@E.G.W.Bajema
- Alleengaand
- 2015
vandaag 16 april 2025 parking afgesloten

Sitecode: 21958
In dit dorp is de film Jour de fete van Jacques Tati opgenomen. Als hommage op plein bij Sal de fetes standbeeld van Jacques de postbode.
Hier 2 nachten gestaan. eens met alle lovende woorden. Ideaal voor bezoek aan Santiago en weten dat he camper veilig staat. Eigenaar heeft me super geholpen bij wassen van mijn bus. En: op woensdagavond live muziek. Genoten. Kom hier beslist weer terug!
Prima plek, rustige nacht.

Ruim terrein met openbaar toilet bij speelplaats waar kinderen alleen onder begeleiding mogen spelen. Het was komen en gaan van ouders en grootouders met kinderen en hondenuitlaters. Gezellige reuring. Minpunt was de aanwezigheid van busje met lekke band en veel rommel er omheen. stond er kennelijk al enige tijd. Eigenaar stond ernaast te kotsen . Wordt kennelijk gedoogd. Ondanks dat geen onveilig gevoel en heb er heerlijk rustig geslapen.
Rustige nacht. wel vroeg behoorlijk verkeerslawaai. Gemeente ambtenaar kwam 's morgens een foto maken van de kentekens van alle campers.
Sitecode: 101935
En mogelijkheid om frites ed te bestellen!

Sitecode: 2006
in rustige woonwijk gelegen aan rand plein waar veel afvalcontainers staan. daardoor al vroeg veel verkeer. toch goed geslapen. mensen zeggen vriendelijk gedag.
Camping heeft alles wat je nodig hebt. Geen winkel, ook niet in het ingeslapen dorpje. Let wel op dat je ingang in het dorp neemt. Net erbuiten is ook een toegangsweg maar die is zeer smal met enorm scherpe bocht. Volgens mij onmogelijk voor grote campers.
23 april 2022 nog steeds dicht, verwezen wordt naar parkeerplaats bij sportveld, maar die is ook afgesloten. Andere camperplaats was gelukkig wel open.
hier gestaan op 8 2 2022. sanitair niet beschikbaar en 14,50 betaald

Permanent gesloten. Restaurant staat te koop. Parkeerplaats wel toegankelijk.
Hier overnacht 6 februari 2018. Geen aangegeven plaatsen. Geen commentaar gehad. Voor de deur bij Intermarché en gratis water en lozen.
Waren hier 6 februari 2018. Water afgesloten. Zijn doorgereden.
Bij politiebureau staan nu duidelijk borden met verwijzing naar camperplaats. Inderdaad zelf witte hek even open en dicht doen. Stonden hier 9-1-2018. In de avond veel last van repeterende band met harde drums. Verder top en dat gratis!
8-12-2017 sanizuil defect. Verder prima plek op parkeerterrein supermarkt.
Wij betaalden begin december 2017 23,60€ voor camper, twee personen en hond, inclusief stroom.
Waren hier 5-12-2017. Net toilet in havengebouw.
30-10-2017 hier nacht gestaan. Gratis plek op kruipafstand van het centrum. Toilet en lozen gratis. Dan wat lawaai van treinverkeer voor lief nemen.
Prima plek voor overnachting. Midden in dorpje. Spar en bakker dichtbij.
Reactie ontvangen op vorige melding. Excuses en toch nog een keer gegaan. Hartelijke ontvangst en heerlijk rustige landelijke plek. Blijven hier paar dagen. Dikke 10 nu!
Ruime plaatsen op apart parkeerterrein. Naast voetbalveld en nabij klooster. Gratis WiFi. Stroom tegen betaling. Prima plaats voor overnachting.
Helemaal top. Goed sanitair. Prima WiFi. Aardige havenmeester. Je loopt zo centrum in. Aanrader.
Waren hier 15-9-16. Net sanitair. wifi ok als je in de buurt van mast staat. Wel traag. Centrum te ver om te lopen, busverbinding schema bij receptie. Restaurant ok.
8 en 9 januari 2016 hier geweest. prima plek voor bezoek Caceres. Goede busverbinding naar centrum. Restaurant afrader: veel te duur voor Spaanse begrippen en zeer onprofessioneel personeel. De heren waren druk in gesprek met elkaar en kijken naar televisie. Al pratend met elkaar werd het eten op tafel gezet. Internet werkte dag niet.
bleek dicht op 4 januari 2016. lekker na dag rijden. uitgeweken naar parkeerplaats zonder voorzieningen.
21-12-2015 hier nacht gestaan. Kwamen 's avonds onaangekondigd aan. De camperplaatsen waren door veel regenval niet bereikbaar. Maar alle familieleden verplaatsten auto zodat onze camper goede plaats had. Voor vertrek nog lekker kopje koffie van aardige eigenaar gekregen. Aanrader.