@EdwinJosefien7
- XGO Dynamic Anders
- 2020
- Alkoof
- Huren
Wat een fijne verassing deze camping met ruime CP plekken. we wilden nog eens op een boerderijcamping staan en deze lag op de weg naar huis, super schoon sanitair en een prachtig uitzicht over de heuvels van Zuid-Limburg. de eigenaresse is ook zeer vriendelijk en behulpzaam, haar man ‘de boer’ was ook erg vriendelijk nam ook de tijd om uitleg te geven. Echt een aanrader en we zullen ongetwijfeld nog eens terug komen. ps. prachtige uitvalsbasis
Ik heb geen wifi kunnen vinden. Wel gratis en goed onderhouden CP. Leuk stadje met goede restaurants en een rijke historie. De CP is heerlijk rustig gebleken 👍🏼
Prima camping, de camperplaatsen zijn goed vlak, ruim en verhard. Sanitair ziet er top top uit en er is zelfs een vaatwasmachine voor €1,00 (brandschoon in 7 min). Wandel en mountainbiker routes gelijk vanaf de camping de mooie natuur in.
Als je geen last hebt van de snelweg en het ook niet lastig vind dat er overal glas ligt achter gelaten door de lokale jeugd (die in het weekend tot laat flink geluid maken) dan is dit een mooie plek aan de Maas. Vind u dit wel hinderlijk dan adviseer ik u om door te rijden. er zijn geen voorzieningen.
Fijne camping/ Camperplaats. Uitbaters zijn ook erg vriendelijk en het sanitair is top. Prima camperplekken met stroom en water. Leuk plaatsje aan de Sure en prachtige wandelingen mogelijk in de schitterende natuur
Vandaag heen gereden en om 12 uur was er al geen plek meer, wij zijn dus doorgereden. Erg toeristisch, niet zoals ik het mij kon herinneren uit mijn jeugd (ik wordt oud denk ik)
Eigenlijk niet veel op aan te merken, wel een wat kleinere plek gekregen voor onze camper. Maar eigenlijk was dat niet erg aangezien de aangrenzende plek leeg bleef. Sanitair is inderdaad wat verouderd maar is wel keurig en schoon. Sfeer is goed en gemoedelijk, toch wel een aanrader.
Wat een ontvangst, super vriendelijke gastvrouw. wij kregen een regionaal gebrouwen bier aangeboden (erg lekker). ruime plekken voor de camper en prima broodservice. Helaas voor ons stonden wij er maar 1 nachtje maar hier komen wij zeker nog eens terug, Nog een plus punt, tijdens je verblijf kan je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer 👍🏼
Grote camping met ruime plekken. Als je helemaal beneden staat heb je prachtig uitzicht. Het sanitair is iets wat verouderd maar is wel goed schoongemaakt en onderhouden. Voor de wandelaars is dit een ideale uitvalsbasis.
Een beetje vergane glorie. Er is één douche, wel bevindt deze zich in de zelfde ruimte als het enige toilet. Het sanitair is wel wat verouderd. Verder is het er rustig en zijn er genoeg elektra punten.
fijne camping. De eigenaar doet echt zijn best om de best geschikte plekken voor u uit te zoeken. Gemoedelijke sfeer. Het sanitair wordt geregeld schoongemaakt en ziet er prima uit. Goede en complete service station. Vorig jaar al eens kort er gestaan, dit jaar blijven we wat langer. Voor de wandel liefhebbers zijn hier mooie wandelingen te maken.
Fijne camping met een leuk zwembad. Ruime plekken en een prachtige omgeving
Rustig aan het kanaal gelegen, wel hoor je geregeld de meerdere kerkklokken van het stadje. ruime plekken en je kunt er wel je vuilwater lozen als ook uw toilet, ook kan je er je water bijvullen. Toilet is gedateerd maar voldoet prima.
het was onze eerste plek, we kwamen rond 21:00 uur aan wat geen probleem was volgens de eigenaar. S’morgens heerlijk wakker geworden met de geluiden van een ontwakende boerderij. nog even rondgelopen in de stallen. De eigenaar is erg vriendelijk en gaf veel uitleg over hoe zij hun bedrijf runnen, onze complimenten.
Mooie ruime plaatsen en een erg vriendelijke beheerders. Prachtige omgeving