@EWisse
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige plek voor in de nacht. Overnachten wordt gedoogd, navraag gedaan bij de kabelbaan en die had akkoord. Betalen met munten voor 24 uur of via de app. Mobilet.de. Overdag staan er ook personen autos.
Juni 2026
Leuke plaats om te staan zeer vriendelijke eigenaar. Alles aanwezig. Douche sfr 2,-- p/p stroom sfr 5,-- per dag. Mooie uitvalsbasis om t Emmental te verkennen en een bezoek aan de Schaukaeserei te brengen welke 200 m verderop is.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Wat een bijzonder stille en mooie plek. Buitengewoon uitzicht over de velden en de druivenranken. Met France Passion hoef je zelfs niets te betalen terwijl de services er gewoon zijn. Super
2023
super plek. midden tussen de landerijen. heel vriendelijke eigenaren. alle services aanwezig en super schoon.
prima rustige plek op de parkeerplaats van het zwembad. zo te zien 1 vaste plek bezet door inwoner. Er kunnen er dan nog 3 ruim staan. Geen services maar wie heeft dat nodig met een camper die alles heeft?
super plek. De douche en wc zijn gereed. Stortplaats voor wc en grijswater zijn ook gereed. Ludwig en Petra hartelijk dank voor de lieve ontvangst. ik had een super weekend.
2022
in een woord "SUPER". Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaar. Inderdaad zou een lozingspunt voor toilet uitkomst bieden maar in overleg met de eigenaar is daar ook weer een oplossing voor. Mooie uitvalsbasis voor de mooie natuurgebieden in de buurt. Genoten van de hond, de kippen, de bijen en de rust.
super ontvangst. mooie plek met gras met vaste ondergrond. het verkeer van de weg hoor je af en toe maar is absoluut niet hinderlijk. broodautomaat bij de ingang. voor dit geld absoluut een aanrader.
Super vriendelijke eigenaren op een kleine boerderij. Prachtige locatie met mooie fietsmogelijkheden. Geen 13 in een dozijn camperplaats die je helaas tegenwoordig steeds vaker ziet. Voor ons een 10+.