@Edithchristine
- 2018
- Weinsberg CaraBus 630 ME
- 2021
- Buscamper
Prachtige plek, mooie omgeving, verzorgde plekken, maar (10 oktober) 's avonds 8° en dan douchen in een onverwarmde ruimte? Het sanitair bij de mannen was gesloten, ook 2 douches bij de dames waren op slot en het zwembadwater was groen. Gooi dan de tent gewoon dicht!
Hele goede prijs/kwaliteits verhouding. Vriendelijke medewerkers. Goed te fietsen naar Viareggio. Goede verbindingen naar Lucca en Pisa. Kortom... een aanrader. Een klein minpuntje... de douchemuntjes. Heb dat als feedback meegegeven bij de receptie.
Wilden inchecken zonder te hebben gereserveerd (03-10!) en hoewel er plaats was, moest er voor minimaal 3 dagen worden geboekt. Snel doorgereden! Zag er verder wel mooi uit.
Prachtige camping of beter gezegd dorp. Hebben 26-09 geprofiteerd van de hoge korting, nog geen €25 pn. Ideaal als gezinscamping en heel schoon. Geen 5 maar 4 sterren, omdat 's avonds de WiFi er mee ophoudt.
Een prachtige natuurcamping, maar zeker niet voor iedereen geschikt. Lees in andere reviews klachten over ongemarkeerde plaatsen en ongelijke grond, tja... wat wil je als je midden in de natuur kampeert? Wél kan ik mij voorstellen dat het in het hoogseizoen té druk kan zijn. Kamenjak is prachtig om te hiken. Er staat aangegeven dat er fietspaden zijn, maar deze zijn alleen te gebruiken voor mountainbikes.
De twee sterren krijgt het omdat de ligging en het terrein heel goed zijn en je prima met de fiets Jajce kunt bezoeken. Het sanitair is vies, in elke douche zwarte haren in het doucheputje. Tot slot moet het hang- en sluitwerk moet overal worden nagekeken.
Volgens mij de allerbeste plek om Zagreb te bezoeken. Vriendelijke eigenaar, superschoon sanitair, een heerlijk zwembadje en de bus naar Zagreb stopt voor de deur!
Easy going camping in een natuurlijke omgeving. Geen massacamping. Echt geschikt voor mensen die van natuur en cultuur houden. Niets fijners dan na een dag hiken of gewoon het stadje bezoeken even te dippen in de kristalheldere Savarivier die voor je deur ligt!