@Ed en Sylvia

Ja
2020

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima om water en wc te legen. water vullen gaat lastiger omdat er geen slang aansluiting is.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek zonder voorzieningen. Heerlijk rustig aan een meertje.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Camperplaats ziet er netjes uit maar ik vind 350 Nok toch echt te veel voor een plaats zonder stroom.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Rustige en nette CP naast kerkhof. Met mooi uitzicht over weiland en plaats om de hond even te laten rennen.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Veel te duur voor CP zonder toilet. Is niet gratis van Jan. / Mei maar €16 .....en door!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Gog steeds in aanbouw.😡 bijna klaar. Ziet er wel veel belovend uit.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

hier word nu alles opgeknapt inclusief Wc en service

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

We zijn even gaan kijken en waren niet onder de indruk. w zijn verder getrokken. Een kale parkeerplaats zonder enige beschutting. Zag er rommelig en niet gezellig uit zoals je mag verwachten van een privé plaats.

Nette camping met vriendelijke ontvangst. alles wat je nodig heb is er maarrrrrr Wij vinden €39 toch wel echt duur te voor een nachtje 2 personen zonder stroom. En dan ook nog een €1 voor douchen. het resultaat is dat de camping voor de helft vol zit. ik zeg maak er een mooie camperplek max. €25 van met mooie rechte vakken en hij zit elke dag tjok vol.

Prima camping, schoon en netjes. Ze hebben grote plaatsen en nette wc's en douche ruimtes. Als je geen stroom gebruikt kun je vragen om Bike tarief. 3 nachten geweest zonder stroomaansluiting voor €25 / Nacht. 5 de ster niet gegeven doordat je heel moeilijk water kunt lozen met de camper. is op te lossen met een emmer er onder zetten. Er zijn erg veel Nederlanders.

De camperplaatsen zijn rommelig en er zijn veel muggen. We betaalden €20 voor een nacht. dit is inclusief Stroom. ( die we niet nodig hebben) Het sanitair was niet echt netjes. camping is voor forellen vissers. in Steenderen kun je op een veeeeel betere en veel schonere camperplaats staan voor €17.50 volgende keer toch naar Steenderen dus.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Dit word een mooi plekkie zonder voorzieningen. Aan een mooi meertje. Er word op dit moment hart gewerkt om er 10 plaatsen bij te maken.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Deze camping is niets mis mee. Niet te veel schaduw en beheerders spreken goed Engels. alles is netjes schoon. Zelfs de NKC komt er met groepen. Betaalde voor 4 nachten 2 pers hond en camper €80. 1 nacht is veel duurder. elke nacht langer is 5 % extra korting. Als het regende dan is er veel modder.

superspot voor 100 dk zonder stroom. Aan het meertje staan en je kunt er ook zwemmen. Lekker rustig. Alles goed onderhouden. De hond was blij met zwemmen in her meertje.

LET OP Het adres en GPS gegevens kloppen niet. Dit moet zijn: Stege camping Falcksvej 3 4780 Stege coördinaten 54,9902075 12,2849059

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

foto 3 is niet hier. water aansluiting werkt niet.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

camper plek is op dit moment in een verbouwing. is afgesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fijne Camperplaats met vriendelijke eigenaren. Veel ruimte op de plaats. Camping gedrag is geen enkel probleem.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Deze camping is gewoon geopend en is een aanrader. sanitair is netjes schoon. Heeft zelfs een regendouche Het ligt pal aan de rivier en is betaalbaar. nog geen €15 /d incl stroom voor 2 personen, hondje en Camper In Februari gaat er groot onderhoud plaats vinden en dan gaan ze enkele weken dicht. Dan voor de zekerheid even bellen. Receptie is vriendelijk , behulpzaam en spreken goed Engels. Top spot.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

fantastische plek. Mooi schone wc en douche. eigenaresse spreekt goed Engels en is zeeeer behulpzaam. weg en oprit naar de camping zien er erg steil uit maar is te doen. onze camper weegt 4.2 ton. weg is breed genoeg maar niet stoppen en in 1 keer doorrijden +/- 400 mtr. Ze heeft voor ons een fantastisch diner laten komen uit het dorp. zeer grote biefstuk en inktvis+ groente en geb. aardappels en toetje tot.€50. jan. is wel snel schaduw. topplek