@Edvin V

Partners
2001

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sitecode: 61936

Deze parkeerplaats ligt het dichtst bij het stadscentrum. Het is ongeveer 20 minuten fietsen naar de kathedraal. Een zeer vriendelijke ontvangst, maar zo dicht bij de stad zijn heeft wel zijn prijs. Water en riolering zijn aanwezig, evenals toiletten met douches en elektriciteit. Geen plek voor een vakantie, maar prima voor een stadsbezoek!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prachtige, kleinschalige, natuurcamping direct aan het Erlenmeer. Het sanitair is onlangs gerenoveerd en biedt alles wat u nodig heeft; Er is een kleine kiosk naast de receptie. Er is een klein assortiment kampeerartikelen en kleine snacks. Er is ook een herberg op het plein. Winkels, een tankstation en een pizzeria bevinden zich op ongeveer 5 km afstand. Erding, Landshut en Mühldorf am Inn liggen op ongeveer 30 km afstand.

De plaats is natuurlijk en mooi. We waren hier 3 jaar geleden met honden, helemaal geen probleem. De groundsman was vriendelijk op het moment en vandaag zonder honden geen probleem! Elektriciteit inbegrepen, waterkolom en afvoerpunt beschikbaar. Het douche- en toiletgebouw is altijd schoon. Wasmachine ook beschikbaar. 10 € zijn helemaal ok, vanaf 7,50 m kost de plek 15 €.

We waren vaker leuk op deze prachtige plek in Forchheim, helaas moesten we vandaag doorgaan omdat alle stoelen bezet waren door caravans. Alles was al gemorst! Het is duidelijk dat ze hier langer zijn. Jammer voor Forchheim, we zullen de stad opnieuw schrijven.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Geweldige plek, rustig in het groen! Goed om te overnachten !!!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Geweldige plek met een mooi sanitairgebouw met douches en toiletten. Zeer schoon en goed onderhouden! Dicht bij het centrum en voldoende parkeerplaatsen. Het enige vervelende is dat de de plaatselijke bevolking blijkbaar de toiletten ook gebruikt, er zijn meerdere malen jongeren met auto's de camperplaats opgereden om de toiletten te gebruiken. Hier moet je eventueel een slagboom overwegen!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Parkeren direct bij het zwembad en aan de weg, voor een nacht in een noodsituatie OK. Er zijn betere plaatsen in de omgeving!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

We zouden hier alleen in geval van nood overnachten, de plaatsen liggen aan de weg en aan de rand staan glasbakken. Binnen ongeveer 20 kilometer, zijn er veel betere camperplaatsen vanaf 6€, bijvoorbeeld in Selb!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Deze plaats is OK als je Erfurt wilt bezoeken. De beheerder is vriendelijk, behulpzaam en accuraat! Volledige cameratoezicht is even wennen, maar het is een veilig gevoel geweest! Alles is er, water, afvalwater en toilet service, maar kost allemaal extra. De huidige vergoeding voor een nacht in januari 2017 is € 9.