@Eefenfrank
- 2021
Juni 2026
Prima camping om Oslo te bezoeken. Alles is goed geregeld. Naar Oslo met het openbaar vervoer of met de fiets kan allebei. Supermarkt naast de camping. Een punt minder omdat we deze ochtend helaas geen warm water bij de douches hadden.
Een fantastische plek. Netjes, ruim en vriendelijke eigenaresse. Even verderop haal je heerlijke verse vis bij haar echtgenoot. We hebben heerlijk gefietst over de kattegatt route.
We zijn hier nu voor de derde keer en het blijft een fantastische plek. Rust, ruimte en vriendelijkheid. Ook de omgeving is prachtig, zowel om te fietsen als om te wandelen. Wij komen zeker terug!
Mooie camperplaats. Vriendelijke eigenaren. Alles netjes. Goed sanitair. Geen warm water voor de afwas helaas (daarom1 ster minder), maar de rest was prima in orde. De bar was ‘s morgens en ‘s avonds open. Het restaurant enkel als er een groep gereserveerd heeft, maar dat laat men tijdig weten. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.
Prima camperplaats. Goede douches, barretje en mooi uitzicht. Vriendelijke eigenaar. Wij hadden het geluk dat het feest in het dorp was. Beetje druk, maar erg leuk! Ubeda en Baeza zijn leuke plaatsen om te bezoeken.
Mooie camping in de natuur met veel vogels. Een waar fluitconcert, prachtig. Alles goed verzorgd. Het gras stond wel hoog, maar het is dan ook een natuurcamping. Leuk barretje aan het meer.
Fijne camping. Vriendelijke eigenaar. Speels van opzet. Goed sanitair. Leuke fietstocht naar het strand gemaakt.
Fijne, kleine camperplaats. Alles goed geregeld en super vriendelijk! Fietspad naar Porto. Wij waren hier voor de tweede maal en mochten we Porto nogmaals willen bezoeken, gaan we er zeker terug.
Leuke camping op loopafstand van het dorp. Wij waren er tijdens de paasweek wat erg gezellig was.
Mooie camping in de bergen. Mooie plaatsen en leuk restaurant. Het sanitair verdient een extra ster. Echt top!