@E.Mangel
- 2015
- Rapido 80 ULTIMATE
- 2017
- Integraal
Wat een fantastische Camperplaats. we wilden twee nachten blijven, maar dat werden er vijf. Prachtige zwemvijver voor de honden. Gemoedelijke sfeer, op loopafstand van het stadje Dwingeloo met leuke terrasjes en een supermarkt. op zaterdag komt de bakker. wij hebben genoten en komen zeker terug.
Erg vriendelijke en behulpzame beheerders. Zeer ruime plekken. Keurig en schoon sanitair. Heet water op de afwasplek. Als je van luxe en een rijtjescamping houdt, moet je hier niet zijn. De sfeer is heel gemoedelijk, in de Gaststätte kun je heerlijk eten. De omgeving is fantastisch om te wandelen, fietsen en vissen. Wij hebben hier drie dagen gestaan en komen zeker terug.
Mooie gemoedelijke camper/camping. Grote plaatsen. Heerlijk wandelen en superfijn dat onze twee golden retrievers konden zwemmen in de vijver. Nadeel was dat er ontzettend veel vliegen waren.
Prima CP voor een paar nachten. Doet wat rommelig aan en het weidse uitzicht is vervangen door maisvelden. Voor bezoek aan familie in de buurt is dit een prima locatie.
Wat een geweldige camperplaats. Leuk aan het water, winkels op loopafstand, mogelijkheid om te vissen recht voor je camper en ruimschoots zwemgelegenheid voor onze twee golden retrievers. Prachtig wandelgebied. Een dikke tien waard en wij komen zeker terug.
Een super camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig en zelfs 16 amp. stroom. Zeer Vriendelijke beheerders. Er is niets negatiefs te bedenken. We komen zeker terug.
Prachtige CP met alles wat nodig is. Heel vriendelijke ontvangst. De pizza bakkerij was erg leuk en ook de wijnproeverij. Wij reizen met twee golden retrievers die het super vonden om los te rennen om het immens grote veld achter de CP en als toetje heerlijk konden zwemmen in de vijver. We komen zeker terug na deze geweldige ervaring.
Nieuwe, goed toegeruste CP. Prima plek om te overnachten. Totaal geen last gehad van de weg en het vrachtverkeer. De omgeving is nog erg kaal, maar daar wordt hard aan gewerkt.
Sitecode: 20939
Wat een supermooie CP. Honden mogen los op een enorm groot grasveld, helemaal omheind, dus je kunt ze dan ook met een gerust hart laten gaan. Wij mochten gebruik maken van de douche in het chalet. Ontzettend gezellig met elkaar geborreld en Paul heeft heerlijk Boeuf stroganoff gemaakt. Onze twee golden retrievers hebben zich kostelijk vermaakt met Olly en Holly.
Geweldig goed toegeruste camperplaats. Wolfenbüttel is een heel mooi stadje op loopafstand. We hebben de kerstmarkt bezocht. Heel sfeervol en gezellig. Geen “bustoerisme”. Prachtig park waar je met de honden heerlijk kunt wandelen. Superplek!!
Flotte Bleu werkt niet. Waardeloos, haal hem uit de app.
Sitecode: 62087
Aan de CP mankeert niets. Echter de blaffende honden uit de omgeving zijn een storende factor.
Prima CP. Water en stroom aanwezig. Vriendelijke ontvangst. Onze honden mochten los lopen en zij hebben heerlijk gespeeld met Canulla, de bordercollie van Gerard.
Fantastische camping. Ruime plekken, goed sanitair, gemoedelijke sfeer, vriendelijke beheerder. Elke dag komt de bakker langs. Ook de diervoeding, de wijnboer, de groenteboer en nog een paar. Ook de thermaalbaden zijn fantastisch. Wij komen terug!!!
Na alle positieve beoordelingen te hebben gelezen, viel het ons tegen. Kleine plaatsen, grove kiezels, en honden niet welkom op de stranden. Verder is de CP goed toegerust. Alles is aanwezig.
We hebben hier in februari 2019 twee weken gestaan. We hebben een fantastische tijd gehad. Peter en Caroline zijn geweldig als gastheer en gastvrouw. Heerlijk paella gegeten, super lekkere BBQ, op vrijdag de visboer, met kibbeling en haring! Goede slager in het leuke dorpje, supermarkt waar je alles kunt kopen wat he nodig hebt, op zaterdag markt en een leuk tapazrestaurantje. Een echte aanrader.
Wat een prachtige plek. Geen voorzieningen behalve een vuilnisbak, maar wat een prachtig uitzicht op de dam en de siërra Nevada met zijn besneeuwde toppen. Een serene stilte met de geuren van rozemarijn en tijm die hier uitbundig groeien. Aanrader.
Sitecode: 20785
Prima locatie. Ik begrijp de kritiek niet. Wij hebben geen vuilnis gezien en ook geen hondenpoep. De douches zijn prima en de wasmachine doet het ook goed. Vriendelijke en gastvrije ontvangst. Wij hebben hier gestaan begin februari 2019 drie dagen gestaan.
Super camperplaats met alle voorzieningen gratis. Stroom, warme douches, schone toiletten, chemische- en vuil water stort. Prachtig park naast de camperplaats.
Erg leuke locatie. Alles aanwezig om te zorgen voor een aangenaam verblijf. Ruimte genoeg om te wandelen met de honden. Schoon sanitair, bakker op de hoek en restaurantje bij de haven. Wij hebben hier twee nachten gestaan en komen zeker terug.
Supermooie locatie aan zee. Inderdaad geen sanitair, maar wel stroom, water en een sanistation. Wij hebben hier drie nachten gestaan en komen zeker terug. In deze tijd van het jaar betaalden we 11,00 per nacht. Prima prijs.
Goed verzorgde camperplaats op loopafstand van de oude binnenstad. Mooie en gezellige stad. Wij stonden aan de buitenkant met uitzicht op het weiland. Prima ruime plek.
Mooie CP bij een meer. Alles wat je nodig hebt als camperaar is aanwezig. Een superomgeving om te wandelen met de honden. Er is zelfs een hondenstrandje. We hebben hier twee dagen gestaan en komen zeker terug.
Geweldige CP. Ruime plaatsen, mooie omgeving, sanitair op loopafstand en schoon! Heerlijk rustig en super om te fietsen en te wandelen. Wij komen hier zeker terug.
Fantastische CP met alles wat je nodig hebt als camperaar. Aanrader!! Enige kleine minpuntje is het Verkeersgeluid, met name overdag.
Met de camper kom je bedrogen uit met de beschikbare camperplaatsen. Mooie camping, prachtig sanitair, maar verder geen faciliteiten. Wij moesten voor één nacht met camper, twee volwassenen en twee honden maar liefst € 34,00 betalen. Dan wil je douchen, €0,50 voor vijf minuten. Bij het servicestation weer € 1,00 voor water. Dus in totaal € 36,00. Veel te duur. Wij komen hier niet meer terug.
Tijdens ons rondje Limburg hebben we hier overnacht. Geweldige goed toegeruste camperplaats. Alles is aanwezig. Superschoon sanitair. Uitermate vriendelijke ontvangst en ‘s avonds koffie met Limburgse Vlaai. Wij komen zeker terug.
Camperplaats voor de camping. Wij hebben ivm kleine kinderen voor de camping gekozen. Campingterrein was slecht onderhouden. Een aantal vaste bewoners in caravans, ‘s avonds geluidsoverlast, geen veilig gevoel. Sanitair was wel ok. Kasteel is zeker een aanrader! Ze hebben een kamer vol verkleedkleding waarin je je gehele verblijf op het kasteel mag rondlopen. Onze kinderen vonden dat fantastisch!
Goede plek om het strand en het stadje te bezoeken. Stoeltjes mogen buiten tussen 12.00 en 14.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur. Op andere momenten binnen blijven. Met twee honden op een warme dag is dit geen optie. Dus we zijn vertrokken naar een CP waar we wel buiten mochten vertoeven.
Prima plaats om te overnachten. Heerlijk rustig en alles is aanwezig. We komen zeker terug.
Prima camping. Wandeling naar het strand is heel goed te doen, ook voor ons als 60-plussers. Vriendelijke ontvangst, keurig sanitair en hete douches. Mooie plaatsen. Wij komen hier zeker terug.
Wat een prachtige locatie. Super vriendelijke ontvangst en geweldige uitliet over de verschillende olijfoliën. Lastig te vinden, naar de aanhouder wint en het loont de moeite. Geweldig!!!