en goed geregeld.
Mooie camperplek aan het water. Het sanitair is netjes. Wij kwamen na 17:00 uur, het havenkantoor was dicht, dat wisten we. We hadden een code gekregen om op het terrein te komen en de plek waar we mochten staan. Daar hield het mee op, verder geen informatie. geen tel. contact, niemand aanwezig . Bij navraag in de snackbar gaf men aan dat er "van alles" aan de hand is. Mensen blijven er ook weg. Jammer van deze mooie plek.