@Eef-Visser
Met genoegen hebben een nacht op jullie camperplaats gestaan. Wat een mooi uitzicht over de landerijen. Alles wat een camperasr nodig heeft is aanwezig. We komen zeker een keer om langer bij jullie te verblijven

Met veel genoegen hebben we met de Pinksterdagen op jullie mooie camperplaats gestaan. Alle voorzieningen waren aanwezig. Mooie ruime plaatsen met een gras voor de camper en alles keurig onderhouden. Ook hebben genoten van de uitzichten op de landerijen. Voor ons een toplocatie met 5 sterren Jan en Eef Visser uit Donkerbroek.

Een camperplaats zoals wij ze graag bezoeken. Een vriendelijk woord bij aankomst, met een bakje koffie op het terras. Prima terrein, alles is aanwezig wat een camperplaats nodig heeft. Legen van toilet, vuilwater tank, water en Wifi Allemaal gratis!! Elektra aanwezig voor wie dat wil gebruiken. In de omgeving kun je heerlijk fietsen. Staan hier nu voor de 2e keer, maar komen zeker nog eens terug. Bedankt Crista en Ferdy

Met veel genoegen hebben we 4 dagen op jullie mooie CP gestaan. wat een hartelijke ontvangst. Mooie ruime en vlakke plaatsen. Alles is aanwezig wat een camperaar nodig heeft. Mooie fietsomgeving met veel fietspaden. Ook de rust is hier zo aanwezig. We kunnen deze CP van harte aanbevelen. Crista en Ferdy veel succes met de CP. Jan en Eef Visser

Wat een schitterende camperplaats met alle voorzieningen. Zelfs gratis Wifi. Vlakbij een prachtig oud centrum met veel vakwerkhuizen. Mooie wandelroute langs de mooiste huizen en bezienswaardigheden.

Wat een prachtige CP. Heerlijk rustig. Mooie fietsroutes over de Veluwe. Waar je 's avonds de wilde zwijnen tegen komt. Gratis Wifi. Spontane eigenaar. Wat wenst een camperaar nog meer! Vergeet niet de vrijwillige bijdrage in de bus te doen.
Prachtige camperplaats met stroom en water, heerlijk rustig, schitterende omgeving om te fietsen.